Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam svoje odratovao, sad odi ti pa ratuj

dobro je da si se opametio.

Kako da ne. Pogledaj smrknuta lica u ruskom MO i Generalštabu.

Министарство одбране Руске Федерације о тренутној ситуацији:

– Кијевски режим је скоро потпуно изгубио способност управљања управама региона и округа земље

?У Украјину је допремљено 217 тона разних хуманитарних терета, спроведено 20 хуманитарних акција

? Најтежа ситуација је у Кијеву, Харкову, Суми, Чернигову и Мариупољу, скоро је хуманитарна катастрофа

?35 хуманитарних акција планирано је у Кијевској, Сумској, Харковској, Херсонској области, као и у ДНР и ЛНР

? Скоро 8.000 страних држављана држе се као таоци у украјинским градовима

? У Харкову је 3189 држављана Индије, 2700 грађана Вијетнама, 200 држављана Јордана. У граду Суми живи 576 држављана Индије, 121 држављанин Кине и 100 грађана Гане.

? У већини украјинских градова дивљају националистички батаљони, заправо, то су нацисти и плаћеници који су им се придружили

? Русија на свим ослобођеним територијама ствара неопходне услове за миран живот и омогућава приступ хуманитарној помоћи становништву

?У предграђу Харкова, Песочин, украјински радикали блокирали су више од 1.000 индијских студената који покушавају да се сами преселе у Русију

? Администрације насеља Украјине нису у стању да решавају елементарна питања друштвено-домаћинске природе

Pa i Evropi je najprirodniji partner Rusija, ali Rusi se odlučili za ratovanje, a ne za ekonomiju. Kinezima bi baš dobro došao dio Rusije kao izvor sirovina i smanjanje ovisnosti o uvozu. kao i Rusima Ukrajina.

Kako bih ti rekao, neke nacije idu u rat bez obzira na posledice, a drugi pokušaji nacija poput Hrvata se primire i čekaju da prođe nevreme. Već viđeno u slučaju klečanja Hrvata pred srpskim kraljem :kafa:

Pa sta predlazes ti dokrore strategije i doktrine oruzane borbe?Pokvari se tenk nekog okloonog bataljona u napada da prekinu dejstva ili takticki manevar da menjaju pokvareni multiplikator transmisiju ili pumpe za gorivo?
Zasto ne zapale pokvarenu tehniku? Nego dozvoljavaju da se Ukri slikaju po njihovim tenkovima i Pancirima i tako ih propagandno razvaljuju, što utiče na moral.

Tebi je 500 mrtvih (nezvanicno hiljadu) za 7 dana malo?
covece daj se saberi vise 500 pa cak i 1000 za 7 dana nije puno s obzirom na velicinu i stanovnistvo teritorije i da je ova vojska 8 godina bili naoruzavana i obucavana od strane natoa i da ima u toj vojsci nato vojnike i komandante i da dobija svaku pomoc ukljucujuci vojnu obavestajnu i svaku drugu ovo je rat ruske vojske protiv nato pesadije

Hmmmm odgovara nam da se Rusija baci na koljena, a posredno time i Srbija, također nam odgovara ratno stanje jer će gurnuti klatno u desno, što znači da će američki wokizam otići na margine, također nam odgovara što više Ukrajinaca u zemlji, koji će biti veći Hrvati od nas Hrvata. Ovo za fašizam je glupost.
Također i Bošnjaci su se usrali vas Srba i sad bi Bakir odjednom da se dogovori sa Hrvatima.

Kako bilo sve nam trenutno ide u korist.

Sto tebi smeta fasizam, vi ste to prvi donijeli na Balkan.

I nama odgovara da se ratno stanje digne, jer vojno vi nijeste nama prijetnja. Sto se muslimana tice nece od toga biti nista. Hercegovacki hrvati su na strani Republike Srpske i nikad nece muslimani da prihvate treci entitet. Dogovor sa bosnjama je smrtna kazna za BiH hrvate.

Youtuber iz Rusije otkrio kako izgleda život nakon sankcija: Naša ekonomija je gotova​

Index MagazinPrije 23 sata

Youtuber iz Rusije otkrio kako izgleda život nakon sankcija: Naša ekonomija je gotova

Foto: Instagram

RUSKI Youtuber Roman Albertovič Abalin na svom je kanalu NFKRZ otkrio kakvo je trenutačno stanje u Rusiji, nakon što je Zapad njegovoj zemlji uveo sankcije.
Roman ne podržava invaziju Rusije na Ukrajinu, što je već ranije podijelio u jednom videu, a na YouTubeu ga prati oko milijun ljudi. Otkrio je da je otišao na jedini bankomat u gradu, gdje je još uvijek bilo moguće podići novac, no to mu nije uspjelo jer je kolonu ljudi zaštitar potjerao i kazao im kako novca nema.

"Sad je službeno. Ruska ekonomija je gotova, a i ja sam. Tonem s njom", rekao je Roman i dodao da misli da se, neovisno o sankcijama, Rusi neće pobuniti.

"Ljudi na zapadu misle ako ove sankcije jako pogode stanovnike, da će se oni pobuniti. Ja mislim da se to neće dogoditi, iskreno. Jer ove sankcije samo čine štetu nekoj prosječnoj osobi. Svaki put kad otvorim vijesti, vidim neku novu sankciju i da neka druga kompanije više ne želi raditi u Rusiji. I znam, shvaćam, nitko nas sad ne voli", rekao je.
"Ja ne mogu uopće primiti plaću (od YouTubea). Imam poslovni račun u Rusiji, plaćam porez i sve, ali obje banke u kojima imam račune su sankcionirane. Čak i ako preselim novac u neku drugu banku, nitko nam ne može garantirati da i ta banka neće biti pod sankcijama", ispričao je u videu.

"Nisam gladan, imam ušteđevinu - ali je u dolarima. Mislio sam da sam pametan jer sam sav svoj novac promijenio u dolare. No, sad se ne čini da je to pametno jer u bankama više nema stranih valuta", dodao je Roman.

Dodao je da su cijene za tehnologiju porasle 50 posto, isto tako i za stanove i automobile, a dodao je i još jednu zanimljivost koja se dogodila nedavno.
"Vladimir Putin je potpisao odredbu kako bi se izborio sa sankcijama pa Rusi ne mogu svoj novac seliti u neke banke u inozemstvu. Ako živite trenutačno u nekoj drugoj zemlji, a imate rusko državljanstvo i čuvate novac u toj drugoj zemlji - kršite zakon", pojašnjava Roman.
"Isto tako, prema toj odredbi, svaka osoba koja zarađuje novac koji dolazi iz neke druge zemlje, od 28. veljače mora u tri dana 80 posto svoje zarade koja je u stranim valutama iz 2022. promijeniti u rubalj. Pa ako ste zarađivali plaću u dolarima, ne možete zadržati te dolare, morate ih promijeniti u banci", dodao je.

gde sam ja to rekao da ne verujem nicem nemoj lagati kad sam danas potvrdio da imaju 3 slike i jedan video koji su istiniti kao i sad sto si stavio za uvaj unisteni ukrajinski moram reci da slika nije dovoljno cista da se vidi da li je ukrajinski ili ruski
Već je po slikama izbrojano oko 600 komada uništene/napustene tehnike. Ajde da uzmemo da je trećina slika lazna/duplirana, ostaje 400. Opet mnogo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back