Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Tebi Konrade je drazi izgleda ovaj NATO poredak.
Pa ne samo meni, koliko vidim traži se evro više a ne juan i rublja...Tema je rat u Ukrajini, a tema puca od kompleksa i mržnje prema Zapadnoj Evropi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi Konrade je drazi izgleda ovaj NATO poredak.
Ruska kompanija Lukoil, drugi najveći proizvođač nafte u zemlji, pozvala je na prekid sukoba u Ukrajini, prenose mediji.
Lukoil je drugi najveći proizvođač nafte u Rusiji.
Bilo je demonstracija u Rusiji protiv rata, ali su demonstranti uglavnom pohapšeni, hiljade njih. Baš me zanima šta će biti s ovima:
https://bizlife.rs/kompanija-lukoil-trazi-da-se-rat-u-ukrajini-prekine/
Pa ne samo meni, koliko vidim traži se evro više a ne juan i rublja...Tema je rat u Ukrajini, a tema puca od kompleksa i mržnje prema Zapadnoj Evropi.
Мени је стално доступан мада има оно чекинг браусер на неколико секундиЧитам, РТ поново доступан у Србији? Да ли је тачно?
https://ria.ru/20220304/telekanal-1776464321.html
Istina ne može biti između klixa i krstarice, jer nama Srbima ne pada na pamet da dolazimo na "podrška glavosječama" forum,dok vas 50% Muja sa klixa. ba svaki dan dolazite i zagađujete srpski forum!Istina je negdje izmedju klixa i krstarice.
Zelenski je predložio Putinu da se njih dvojica sretnu, ali Putin ćuti. Eh, Putko, pa zar ne smeš čoveka u oči da pogledaš? Nisam znao da si takva kukavica.
Hrabar je izgleda samo u okruženju svojih tenkova i raketa.
Ниси добро навео, то је уствари Ганди 2:Pa sve zavisi da li slušaš savete Isusa, Bertranda Rasela, Gandija, ili slušaš savete Šešelja, Klintona i Putina...
Generalno, na napad se odgovara fizičkom odbranom ako nema drugog rešenja.
Loš izgovor. Zelenski je predsednik države, nije nikakva sekretarica. Drugi put malo bolje razmisli. Ne moraš žuriti.Ako neko želi da napravi dogovor sa nekom kompanijom, ne priča sa sekretaricom, nego sa šefom. A sa šefovima Zelenskog Rusi su već pokušali da pričaju i nisu dobili zadovoljavajuće odgovore.
naravno da je kukavica, em je mali em ga nitko ne voli... em se boji da ga njegovi ne otrujuAko neko želi da napravi dogovor sa nekom kompanijom, ne priča sa sekretaricom, nego sa šefom. A sa šefovima Zelenskog Rusi su već pokušali da pričaju i nisu dobili zadovoljavajuće odgovore.
![]()
zar rusi nemaju neke svoje terence nego se moraju blamirati u američkim jee-povima... i u onim fordovim kombijima... alav je to taj ruski integritet kad se moraju uzdati u američka vozila...
Pa mi Srbi nemamo razlog da volimo Zapadnu Evropu, nista od njih dobro ne mozemo da ocekujemo, samo pretnje, sankcije, ucene i bombe. Sto se tice eura to je valuta bez pokrica, stampa se u neogranicenim kolicinama, dok s druge strane Rusi imaju resurse.Pa ne samo meni, koliko vidim traži se evro više a ne juan i rublja...Tema je rat u Ukrajini, a tema puca od kompleksa i mržnje prema Zapadnoj Evropi.
Зашто толико прозивате тог Зеленског?Pa Zelenski bi odavno bio uhvacen da nije tih jedinica koje ga stite.
naravno da je kukavica, em je mali em ga nitko ne voli... em se boji da ga njegovi ne otruju

Rekao bih da je tako nešto i očekivano nakon njihovog bombardovanja Srbije, a potom prolivanja krokodilskih suza kada je reč o Ukrajini.
Sad je kasno za razgovor, nema više mjesta šupljoj priči.Zelenski je predložio Putinu da se njih dvojica sretnu, ali Putin ćuti. Eh, Putko, pa zar ne smeš čoveka u oči da pogledaš? Nisam znao da si takva kukavica.
Hrabar je izgleda samo u okruženju svojih tenkova i raketa.
Pa bogami mora se priznati da mu nije lako. Oligarsi mu gube prilične pare, a to su ljudi koji definitivno ne vole da gube. Zato mi je čudno što se plaši i Zelenskog. Neće ga ovaj pojesti.naravno da je kukavica, em je mali em ga nitko ne voli... em se boji da ga njegovi ne otruju
Loš izgovor. Zelenski je predsednik države, nije nikakva sekretarica. Drugi put malo bolje razmisli. Ne moraš žuriti.
Pa bogami mora se priznati da mu nije lako. Oligarsi mu gube prilične pare, a to su ljudi koji definitivno ne vole da gube. Zato mi je čudno što se plaši i Zelenskog. Neće ga ovaj pojesti.

Где је онај јевреј који је финансирао десни сектор у првом сукобу у украјини? КоломојскиЗашто толико прозивате тог Зеленског?
Тамо има много утицајнијих људи нацистичке орјентације
и они су ти које Руси желе ухватити.
Зеленски је само хомо-глобо икона, марионета много моћнијих
господара живота и смрти у Украјини.
"Ајдар" не постоји већ 6-7 година...