Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Engleski narod šalje tenkove

Footwork GIF

A šta da im pošalju nesrećo jedna, kad nemaju ni oni

https://www.theguardian.com/world/2...l-of-challenger-2-tanks-to-ukraine-war-russia

Razmišljaju da pošalju 10 kom. Challenger 2 tenkova jer i sami ukupno imaju 227 operativna

https://en.wikipedia.org/wiki/Challenger_2#Operators

Šta da rade Ukrajinci sa 10 tenkova novog tipa, dok nauče da ih koriste biće uništeni i kraj balade

.
И сада се сорошевци надају да ће, ако убију Путина у Русији да преузме власт неки руски Вучић. :rotf: :rotf: :rotf:

Па и да им пође за руком да убију Путина, на власт ће вероватно да дође Пригожин који је у овом сукобу стекао невероватну популарност.
I onda šta, kad vas mi krenemo zezati: "HA HA CRKO VAM PUTIN" ti ćeš da kažeš: "Sačekaj 23 godine, pa ćemo videti da li Prigožin može da postigne sličan kult ličnosti, premda verovatno ne sad kad imate presedan PutIerovog pada."

da, ali zasto uvek zaboravite onih 90% ljudi na planeti
koji ne pripadaju nasem drustvu za stolom,
koji auto nisu videli ni na tv, jer ga nemaju,
koji ne znaju kako izgleda meso, mleko,
koji nemaju krova nad glavom, ni struje , ni vode,..
ja nekako nikad nemam mirnu savest
dok ja to sve konzumiram
a oni ne znaju da to i postoji
a samo je bozija volja bila da ti i ja nismo sad na njihovom mestu
razmisli malo o tome

Sasvim se slažem pri čemu ni oni, koji nemaju praktično ništa (po našim poimanjima) vole taj svoj život i nisu zainteresovani da nestane u trenu nuklearnog armagedona kako neki ovde prizivaju.

.
Не разумеш.

Руска економија не фуннкционише по принципима "икономи ов скејл".

Када је пре пар година Саудијска Арабија повећала производњу да спусти цену нафте на светском тржишту, Руси су додатно повећали производњу и без проблема спустили цену нафте до неподношљивог нивоа за Саудијску Арабију. У то време били су највећи светски произвођач нафте. Вероватно су и данас.

И то је суштина овог сукоба, да ли имаш паре или робу.

Да ли је јачи овај што има паре или други који држи робу.

Паре можеш да штампаш колико хоћеш, али робу не можеш тек тако да наштампаш.

.
Neko može i robu...
Rusi, npr.

"Neprijatelj je još jednom očajnički pokušao zauzeti grad Soledar iz različitih smjerova i bacio u borbu najprofesionalnije odrede Wagnerove grupe.
Istodobno, zahvaljujući hrabrosti naših branitelja te vještoj i stručnoj uporabi oružja, neprijatelj je pretrpio značajne gubitke i ponovno se povukao, unatoč neprijateljskim propagandnim tvrdnjama o navodnom zauzimanju Soledara.”
Oleksandr Syrskyi, zapovjednik Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine, danas poslijepodne........

Ruski osvajači. :fdlan:

то је суштина овог сукоба, да ли имаш паре или робу.

Да ли је јачи овај што има паре или други који држи робу.

Паре можеш да штампаш колико хоћеш, али робу не можеш тек тако да наштампаш.
Vi nemate robu (komponente za rat)

Kazu Ukrajini je SSSRpoklonio teritorije... To se svuda radi sa razlozima i smatra se nelegitimnim. Mnogo toga je Ukrajina poklonila Rusiji. Zamislite mi sad treba da vratimo Madjarima sve sto su nam poklanjali Ugarski kraljevi... Ima li neko da bi to hteo???
Šta je to Ukrajina “poklonila” Rusiji? Šta su to nama “poklonili” Mađarski kraljevi?

Sasvim se slažem pri čemu ni oni, koji nemaju praktično ništa (po našim poimanjima) vole taj svoj život i nisu zainteresovani da nestane u trenu nuklearnog armagedona kako neki ovde prizivaju.
Значи лепо ти да од 5. октобра до вечерас тобом влада НАТО пакт и да те срозава као човека и Србина !!

I onda šta, kad vas mi krenemo zezati: "HA HA CRKO VAM PUTIN" ti ćeš da kažeš: "Sačekaj 23 godine, pa ćemo videti da li Prigožin može da postigne sličan kult ličnosti, premda verovatno ne sad kad imate presedan PutIerovog pada."
.
То је основно неразумевање Русије.

Не постоји култ Сраљина, Хрушчова, Брежњева, Путина итд.

Постоји култ Русије и то се не може променити.

Ако неко (Американци) бомбардује Кремљ, најнормалније је да Бела кућа са све дементним старцем нестане са лица земље и сви знају да то није никакав проблем.

Проблем су лудаци који су спремни да бомбардују Кремљ.

.

.
То је основно неразумевање Русије.

Не постоји култ Сраљина, Хрушчова, Брежњева, Путина итд.

Постоји култ Русије и то се не може променити.

Ако неко (Американци) бомбардује Кремљ, најнормалније је да Бела кућа са све дементним старцем нестане са лица земље и сви знају да то није никакав проблем.

Проблем су лудаци који су спремни да бомбардују Кремљ.

.
Ja se sećam da ste već 2006. postavljali avatare Putina ovde.

Onda ste svakodnevno najavljivali kako je on vaš mesija etc.

Znači 20-ak godina ste utrošili na izgradnju tog kulta Putina.

Kad on bude pobeđen, više nema oporavka za rusogusiu domesticu

Ja se sećam da ste već 2006. postavljali avatare Putina ovde.

Onda ste svakodnevno najavljivali kako je on vaš mesija etc.

Znači 20-ak godina ste utrošili na izgradnju tog kulta Putina.

Kad on bude pobeđen, više nema oporavka za rusogusiu domesticu
.
Прочитај поново шта сам написао.

Путин је небитан.

Доћи ће Пригожин и опет нећете имати одговор.

Само ће цена да буде већа

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back