Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вагнер код Бахмута

20230115_132035.jpg

20230115_132030.jpg

Baš pod ruskom čizmom ili ti samo nemaš pojma o istoriji? Čemu pisanje tih laži i gluposti? Nećeš da promeniš istoriju, iako se na zapadu trude spaljivanjem knijga i rušenjem spomenika, Taj vaš neokomuizam uz podršku nacizma neće da prođe, kao što vidiš sad NATO plaćaskupu cenu zbog toga.
Pa ako ne znam ja valjda Cesi, Slovaci, Poljaci i svi ostali znaju bolje od tebe...Njima ne treba nikakva propaganda, dok je ova tvoja teba dobro zarobila ..Mada vi bimboji ste takvi da bi ste vi i bez propagande nasli za sebe odgovarajuci zakljucak....Vas osecaj je istinitiji od onoga sto su ziveli svi ovi narodi...e bimboji...

EU se oslanja na vojne izdatke SAD.

Naša zamisao je bila da mi idemo na godišnje odmore a da nas Bajden izdržava.
Ko je spasio Evropu od Napoleona koji je pokorio cijeli kontinent i ukinuo sve lokalne dinastije?
Koliko ja znam imperator Aleksandar, i nakon rusenja napoleona sve dinastije koje je Napoleon
ukinuo, ovaj je vratio na vlast i vratio prirodni poredak u Evropi, onakav kakav je bio.
To svaka budala zna, samo mozda croati ne znaju..

Ko je spasio Evropu od Napoleona koji je pokorio cijeli kontinent i ukinuo sve lokalne dinastije?
Koliko ja znam imperator Aleksandar, i nakon rusenja napoleona sve dinastije koje je Napoleon
ukinuo, ovaj je vratio na vlast i vratio prirodni poredak u Evropi, onakav kakav je bio.
Napoleon je osnivač moderne francuske kraljevine.

Nego opasnost dopire od ovih debila kao što su Nebenzja.

79C8BD3B-705D-44F5-B523-C2F90E6C02BB.jpeg

Sto spasio, sta je falilo da Napoleon pokori Evropu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back