charles lindbergh
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Nije vest nego statistika, sve najlepse i tebi isto...Au kakva vest...idi mani se.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vest nego statistika, sve najlepse i tebi isto...Au kakva vest...idi mani se.
da, ali zasto uvek zaboravite onih 90% ljudi na planeti- Defetista, Ok ako ti kažeš
- Da, stalo mi je do života mene i moje porodice i prijatelja i ne nije ništavan vrlo je kreativan, bogat i sadržajan. Radim ono što hoću, živim kako sam izabrao, imam sve što mi treba.
- Kojom bre čizmom šta lupaš, ni oni koji su u NATO državama nisu videli tu tvoju čizmu
- Za ljudsko dostojanstvo se borim svaki dan a očigledno drugačije poimamo nacionalnu čast
- Srbin sam i hrišćanin ali to što vi poistovećujete nacionalnu pripadnost sa nekom mitomanijom i gomilom gluposti je zaista tužno
- Izvini ti nisi potrošač robe široke potrošnje, ne koristiš automobil, računar, internet, TV, belu tehniku, kuvaš na ognjištu ko tvoji stari, voziš se volovskom zapregom i komuniciraš golubom pismonošom
Malo manje kenjajte malo više pokušajte da date smisao vašim, očigledno izgubljenim i promašenim životima
Garantujem da sam Srbiji dao neuporedivo više nego gomila vas busača u grudi ali ne smatram da je to nešto što treba da objavljujem na sva zvona
heheheeugarski kraljevi su srbima mogli da poklone samo ono srpsko sto su ukrali,
posto su sloveni bili tu pre huna
Tvoji omiljeni rusi su pravi teroristi u ovom ratu. A ti si njihov promoter.I ne skrivaju vise unapred pripremljene teroristicke akcije unutar Rusije..Podolyak je skroz prolupao..
A zato postoje ti novoromaticari?Treblo je da staviš neku paralelu iz vremena naseljavanja Slovena na Balkan. Ažuriraj podatke, s vremena na vreme.
demilitarizacija nato pakta
Pa normalno da ne znas... Nema toga na Balkan info, kao ni bilo cega slicnog....ne znam bas sta su nam poklonili , nisu madjari toliko naklonjeni da poklanjaju svoje
pa ajde reci, sta su nam darovali ?Pa normalno da ne znas... Nema toga na Balkan info, kao ni bilo cega slicnog....
Zvucis kao DarioVaša taktika "zavadi pa porobi" nije uspela.
SAD i EU su jedinstveni protiv ruskog agresora.
URAAAAA!
vrlo verovatno,hehehee... i bilo ih je 10 miliona
![]()
Sa 1% resursa su srušili ruski svet i pravoslavljedemilitarizacija nato pakta
A ti pametan si to dokučio. Fascinantno.A zato postoje ti novoromaticari?da bi sve moglo da se opravda u ocima budala...
Pa da, ako već želiš nać nekakvu nepostojeću bitnost na Krsti, to je ono što pišem, a ne što mi piše u rubrici "nacionalnost"И ти на Крстарици.![]()
Treba se gadno potruditi da se u istoriji nađe sličan primjer, koliko je agresora zaginulo za 2 reda porilukaUkro NATO vermaht . Totalna razvaljotka.
Raspad sistema nakon sto su prosli kroz rusku masinu za mlevenje NATO mesa