OstojaStrasni
Domaćin
- Poruka
- 3.037
Jel to pricas o onima sto su imali HIMARS budjenje?Bilo ih 700, a ostalo 60.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to pricas o onima sto su imali HIMARS budjenje?Bilo ih 700, a ostalo 60.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro to je druga stvar onda....Povećanje razine vodstva posebne vojne operacije povezano je s proširenjem opsega zadataka koji se rješavaju, potrebom organiziranja bliže interakcije između vrsta postrojbi, rusko Ministarstvo obrane .

Opšta pogibija, ko nije hteo da se preda - na licu mesta, lepo im je dat rok koji je istekao u ponoć. Ovo je po celom Soledaru:Bilo ih 700, a ostalo 60.
Tu su negde, samo što dnevno dodaju po 500 i više.Evo rece Daglas Mekgregor koliki su ukrajinski gubici za sad.
Poginulih 150 000
Ranjenih 450 000
Nikakve veze bore se za slobodu svoje zemlje. Ko se ne bi borio i ginuo za slobodu zemlje? I mi smo ginuli u svim nasim ratovima, i to je sveta stvar! Svoju kucu braniti od agresora. Ali zasto je agresor izginuo?Evo rece Daglas Mekgregor koliki su ukrajinski gubici za sad.
Poginulih 150 000
Ranjenih 450 000
Izvor?500 000 vojnika RF uskoro napada kijev...ide se bez milosti...do sad je procenat žrtava civila bio nešto veči od 10% u odnosu na čitave gubitke vojsku što je nezabilježeno u ovakvom intenzitetu ratovanja a to će se uskoro nažalost promjeniti...idu tri ešalona...jedan se spušta niz istočnu stranu dnjepra ka kijevu ,drugi niz zapadnu a jedan u pravcu harkova...
Ostao im je, nego će biti bar dve grupe i dva pravca ofanzive, da se malo prorede oni zagrejaniji za ratovanje.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro dobro to je druga stvar onda....
Zasto,istrolovao ih MI6 da su Rusi ostali bez krasnopolja

haahhahahaha da daZasto,istrolovao ih MI6 da su Rusi ostali bez krasnopolja![]()
InformerIzvor?
I Klovn je počeo o akutnoj opasnosti, a i UK.Izvor?
- said the press service of Prigozhin.Today the body of one of them was found, documents were found on him for both Britons,
Tuga, kad ih nagovoriše na rat sa Rusijom...Opšta pogibija, ko nije hteo da se preda na licu mesta, lepo im je dat rok koji je istekao u ponoć. Ovo je po celom Soledaru:
Tebi je nista. Meni ih je zao pa makar da su Ukrajinci. Jer ginu za za tudj racun. Sto ne dodju pizdetine iz Evrope da oni ginu "za visi cilj"?Nikakve veze bore se za slobodu svoje zemlje. Ko se ne bi borio i ginuo za slobodu zemlje? I mi smo ginuli u svim nasim ratovima, i to je sveta stvar! Svoju kucu braniti od agresora. Ali zasto je agresor izginuo?
Ko je koga napao? Brate koliko puta vam treba crtati.. Zna se ko je agresor - rusija! Ukrajina, zemlja u medjunarodno priznatim granicama.Tuga, kad ih nagovoriše na rat sa Rusijom...