Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.261
Loš i glupav odgovor. Ajd ponovo. I nešto bolje.Prvo, mi nismo imali Holodomor ni Ruse za vratom ceo vek, a drugo, nas nema 40 miliona.
Da je situacija obrnuta, bilo bi i kod nas svega toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loš i glupav odgovor. Ajd ponovo. I nešto bolje.Prvo, mi nismo imali Holodomor ni Ruse za vratom ceo vek, a drugo, nas nema 40 miliona.
laz ja verujem samo ukro tviter ratnicima

Prvo, mi nismo imali Holodomor ni Ruse za vratom ceo vek, a drugo, nas nema 40 miliona.
Smešan izgovor za invaziju.
Zaprasuju komarce.nego pitam se kakve ja to aviončiće čujem kojih nema na flightradar hmm
Покушавају на све могуће начине да преживе али готови су.Пуцају по свим шавовима...Колику количину лажи лансира нацистички режим у Кијеву и о каквој пропаганди се ради говори вам чињеница да су синоћ на сва звона причали како руска војска ракетира, гранатира нуклеарну електрану у Запорожју, те да је ниво радијације повећан, најављивајући нуклеарнту катастрофу у Европи.
А заправо нацистичке снаге побјегле пред Русима и сакрили се у постројење, руси испалили једну светлећу ракету на паркинг, осветлели читаву електрану, видјели гдје се налазе нацисти и побили их ко мачке.
И ево сад нико више не прича о томе. Слично су говорили за Чернобиљ. Империја лажи губи тло под ногама. Империја лажи мора бити уништена за добробит човјечанства, јер ово се више издржати не може.
Srbija nije niti će biti ni u kakvom ratu, sačuvaće mir!
- Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić poručcio je danas da Srbija nije niti će biti ni u kakvom ratu, i zamolio građane da ne nasedaju na provokacije da neće biti dovoljno hrane, ili nafte, jer se država postupajući ozbiljno i odgovorno, postarala da svega bude dovoljno.
SRBIJA04.03.2022 | 10:22
![]()
kada vec , serendasAko želiš da se spustiš na njihov nivo, onda prihvatiš i njihov izgovor.

Da ti živi živi rat tihoglu, nema veće srece za tebe od rata.Umire nacizam u Ukrajini
Sahranjuju ga ruski aligatori
Koliko unistene Ruske tehnike, strasnokao da ratuju sa Amerima.
Лењин - ЈеврејинLudilo ili ne ali toje ono gde smo ili ka cemu idemo.
Kao sto napisah ranije. Rusi su brutalan narod. Pobili su na desetine miliona svojih sunarondika.
Onda im nije problem da pobiju i nekoliko stotina miliona drugih naroda
A mozda idemo ka kraju.........covecanstva...Vrlo moguce
S tim što Ameri navijaju sa bezbedne udaljenosti, a glupi Ukrajinci ginu. Jer imaju "strašne" saveznike. Koji se bore do poslednjeg litvanskog i ukrajinskog vojnika.Pa i ratuje se sa Amerikom. SA citavim NATO paktom se ratuje.
Svo najmodernije NATO oruzje osim avijacije je vec u Ukrajini , njihovi specijalci, psi rata, placenici svi su tamo.
jeste na tviteru ste unistili svu rusku tehniku x 3 stvarno strasnoKoliko unistene Ruske tehnike, strasnokao da ratuju sa Amerima.

Koliko unistene Ruske tehnike, strasnokao da ratuju sa Amerima.

S tim što Ameri navijaju sa bezbedne udaljenosti, a glupi Ukrajinci ginu. Jer imaju "strašne" saveznike. Koji se bore do poslednjeg litvanskog i ukrajinskog vojnika.
Na twiter ratistu Rusija je izgubila 90% svoje tehnike...Koliko unistene Ruske tehnike, strasnokao da ratuju sa Amerima.