Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rastureni Ukro T-80, veoma živopisno:

76C6E15C-CFAE-4E14-BD2D-9A1BF94E36B7.jpeg
D6A54E53-0EAA-42CE-88EC-6B13712392D0.jpeg
73F2FDE6-929A-4A98-8E22-023891B4FB45.jpeg

Žuta traka oko rukava i ukrajinska zastava na uniformi nesumnjivo potvrđuju da su u pitanju Rusi i da je poglavica lažov.

Pogledajte prilog 1282679

Pa nisam ja ništa rekao, samo primjećujem kako je situacija čudna, likovi pucaju prema smjeru ruskog napada, vide ovog šta se dere na njih i govore mu da su njegovi, ono, pa valjda su vidjeli tko se dere na njih, ovaj matori mu ni pušku nije dao, ono, gledaju ga kao šta sad ovaj hoće, ono, čudno...

Možda je ovaj šta se dere imao ukrajinske oznake, za kamuflažu, šta ja znam...

ahhahahaha :D ahhahahahahahha hahahahhahhahahahhah Amaaaan zeno ahahahahhahahah
Pa znam da je NATO botovima to špansko selo. Nije do tebe, hendikepiran si. Nemamo isti sustav vrijednosti.

„Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i udivljenjem što ih više promišljam: Zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni.“

NIje ni sina htio razmijeniti za generala.
Dolazak Surovikina bila je stabilizacija fronta i priprema. To su vjerovatno bile njegove karakterne osobine i sposobnosti.
Mozda ovaj Gerasimov briljira u ofanzivnim strategijama, ko ce mu znat. :hahaha:
I onda kad se zavrsi rat Putin ima plejadu iskusnih generala koji su svi komandanti sa bojnog polja :hahaha:

Dolazak Surovikina bila je stabilizacija fronta i priprema. To su vjerovatno bile njegove karakterne osobine i sposobnosti.
Mozda ovaj Gerasimov briljira u ofanzivnim strategijama, ko ce mu znat :hahaha:
hahaha 4d sah se i dalje igra! Ovaj stabilizovao pa se vratio onaj sto ga je upropastio kod Harkova. Pa divna mi je ova rusofilija. Nigde veze!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back