Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mu 200 Hrvata pravi problem, kako će mu tek ova divizija dobrovoljaca za zapada od 16000 ljudi pravit probleme, a sve profi vojnici, veterani brojnih intervencija po Africi i Aziji...auuu bit će kemčanja..ujedno evo vam i odgovor tko će rukovat Stingerima i AT oružjem.

Jer Balkan je strateska zona za Rusiju. Ako te dobrovoljce povezu sa hrvatskom vladom, onda ce Rusi imati razlog da napadnu Hrvatsku.

Ako mu 200 Hrvata pravi problem, kako će mu tek ova divizija dobrovoljaca za zapada od 16000 ljudi pravit probleme, a sve profi vojnici, veterani brojnih intervencija po Africi i Aziji...auuu bit će kemčanja..ujedno evo vam i odgovor tko će rukovat Stingerima i AT oružjem.
Ja za sad vidim pateticno pljeskanje Evro parlamentaraca i poneko tu i tamo svrsi suzom pokajnicom nad zlom sudbinom Ukraine. No ako ti vidis 16k dragovoljaca da bi udovoljio samom sebi, samo nastavi

SAD NAJAVIO SANKCIJE ZA RUSKE OLIGARHE
BIJELA KUĆA najavila je nove sankcije ruskim oligarsima, a kako CNN piše, novi je to pokušaj Joea Bidena da spriječi Vladimira Putina i njegovu invaziju na Ukrajinu.
Na novoj listi sankcioniranih nalaze se Putinovi prijatelji i članovi njihovih obitelji i oni će biti odsječeni od američkog financijskog sustava, njihova imovina u SAD-u bit će zamrznuta i blokirana, objavila je Bijela kuća.
Radi se o osam pripadnika ruske elite, a među njima je jedan od najbogatijih u Rusiji - Ališer Usmanov. Njemu će biti blokirani i super-jahta te privatni avion, piše CNN.

Ti bi opet navijao za nato kako god obrneš.
Ti bi voleo da je tako, bilo bi ti lakše da se svađaš. Nažalost, morao bi se svađati sam sa sobom.

Sve vreme govorim da invazija na susede nema opravdanje. To što pojedini mandrili padaju na fake news i propagandu koja opravdava takve zločine stvarno nije moj problem. Nije bio kad je napadnuta Srbija, nije bio kad je napadnuta Kuba, a nije ni sad kad je napadnuta Ukrajina.

Ti bi voleo da je tako, bilo bi ti lakše da se svađaš. Nažalost, morao bi se svađati sam sa sobom.

Sve vreme govorim da invazija na susede nema opravdanje. To što pojedini mandrili padaju na fake news i propagandu koja opravdava takve zločine stvarno nije moj problem. Nije bio kad je napadnuta Srbija, nije bio kad je napadnuta Kuba, a nije ni sad kad je napadnuta Ukrajina.

Ti si kao pacifista. Pacifizam nije u nasoj krvi, mi smo vjekovima opstali i uspjeli samo kroz rat, mir nam je samo donio zlo.

To smo već imali, Kuba 1962. i videli smo da su SAD ozbiljno podigle vojsku i da su bile spremne da reaguju vojno. Tada je SSSR reagovao razumno i povukao se u cilju mira, danas to isto zapad nije uradio.
Ima samo jedna "mala" razlika. SSSR je 1962. godine rasporedio nuklerane rakete na Kubi. Nijedna država NATO do dana današnjeg nije rasporedila ni konvencionalnu raketu u Ukrajini, a kamo li nuklearnu, niti je bilo neke takve najave ni u primisli.

Гласноговорник Кремља каже да су уништили +1600 укро-нацистичких војних објеката, да операција иде добро и наставља се до даљњег.

Putin je danas rekao da sve ide po planu.... I da ce ici do kraja. To je rekao Makronu da ce ciljevi Rusije ovako ili onako biti ostvareni.

To ja citam ici cu do kraja makar vas sve zlikovci oterao u pakao!

Problem je što je to neuporedivo. SSSR je hteo da donese rakete na Kubu da bi bio sigurniji u vojnom pogledu, dok zapad napada Rusiju sa željom da joj pre svega pokrade sirovine koje im nestaju polako. Ali se slažem d aje svaka okupacija loša, zato se nadam da će se Rusi nakon uspostvaljanja nekog normaljieg sistema u Ukrajini, povući vojno odatle.

Ako mu 200 Hrvata pravi problem, kako će mu tek ova divizija dobrovoljaca za zapada od 16000 ljudi pravit probleme, a sve profi vojnici, veterani brojnih intervencija po Africi i Aziji...auuu bit će kmečanja..ujedno evo vam i odgovor tko će rukovat Stingerima i AT oružjem.
.
Јбт, шта се овде лупета...

Руси код Мариупоља држе у окружењу око 40 хиљада украјинских војника који ће се ових дана или предати или бити уништени.

Украјинска војска више не постоји. Постоје изоловане борбене групације које ће у релативно кратком року бити онеспособљене.

И реално, шта земљи која има 40+ милиона становника значи 16 хиљада ванаби Рамбоа?

.

Tu je Kuba u pravu de jure jer ima pravo da radi šta želi. Međutim, de facto, teško da iko može da trpi takav vid provokacije.

Što se tiče tenkova, tenkovali su oni 80 puta i toliko ogrezli u zločinima da je bespredmetno da bilo koga poredimo sa njima u tom smislu.

Ako mu 200 Hrvata pravi problem, kako će mu tek ova divizija dobrovoljaca za zapada od 16000 ljudi pravit probleme, a sve profi vojnici, veterani brojnih intervencija po Africi i Aziji...auuu bit će kmečanja..ujedno evo vam i odgovor tko će rukovat Stingerima i AT oružjem.
Праве јер убијају невине цивиле. Ви никада нисте били борци у првом редовима! То показује и ваша историја о миленијумском немању сопствене државе.
Зато сте експерти за убијање цивила и иживљавање над њима.
Чак је и Хитлер морао рећи да сте измет људског рода!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back