- Poruka
- 4.766
Možda i jeste, ali nema još pouzdanih informacija.Dakle nije se desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i jeste, ali nema još pouzdanih informacija.Dakle nije se desilo
Pa u sudu kada optužiš nekog da je MOŽDA učinio nešto, a dokaz ne ispliva, onda se pušta na sloboduMožda i jeste, ali nema još pouzdanih informacija.
Tačno tako za sada Vagner neću teretiti za zločine nad civilima dok se ne dokaže suprotno. Sa moje strane tužba je povučena.Pa u sudu kada optužiš nekog da je MOŽDA učinio nešto, a dokaz ne ispliva, onda se pušta na slobodu
Pričaj mi kako su zločinci nad civilima kada izađe dokaz da su zločinci nad civilima
Meni je umiranje od smeha što su hohle koji se nisu predali bacili sa zgrade kao u srednjevekovnoj opsadiTačno tako za sada Vagner neću teretiti za zločine nad civilima dok se ne dokaže suprotno. Sa moje strane tužba je povučena.
Ali nisu oslobođeni za gnusne zločine nad ratnim zarobljenicima.
Ukrajinski rasizam prema Rusima, i to zato što im samo postojanje Rusa potkopava predstavu o naciji - sve do kraja XIX veka su stanovnici Galicije sebe nazivali “ruskii”, jer Galicija nije bila nikad u istoriji jedna od Ukrajina, postojala je i čak i Sibirska ukrajina, pa Slobodska Ukrajina kao npr kod nas Krajina - austrijska Vojna Granica, pa onda Bosanska Krajina i Negotinska Krajina, Rusi su tad nazivani Velikorusi - stanovnici Velike Rus’, Ukri Malorusi - žitelji Male Rus’, isto kao i Velikopoljska (Varšavija) i Malopoljska (Krakovija), Bela Rus’ je Severna Rus, inače je postojala još i Červona (istočna) Rus’ i Čorna Rus’, sve po Ukropistanu.Дакле Руси нису Руси, већ су Украјинци Руси који не желе да буду Руси и зато се боре против Руса. Апсурд и лудило.
Zgrade nisu postojale u srednjem veku.Meni je umiranje od smeha što su hohle koji se nisu predali bacili sa zgrade kao u srednjevekovnoj opsadi
Stvarno lepo od tebe što si se potrudila da mi nađeš sliku.
Zgrade nisu postojale u srednjem veku.
Pročitaj ovo što si napisao, pa zamisli da li npr o kuća i dvorac, zamak, crkva i tvrđava nisu sve razne vrste zgrada. Misliš na stambene zgrade?Zgrade nisu postojale u srednjem veku.
Ti još i opravdavaš agresorsko raketiranje. Užas.Tvoj Arestovič je priznao da su sami Ukri izazvali katastrofu u Jekaterinoslavu, vašem Dnjepru/Dnipru:
https://t.me/RVvoenkor/36027
Oboriš krstareću raketu iznad grada - padne nekom na glavu, sam si kriv, kvit.
Pitanje koliko se naduvao, pa dok se sabere da ukapira…
Da na stambene zgrade.Pročitaj ovo što si napisao, pa zamisli da li npr o kuća i dvorac, zamak, crkva i tvrđava nisu sve razne vrste zgrada. Misliš na stambene zgrade?
Kada je to Mr President wannabe Truman jasno i glasno osudio bombardovanje Srbije?Ti još i opravdavaš agresorsko raketiranje. Užas.
A zar drugo nije isto neka vrsta zgrade?Da na stambene zgrade.
To nije zgrada. To je dvorac.
Nije.A zar drugo nije isto neka vrsta zgrade?
Ponovo pročitaj ovo što si napisaoTo nije zgrada. To je dvorac.
Ajde sad, ne vadi se tu.To nije zgrada. To je dvorac.
Troluješ. Ili se vutrom opuštaš pred spavanje.
Ti si baš neobrazovan kada ne znaš šta je zgrada.Ajde sad, ne vadi se tu.
Ti si baš neobrazovan kada ne znaš šta je zgrada.![]()
Otvori rečnik pa proveri.Ti si baš neobrazovan kada ne znaš šta je zgrada.
Da mi ti nisi rekao ja ne bih znao. Hvala!