veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
A jos lepse mrtvi Putkovi denacifikatori. Prekrasna slika.

Zaista je lepo gledati Ukrajince koji se prave mrtvi, slažem se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jos lepse mrtvi Putkovi denacifikatori. Prekrasna slika.

na tviteru sve je moguce vec ste unistili rusku vojsku x3Mozda. Ali ce Rusi dozivjeti katastrofalne gubitke. A vec su ogromni.

imas moderatora ali je on jedan on ukro tviter bojne zato i ne sancionise
Mozda. Ali ce Rusi dozivjeti katastrofalne gubitke. A vec su ogromni.
Zaista je lepo gledati Ukrajince koji se prave mrtvi, slažem se
Kad gledas na karti eu je prcoljak a kurxi se stvarno da ne poverujes
opet govoris o svojima izgleda ali ne brini na tviteru ulazite u moskvu sutraAko ce ti biti lakse zivi su Putkovi denacifikatori, ali na nekom drugom svetu i peku se u kazancetu.

Ako ce ti biti lakse zivi su Putkovi denacifikatori, ali na nekom drugom svetu i peku se u kazancetu.

A slike mrtvih ukrajinskih civila citaj nacista denacifikovanih od strane celavog patuljka te bacaju u trans.
Pa sta predlazes ti dokrore strategije i doktrine oruzane borbe?Pokvari se tenk nekog okloonog bataljona u napada da prekinu dejstva ili takticki manevar da menjaju pokvareni multiplikator transmisiju ili pumpe za gorivo?Imamo. Slike i video snimke. Masu tehnike su ostavilu netaknutu. Ne znam šta se dešava u glavama ruskih vojnika.
Ima fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.ne nemamo zasad imamo 3 slike i jedan video koji su istiniti a to cu unisteni transporteri i nekoliko vojnika sto je ubijeno sve ostalo je tviter bojna
Hmmmm odgovara nam da se Rusija baci na koljena, a posredno time i Srbija, također nam odgovara ratno stanje jer će gurnuti klatno u desno, što znači da će američki wokizam otići na margine, također nam odgovara što više Ukrajinaca u zemlji, koji će biti veći Hrvati od nas Hrvata. Ovo za fašizam je glupost.Hrvatskoj odgovara ovaj konflikt najvise: 1. Ovo daje povod da se legimitizuju militantnost i fasizam u Evropi (prepakovan u rusofobiju). 2. Ukrajinske izbjeglice da poplave Hrvatsku, i spase demografsku katastrofu u HRV. 3. Da se ojaca anti-srpstvo kao anti-Rusija pod drugim imenom.
Ima fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.
Unisten ukrajinski Btr-80 u selu Bolgarka, Nikolajevska oblast.
https://t.me/ChDambiev/13674
Teško, jer eto u Hrvatskoj nije bilo ni gladi ni Rusa, pa su opet svi redom bili nacisti. Pardon, i danas su.
 Bambusanje NATO-guzzije
 Bambusanje NATO-guzzijeDa li su slike mrtvih leseva dozvoljene ovdje?
Tebi je 500 mrtvih (nezvanicno hiljadu) za 7 dana malo?na tviteru sve je moguce vec ste unistili rusku vojsku x3
gde sam ja to rekao da ne verujem nicem nemoj lagati kad sam danas potvrdio da imaju 3 slike i jedan video koji su istiniti kao i sad sto si stavio za uvaj unisteni ukrajinski moram reci da slika nije dovoljno cista da se vidi da li je ukrajinski ili ruskiIma fejkova, ali ima i dosta pravih slika uništene/napuštene ruske tehnike. Vaš problem što ništa ne vjerujete. Tako ste i za snimke iz Sirije/Libije/Karabaha govorili da su lazni.
Hmmmm odgovaram nam da se Rusija baci na koljena, a posredno time i Srbija, također nam odgovara ratno stanje jer će gurnuti klatno u desno, što znači da će američki wokizam otići na margine, također nam odgovara što više Ukrajinaca u zemlji, koji će biti veći Hrvati od nas Hrvata. Ovo za fašizam je glupost.
Također i Bošnjaci su se usrali vas Srba i sad bi Bakir odjednom da se dogovori sa Hrvatima,
Kako bilo sve nam trenutno ide u korist.

Za nato fanatike u Srbiji, crveni su ceo svet.