OstojaStrasni
Domaćin
- Poruka
- 3.037
ma jeste! Eno SVO od 3 dana... gotova... carevina rusija dosla do Portugala.. Ups, stativa!Sve im uzalud....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jeste! Eno SVO od 3 dana... gotova... carevina rusija dosla do Portugala.. Ups, stativa!Sve im uzalud....
Jesi li ti vec tamo, da te potrazim?Pa šta čekaš, pakuj kofere i u Bahmut.
Ja nisam na prodaju. Za Rusiju imam ljubav i neizmjerne simpatije i sve što činim radim drage volje i čista srca jer su oni na strani dobra.hahahah koliko si samo puta tu glupost o objektivnosti i pravednosti izrekla! A to pokazuje koliko ni sama ne verujes u to! Koliko te rusija placa?
ahhahahahaJa nisam na prodaju. Za Rusiju imam ljubav i neizmjerne simpatije i sve što činim radim drage volje i čista srca jer su oni na strani dobra.
A uskoro sledi i smanjenje evrica.Nisam siguran, ali tebe jos drze na elektro sokovima!
A uskoro sledi i smanjenje evrica.
To zna samo onaNista. Nemam nikakve veze sa njima. Sta si ti dobila od boljsevika?

Žuta traka oko rukava i ukrajinska zastava na uniformi nesumnjivo potvrđuju da su u pitanju Rusi i da je poglavica lažov.
Pogledajte prilog 1282679
Da je tenk ukrajinski vidi se po serijskom broju..Rastureni Ukro T-80, veoma živopisno:
Pogledajte prilog 1282681Pogledajte prilog 1282682Pogledajte prilog 1282683
Pa šta čekaš, pakuj kofere i u Bahmut.
Pa i neka su ga smijenili. Niko nije vazniji od drzave. Tako je i Staljin radio kada je bucao naciste sve do Berlina
Smenilo ti Surovo Glupog

Pa znam da je NATO botovima to špansko selo. Nije do tebe, hendikepiran si. Nemamo isti sustav vrijednosti.ahhahahahaahhahahahahahha hahahahhahhahahahhah Amaaaan zeno ahahahahhahahah
Na kraju će general pukovnik Kadirov doći na čelo bivše druge armije na svijetu..
Smenilo ti Surovo Glupog
a za marsovce , nis jel da
pa , tako je to i u zivotu...![]()
Malo sutra...Pa i neka su ga smijenili. Niko nije vazniji od drzave. Tako je i Staljin radio kada je bucao naciste sve do Berlina![]()
Malo Konjev, malo Zukov, malo Rokosovski![]()
Svi znaju da je Staljin medju svojim vojskovodjama pravio rivalitete, smenjivao, postavljao. Tako su davali najbolje rezultate.Malo sutra...
NIje ni sina htio razmijeniti za generala.Pa i neka su ga smijenili. Niko nije vazniji od drzave. Tako je i Staljin radio kada je bucao naciste sve do Berlina
Malo Konjev, malo Zukov, malo Rokosovski![]()
Nisam ja bitna. Ja sam samo pravedna i objektivna.
Činjenica je da
Rusi ratuju protiv NATO pakta u Ukrajini. I protiv EU.
I to samo zato da bi sebe zaštitili od zapadnjačkog zla.
Zašto čekaš da dođe do toga, moraš odmah reagirati dok se Rusi ne razmahnuAko dođe do ruskog nuklearnog napada to će se vjerojatno i dogoditi, pa tko živ tko mrtav, natrag više nema...
Dolazak Surovikina bila je stabilizacija fronta i priprema. To su vjerovatno bile njegove karakterne osobine i sposobnosti.NIje ni sina htio razmijeniti za generala.

hahaha 4d sah se i dalje igra! Ovaj stabilizovao pa se vratio onaj sto ga je upropastio kod Harkova. Pa divna mi je ova rusofilija. Nigde veze!Dolazak Surovikina bila je stabilizacija fronta i priprema. To su vjerovatno bile njegove karakterne osobine i sposobnosti.
Mozda ovaj Gerasimov briljira u ofanzivnim strategijama, ko ce mu znat![]()