Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je demonstracija u Rusiji protiv rata, ali su demonstranti uglavnom pohapšeni, hiljade njih. Baš me zanima šta će biti s ovima:

https://bizlife.rs/kompanija-lukoil-trazi-da-se-rat-u-ukrajini-prekine/

Verovatno ništa, eventualno kompanija može da bude restruktuirana i promenjena njena vlasnička struktura.

Pa ne samo meni, koliko vidim traži se evro više a ne juan i rublja...Tema je rat u Ukrajini, a tema puca od kompleksa i mržnje prema Zapadnoj Evropi.

Rekao bih da je tako nešto i očekivano nakon njihovog bombardovanja Srbije, a potom prolivanja krokodilskih suza kada je reč o Ukrajini.

Zelenski je predložio Putinu da se njih dvojica sretnu, ali Putin ćuti. Eh, Putko, pa zar ne smeš čoveka u oči da pogledaš? Nisam znao da si takva kukavica.
Hrabar je izgleda samo u okruženju svojih tenkova i raketa.

O čemu sam zapravo pričao. Putin će sigurno osvojiti celu Ukrajinu ukoliko bude mogao i vrv hoće.

1646395868586.png

Zelenski je predložio Putinu da se njih dvojica sretnu, ali Putin ćuti. Eh, Putko, pa zar ne smeš čoveka u oči da pogledaš? Nisam znao da si takva kukavica.
Hrabar je izgleda samo u okruženju svojih tenkova i raketa.

Ako neko želi da napravi dogovor sa nekom kompanijom, ne priča sa sekretaricom, nego sa šefom. A sa šefovima Zelenskog Rusi su već pokušali da pričaju i nisu dobili zadovoljavajuće odgovore.

Pa ne samo meni, koliko vidim traži se evro više a ne juan i rublja...Tema je rat u Ukrajini, a tema puca od kompleksa i mržnje prema Zapadnoj Evropi.
Pa mi Srbi nemamo razlog da volimo Zapadnu Evropu, nista od njih dobro ne mozemo da ocekujemo, samo pretnje, sankcije, ucene i bombe. Sto se tice eura to je valuta bez pokrica, stampa se u neogranicenim kolicinama, dok s druge strane Rusi imaju resurse.

Pa Zelenski bi odavno bio uhvacen da nije tih jedinica koje ga stite.
Зашто толико прозивате тог Зеленског?
Тамо има много утицајнијих људи нацистичке орјентације
и они су ти које Руси желе ухватити.
Зеленски је само хомо-глобо икона, марионета много моћнијих
господара живота и смрти у Украјини.

Loš izgovor. Zelenski je predsednik države, nije nikakva sekretarica. Drugi put malo bolje razmisli. Ne moraš žuriti.

Nema potrebe, Zelenski je samo ispostava drugih interesa, a sa takvima se ne priča, njima se jedino kaže da isprazne pikslu i pitaju goste šta piju.

Pa bogami mora se priznati da mu nije lako. Oligarsi mu gube prilične pare, a to su ljudi koji definitivno ne vole da gube. Zato mi je čudno što se plaši i Zelenskog. Neće ga ovaj pojesti.

Jako ga je strah, toliko da mu je opkolio i Kijev i ostale gradove :whistling:

Зашто толико прозивате тог Зеленског?
Тамо има много утицајнијих људи нацистичке орјентације
и они су ти које Руси желе ухватити.
Зеленски је само хомо-глобо икона, марионета много моћнијих
господара живота и смрти у Украјини.
Где је онај јевреј који је финансирао десни сектор у првом сукобу у украјини? Коломојски

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back