Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јутро је почело лепим вестима
Оружане снаге Украјине масовно беже из Соледара!
Командант 61. бригаде са позивним знаком „Скијаш“ поставио је задатак да повуче све преостале јединице из града.

- Defetista, Ok ako ti kažeš
- Da, stalo mi je do života mene i moje porodice i prijatelja i ne nije ništavan vrlo je kreativan, bogat i sadržajan. Radim ono što hoću, živim kako sam izabrao, imam sve što mi treba.
- Kojom bre čizmom šta lupaš, ni oni koji su u NATO državama nisu videli tu tvoju čizmu
- Za ljudsko dostojanstvo se borim svaki dan a očigledno drugačije poimamo nacionalnu čast
- Srbin sam i hrišćanin ali to što vi poistovećujete nacionalnu pripadnost sa nekom mitomanijom i gomilom gluposti je zaista tužno
- Izvini ti nisi potrošač robe široke potrošnje, ne koristiš automobil, računar, internet, TV, belu tehniku, kuvaš na ognjištu ko tvoji stari, voziš se volovskom zapregom i komuniciraš golubom pismonošom

Malo manje kenjajte malo više pokušajte da date smisao vašim, očigledno izgubljenim i promašenim životima

Garantujem da sam Srbiji dao neuporedivo više nego gomila vas busača u grudi ali ne smatram da je to nešto što treba da objavljujem na sva zvona
da, ali zasto uvek zaboravite onih 90% ljudi na planeti
koji ne pripadaju nasem drustvu za stolom,
koji auto nisu videli ni na tv, jer ga nemaju,
koji ne znaju kako izgleda meso, mleko,
koji nemaju krova nad glavom, ni struje , ni vode,..
ja nekako nikad nemam mirnu savest
dok ja to sve konzumiram
a oni ne znaju da to i postoji
a samo je bozija volja bila da ti i ja nismo sad na njihovom mestu
razmisli malo o tome

1673279476608.jpeg

Sledi vam opkoljenje, ******

🇺🇦 🇬🇧 Украјинска полиција јавља да је на путу од Краматорска до Соледара изненада нестало неколико британских добровољаца

Два британска "болничара", Ендрју Бегшо и Кристофер Пери, воде се као нестали у близини Соледара, ДНР. Њихов аутомобил је кренуо из Краматорска за Соледар, након чега је контакт са њима изгубљен.
photo_2023-01-09_16-09-05.jpg

jim-carrey-ace-ventura.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back