Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ginu i amerikanci samo se to krije zbog njihove javnosti. Svi blackwatersi sve njihove placenicke jedinice su tamo sada najvise u Kijevu oko Zelenskog. Pa Zelenski bi odavno bio uhvacen da nije tih jedinica koje ga stite.

БУЧА НАША!!!

Јединице руских ваздушно-десантних трупа на улицама Буче код Кијева.

Pogledajte prilog 1113756

Pogledajte prilog 1113755
to je laz krstini ukro tviterasi mi javljaju moskva samo sto nije pala :hahaha:

Ginu i amerikanci samo se to krije zbog njihove javnosti. Svi blackwatersi sve njihove placenicke jedinice su tamo sada najvise u Kijevu oko Zelenskog. Pa Zelenski bi odavno bio uhvacen da nije tih jedinica koje ga stite.
Ali to je sve sitno. Kako god okreneš, Bajden je sam rekao da vojska SAD neće ratovati u Ukrajini. Dakle, sve se svodi na navijanje sa bezbedne udaljenosti. A tih 200-300 vojnika ne predstavljaju pretnju. Dolaze tamo plaćenici sa svih strana, ali to nije problemi.

"Звезда Смрти" ваздушно космичких снага Руске Федерације уништена изнад Сатурна.
Ruske specijalne snage zarobljene u Kijevu.
Rusi.jpg

Prvo, mi nismo imali Holodomor ni Ruse za vratom ceo vek, a drugo, nas nema 40 miliona.

Da je situacija obrnuta, bilo bi i kod nas svega toga.
Samo pokušaj opravdanja, evo dao sam ti linkove šta zapad mislim o tome da li su to nacisti. Video si fotografiju hiljada i hiljada u maršu za podršku toj ukrajinskoj vojsci koja se borila zajedno sa nacistima protiv Rusa. Sad odjednom neki Rusi za vratom i to u srcu Kijevske Rusije.

dobro je sto je Erdogan zatvorio Bosfor. Zamislimo sta bi bilo da u Crno More udju americki ratni brodovi ?
Ovako, ruska flota ce bez ometanja obaviti poso a Erdogan ce posle ponovo otvoriti Bosfor.
Postoji i ona samoubilacka varijanta za Tursku...........da Erdogan pusti americke brodove al za 3,2 sekunde OD ISTANBULA OSTAO BI KRATER 100 KILOMETARA U RADIJUSU.

Ipak jeste. Da ponovimo, Misija OEBS je dan pre povlačenja sa svojih pozicija u Donbasu prijavila više od 500 eksplozija u Donjecku i više od 800 u Lugansku. Uzgred, kakvo je bilo opravdanje za NATO agresiju na našu zemlju, par mrtvih šiptarskih terorista preobučenih u civilnu odeću?
Eksplozije za 8 godina konstantnog sukoba niskog intenziteta? Nije tu ucestvovala samo jedna strana. Tu su bili ruski pobunjenici koji su okupirali deo teritorije Ukrajine i drzali ga pod opsadom. Vrlo slicno kao i na Kosovu sto su uradili Siptari.

Nigde nisam opravdao NATO agresiju, ne podmeci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back