This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моје мишљење да је можда млађи и направио кобну грешку. Устао је , руке су у висини рамена и направио је корак ка војнику. Гледао сам неколико пута, управо је њега и првог спуцао као највећу претњуMa ima veze. Stari je budala. Dečko je odmah reagirao s rukama u vis.

Моје мишљење да је можда млађи и направио кобну грешку. Устао је , руке су у висини рамена и направио је корак ка војнику. Гледао сам неколико пута, управо је њега и првог спуцао као највећу претњу![]()
AWWWWWWWWWWWWPogledajte prilog 1282688
pravedna si, objektivna si = bitna si = cinjenica.
P + O = B + C = Agafja :-)
-.
sta je ovo bilo , jel moze da prevede neko sta kazu ovi ?
PAHAAHAHAH prvi put da sam se večeras stvarno od srca nasmejao. Hvala ti Voki.
Bahmut, nauci, Bahmut.
Ma Serjoža je nešto posebnoIh kakve ja krmke ovde vidim... nisu mi cak ni omiljeni.
Jok, geranijumizirani Ukri.Jel to pricas o onima sto su imali HIMARS budjenje?
ŠTA?! Kad, gde?Evo rece Daglas Mekgregor koliki su ukrajinski gubici za sad.
Poginulih 150 000
Ranjenih 450 000
Ova dvojica ukrajinaca nisu hteli da se predaju, nisu dali oružje pa ih je Rus ubio. Sve regularano, ali mi se čini da su bili zbunjeni, iznenađeni, umorni i da nisu baš znali šta rade. Na žalost, mogli su da ostanu živi. Još dva uzaludno potrošena života.sta je ovo bilo , jel moze da prevede neko sta kazu ovi ?

Dobro. Ne čudi me da jesu, ovo je jako opasan posao. Za koji medij pišeš?Jok,ja sam dopisnik,ne volim eksponiranja,kolege koje su bile na tv i podcastovima su dobijali razne pretnje i kojesta.
The Wagner group discovered the corpse of the missing Briton in Soledar
On January 8, the Ask Wagner hotline received a request to find two British citizens who disappeared on January 6 in Soledar - Andrew Bagshaw and Christopher Parry. Today the body of one of them has been found, documents for both Britons have been found with him, according to E. Prigogine.
Pogledajte prilog 1282722
Pogledajte prilog 1282723
Pogledajte prilog 1282724
Odahnice uz caj sa okusom novicoka![]()
Izgleda da Mykula nije razumio ruski.
a okej to i sam vidim, ali je stariji lik nesto govorio...nesto tipa " ne dam pusku jesi lud jeote jesi lud "Ova dvojica ukrajinaca nisu hteli da se predaju, nisu dali oružje pa ih je Rus ubio. Sve regularano, ali mi se čini da su bili zbunjeni, iznenađeni, umorni i da nisu baš znali šta rade. Na žalost, mogli su da ostanu živi. Još dva uzaludno potrošena života.![]()
vidi li ovo svinjevski?? msm znam da naci botove na temi boli k za mrtve ukrajince al da predsednika boli k to mi ne ide u glavu