Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.674
Jos britanskih igrackica. Rusima se crno pise puta 20.
Jesi gledao "Pad crnog jastreba"?
Ako nisi...
Gledaces...

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos britanskih igrackica. Rusima se crno pise puta 20.

Вама остао још један миг 21.Pola srpske avijacije je palo zadnjih deset godina, jel se i njima smiješ?
To jedva cekaju svi u Evropi koji su vec bio pod Ruskom cizmom i proterali je...A i svi ostali zajedno sa njima...Da ne pricamo o tome kako Rusija sigurno ima vojni kapacitet da drzi celu Evropu, ako ne i ceo svet pod okupaciom, bez problema... Evo samo jos jedno selo pored Soledara da osvoje i da se dogovore kome ce pripasti slava .To isto su pričali francuzi i Nemci, pa vidimo kako su prošli. Oslobodiće Rusija Evropu od američke NATO okupacije kad tad.
..Postade i Arestovich "ruski agent"..HAHAHSAHAH Vagner ima 10.000 boraca. Nemaju oni kapacitet za gubitke od 14.000.Masivan pomor Wagnerovaca u borbama kod Bahmuta i Soledara.
Možda da probate da kažete da Dvodnevna znači Dvogodišnja operacijaUkrajinci ce da "lincuju" Arestovicha.."kome je potrebna takva istina"....Postade i Arestovich "ruski agent"..
Baš pod ruskom čizmom ili ti samo nemaš pojma o istoriji? Čemu pisanje tih laži i gluposti? Nećeš da promeniš istoriju, iako se na zapadu trude spaljivanjem knijga i rušenjem spomenika, Taj vaš neokomuizam uz podršku nacizma neće da prođe, kao što vidiš sad NATO plaćaskupu cenu zbog toga.To jedva cekaju svi u Evropi koji su vec bio pod Ruskom cizmom i proterali je...A i svi ostali zajedno sa njima...Da ne pricamo o tome kako Rusija sigurno ima vojni kapacitet da drzi celu Evropu, ako ne i ceo svet pod okupaciom, bez problema... Evo samo jos jedno selo pored Soledara da osvoje i da se dogovore kome ce pripasti slava .
Za tebe je demokratija ako možeš predsedniku da kažeš da je idiot na TV? Fascinantno. Nije da nije, trabunjanje prostota ima ooogroman uticaj na živote miliona.U US mozes predsedniku na TV da kazes da je idiot, kriminalac ili slicno
U Srbistanu ceo stadio skandira predsedniku da je gej u live TV prenosu, a uhapse 1 osobu kojoj snime facu dok to peva.
U Rusiji na TV mozes samo da pozivas na genocid komsijske zemlje. To nije kaznjivo. O Predsedniku ni slovo ne kazu, da ne bi isli na klizanje na 9ti sprat pored otvorenog prozora.
Ima prica da morajy da se zaustave da bi pucali Apaci. Ne znam dal je istija, ali da je krs jesteАпач на Косову 1999
Наши су их обарали ко муве
Pogledajte prilog 1284112
Pogledajte prilog 1284113
Шта ће тек Руси да им раде
Zapravo Evropa će biti jedini gubitnik, naravno pored Ukrajine...Nista im Gerasimov nece pomoci. Samo ce da ubiju jos vise ljudi i to je sve. Evropa ce pobediti u ovom ratu u krajnjem rezultatu
Misliš, 4975 mrtvih Ukrajinaca?4000 poginulih Wagnerovaca na 1260 ukrajinskih vojnika . Tamane Ruse ko štetočine.
Koji će mi k strelica, to ti je kao da sam nacrtao ovcu.Dobro a gde je strelica![]()

Je...bože dal odgovaraš sama sebi u pmMožda da probate da kažete da Dvodnevna znači Dvogodišnja operacija
Ali i to vreme vam rapidno ističe
Ima 50,000HAHAHSAHAH Vagner ima 10.000 boraca. Nemaju oni kapacitet za gubitke od 14.000.
Ne znam šta je pesnik hteo da kažeJe...bože dal odgovaraš sama sebi u pm
Da mi je znati koji to neoliberalni agenti pod parolom komunizma i antifašizma se bore protiv onoga što navodno jesu?
Sa sve zatvorenicima ima ih 20.000. Nwmajuopet kapacitet za tolike gubitke.Ima 50,000
Odnosno možda ih je delimično posahranjivao Pravji Sektor, ali preostalo je više od 10k
Ne piši gluposti, na TV je bio snimak kako Apač dolazi do naše karaule, a jedan od vojnika, kuvar, prvi uzima (verovatno) Strelu 2 i puca na njega sa veoma male razdaljine, nekih 20-ak metara otprilike i obara ga.Albanija, jedan zapeo za drvo, drugi za dalekovod u različitim noćnim letovima.
Nije bilo Apacha na Kosovu.