Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle nakom par meseci stabilnih linija fronta, na koje su se izuzetno taktički mudro povukli Rusi, sad vidimo rezultate dobrih odluka. Puca front ukrajincima, nemaju ni snage (ljudstva) ni oružja a još manje municije da povedu bilo kakavu akciju. Posle svkodnevnih gubitaka manjih naselja/sela, sad gube strateški bitne gradiće. Videćemo šta donosi naradni period.

Jeste američki radar samo što nije

Hebote ala si ti poludeo, mnogo loše utiče ovaj rat na tebe

To je prastari sovjetski P-18 radar
https://en.wikipedia.org/wiki/P-18_radar

Ono što je zanimljivo jeste da ga ni Rusi više ne koriste, pojma nemam odakle na ratištu.

Koristili smo ga mi i kažu da je baš on naciljao nevidljivi F117, toliko je mator da ga nisu prevarile nove, šatro nevidljive fore :)
Da, ovaj prastari radi na metarskim frekvencijama tako da otkriva nevidljive avione ! Na osnovu njega su Rusi razvili Nebo M radar koji takođe može da radi na ovim frekvencijama i otkriva nevidljive.

Sasvim se slažem pri čemu ni oni, koji nemaju praktično ništa (po našim poimanjima) vole taj svoj život i nisu zainteresovani da nestane u trenu nuklearnog armagedona kako neki ovde prizivaju.
cisto sumnjam da ga vole
ako majka gleda dete koje umire
jer nema hrane i lekova za njega,
ali radi se o tome da ovaj svet ovakav kakav je,
sa ljudima koji su ga upropastili,
i unistili 90% populacije, i nije za opstanak,
jer kao sto rekoh, danas je afrika,
a sutra cemo mozda mi tako umirati od gladi,
a za sve to smo svi mi zajedno
na neki nacin krivi,
znaci, ili cemo se osvestiti,
il nek nas nema

Mislis doci ce Kadirov?
.
Поента је да је Русија на наку фору самоодржив организам који се издигне када сви мисле да нема спаса.

Током Јељцинове власти Русија је банкротирала, као једина држава у историји која је објавила банкрот (октобра 1998).

Русија је у то време преузела дугове свих бивших држава СССР који су износили тада невероватних 99 млрд. УСД, укупно за Русију око 120 млрд. УСД.

Цена барела нафте у то време била је 11 УСД и сви аналитичари предсказивали су скори распад Русије.

И поред ниске цене нафте, Русија се извукла из банкрота почетком 1999. и то је постало предмет изучавања широм света, као и Аврамовићев програм 1994. у време последњег озбиљног председника Србије, Слободана Милошевића.

Након одступања Јељцина са власти наследио га је његов пулен Путин који је од распале земље направио суперсилу која се без проблема подсмева злочинцима из НАТО пакта.

Можда после њега дође и Кадиров, Руси немају тај расистички проблем.

Као што мислим да ни Србији не би био проблем да председник буде Хашим Тачи или Харадинај, под условом да од Србије направи озбиљну државу.

Ми, православци се углавном не оптерећујемо поделама тог типа.

.

.
То је основно неразумевање Русије.

Не постоји култ Сраљина, Хрушчова, Брежњева, Путина итд.

Постоји култ Русије и то се не може променити.

Ако неко (Американци) бомбардује Кремљ, најнормалније је да Бела кућа са све дементним старцем нестане са лица земље и сви знају да то није никакав проблем.

Проблем су лудаци који су спремни да бомбардују Кремљ.

.
aha

pa culi smo svi Adolfa Putina kako preti da ce baciti nuklearke

iz Bele Kuce nisu rekli, slusajte ljudi bacicemo 100megatona na Kremlj

nesto mi se cini da ipak lazes ko i svi rusosiiti

Значи лепо ти да од 5. октобра до вечерас тобом влада НАТО пакт и да те срозава као човека и Србина !!

Ma neeee bolje je bilo da smo izginuli svi 5. oktobra.

Nešto si se ti preračunao, 5. oktobra smo se oslobodili onog zlikovca i manijaka i bilo bi dobro da smo 6. oktobra počistili njegove prirepke.
Pošto nismo uspeli sada nam se vratio onaj njegov i onaj Šešeljev isprdak kao i onaj psihijatrijski slučaj koji se skrivao ispod haljine Mire Marković

Poslušaj me, nije tebi NATO kriv za to što si nezadovoljan svojim životom.

Ja sam svojim sasvim zadovoljan i uopšte mi se ne ide kod boga na istinu pre vremena zato što je nekim ludacima tuklo da ratuju i da se uništavaju.

.
Поента је да је Русија на наку фору самоодржив организам који се издигне када сви мисле да нема спаса.

Током Јељцинове власти Русија је банкротирала, као једина држава у историји која је објавила банкрот (октобра 1998).

Русија је у то време преузела дугове свих бивших држава СССР који су износили тада невероватних 99 млрд. УСД, укупно за Русију око 120 млрд. УСД.

Цена барела нафте у то време била је 11 УСД и сви аналитичари предсказивали су скори распад Русије.

И поред ниске цене нафте, Русија се извукла из банкрота почетком 1999. и то је постало предмет изучавања широм света, као и Аврамовићев програм 1994. у време последњег озбиљног председника Србије, Слободана Милошевића.

Након одступања Јељцина са власти наследио га је његов пулен Путин који је од распале земље направио суперсилу која се без проблема подсмева злочинцима из НАТО пакта.

Можда после њега дође и Кадиров, Руси немају тај расистички проблем.

Као што мислим да ни Србији не би био проблем да председник буде Хашим Тачи или Харадинај, под условом да од Србије направи озбиљну државу.

Ми, православци се углавном не оптерећујемо поделама тог типа.

.
aha, evo i u drugom postu lazes, znaci to radis repetitivno ko sto ulicne dzukele laju

citat

total of 83 countries, among which were also the world's biggest economies such as the U.S., Germany, Japan, and U.K., went bankrupt in the last two centuries.

Ma neeee bolje je bilo da smo izginuli svi 5. oktobra.

Nešto si se ti preračunao, 5. oktobra smo se oslobodili onog zlikovca i manijaka i bilo bi dobro da smo 6. oktobra počistili njegove prirepke.
Pošto nismo uspeli sada nam se vratio onaj njegov i onaj Šešeljev isprdak kao i onaj psihijatrijski slučaj koji se skrivao ispod haljine Mire Marković

Poslušaj me, nije tebi NATO kriv za to što si nezadovoljan svojim životom.

Ja sam svojim sasvim zadovoljan i uopšte mi se ne ide kod boga na istinu pre vremena zato što je nekim ludacima tuklo da ratuju i da se uništavaju.
Добро човече......треб'о си одма' да кажеш да си "досовац" да не мислим како разговарам са нормалним човеком. Уживај у "западним вредностима" (док још можеш).

Navedi tu “korist” i “poklone” Ukrajine Rusiji.
Nakon svega sto su preziveli Ukrajinci kroz istoriju, od rusifikacije i zabrane ukrajinskog jezika, kao i doseljavanja stanovnistva iz rusije(naravno ima i perioda kada su Ukrajinci ugnjetavali Ruse), oni su odredjeni da hrane citav SSSR...Medjutim za uzvrat su doziveli gladomor i smrt desetina miliona stanovnika odlukama komunistickog rezima.... U drugom ratu ih je takodje poginulo priblizno toliko braneci SSSR...I nakon svega toga doziveli su da ih proglase nacistima, vestackom tvorevinom i da im se otima ogromna teritorija... Ne sporim ja da u toj vojsci pogotovo nakon svega sto je narod preziveo od strane napadaca ima i onih koji vole Hitlera... E sad zamislite kakvo je zlo na drugoj strani kad vide Hitlera kao spasioca....Nista manje, vaskrsli staljinizam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back