This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Вагнер код Бахмута
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_YugoslaviaNe piši gluposti, na TV je bio snimak kako Apač dolazi do naše karaule, a jedan od vojnika, kuvar, prvi uzima (verovatno) Strelu 2 i puca na njega sa veoma male razdaljine, nekih 20-ak metara otprilike i obara ga.
Pa kurvica nikada ne kaze sa kim je sve spavala.https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_Yugoslavia
Ne pominju se ti gubici
Naivno si naseo na propagandu Miloševića i Vučića
Wiki ne predstavlja zvanično glasilo baze Avijano, nego svi mogu da dodaju ako imaju dokazePa ****** nikada ne kaze sa kim je sve spavala.
Операција "Стрела"Ne piši gluposti, na TV je bio snimak kako Apač dolazi do naše karaule, a jedan od vojnika, kuvar, prvi uzima (verovatno) Strelu 2 i puca na njega sa veoma male razdaljine, nekih 20-ak metara otprilike i obara ga.
Bilo je oni su nam i srušili nekoliko karaula. ali piz.de išli su samo do granice nisu smeli dublje u KiMAlbanija, jedan zapeo za drvo, drugi za dalekovod u različitim noćnim letovima.
Nije bilo Apacha na Kosovu.
Pa ako ne znam ja valjda Cesi, Slovaci, Poljaci i svi ostali znaju bolje od tebe...Njima ne treba nikakva propaganda, dok je ova tvoja teba dobro zarobila ..Mada vi bimboji ste takvi da bi ste vi i bez propagande nasli za sebe odgovarajuci zakljucak....Vas osecaj je istinitiji od onoga sto su ziveli svi ovi narodi...e bimboji...Baš pod ruskom čizmom ili ti samo nemaš pojma o istoriji? Čemu pisanje tih laži i gluposti? Nećeš da promeniš istoriju, iako se na zapadu trude spaljivanjem knijga i rušenjem spomenika, Taj vaš neokomuizam uz podršku nacizma neće da prođe, kao što vidiš sad NATO plaćaskupu cenu zbog toga.
Zapravo je otimačina i krađa ključna stvar kod Vagnera, kao što je bio slučaj i s našim Tigrovima. Prigožin je zapravo ruski Arkan. Verovatno će tako i završiti.
To da bi vi lakše mogli porobiti Evropu.Amerika je bolesnik Evrope i mora biti proćerana sa kontinenta.
Uzrok svih nesreća.
Prigožin je silovan u ruskom zatvoruZapravo je otimačina i krađa ključna stvar kod Vagnera, kao što je bio slučaj i s našim Tigrovima. Prigožin je zapravo ruski Arkan. Verovatno će tako i završiti.
A kako Evropa opstade 3000 godina bez Amerike?To da bi vi lakše mogli porobiti Evropu.
A posle naravno i Ameriku.
Zato je važno da SAD i EU nastave da budu saveznici, i melju Wagner u mašini za mlevenje mesa.

EU se oslanja na vojne izdatke SAD.A kako Evropa opstade 3000 godina bez Amerike?
Ko je spasio Evropu od Napoleona koji je pokorio cijeli kontinent i ukinuo sve lokalne dinastije?EU se oslanja na vojne izdatke SAD.
Naša zamisao je bila da mi idemo na godišnje odmore a da nas Bajden izdržava.
onda ti znas nesto sto ni sam klark nije znaoPodjednako tačno kao gluposti da Rusi ostaju bez municije u Ukrajini
uozbiljite se
Napoleon je osnivač moderne francuske kraljevine.Ko je spasio Evropu od Napoleona koji je pokorio cijeli kontinent i ukinuo sve lokalne dinastije?
Koliko ja znam imperator Aleksandar, i nakon rusenja napoleona sve dinastije koje je Napoleon
ukinuo, ovaj je vratio na vlast i vratio prirodni poredak u Evropi, onakav kakav je bio.
To svaka budala zna, samo mozda croati ne znaju..
Znači idiokratija. Na tome i rade, to i jeste cilj.Za tebe je demokratija ako možeš predsedniku da kažeš da je idiot na TV? Fascinantno. Nije da nije, trabunjanje prostota ima ooogroman uticaj na živote miliona.
Sto spasio, sta je falilo da Napoleon pokori Evropu?Ko je spasio Evropu od Napoleona koji je pokorio cijeli kontinent i ukinuo sve lokalne dinastije?
Koliko ja znam imperator Aleksandar, i nakon rusenja napoleona sve dinastije koje je Napoleon
ukinuo, ovaj je vratio na vlast i vratio prirodni poredak u Evropi, onakav kakav je bio.
To svaka budala zna, samo mozda croati ne znaju..
Ostavi se ti toga, nego te ja pitam dje je bila Amerika dok su Rusi spasavali Evropu od Napoleona?Napoleon je osnivač moderne francuske kraljevine.
Nego opasnost dopire od ovih debila kao što su Nebenzja.
Pogledajte prilog 1284133
Pitaj Njemce i Britance sta je falilo...Sto spasio, sta je falilo da Napoleon pokori Evropu?
Napoleon nije uljez u EU, već vi ČečeniOstavi se ti toga, nego te ja pitam dje je bila Amerika dok su Rusi spasavali Evropu od Napoleona?
Zauzeta genocidom nad domorodcima?
Pitaj Njemce jel im Napoleon bio uljez ili prijatelj.Napoleon nije uljez u EU, već vi Čečeni
зашто ду га нглези онда обесили?Napoleon nije uljez u EU, već vi Čečeni