Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umesto vojnih cizama sa zastitom od nagaznih mina oni nose gumenjake

Isto sam video kod specnaza

Kako ce da izgube noge rusosiiti

Gumenjaci su se pokazali najbolji za rasputicu. A čizma koje će ti zaštititi nogu od nagazne mine nije baš praktična za kretanje na bojnom polju.

zeman-am-50-humanitarian-anti-mine-boots.jpg

Fl9sDWeWIAEWbdk

САОПШТЕЊЕ РАМЗАНА КАДИРОВА
Видим да су неки забринути због стране помоћи Украјини.
Не брините! Ово је шема за прање новца. Званичници са Запада и Украјине ће опљачкати ова средства и до ровова ће стићи највише 15% од укупног износа подршке
Боље је да бринете о нечем другом.
Борбе се сада воде у Русији. То су наши крајеви који су желели да уђу у састав наше државе како би заштитили становништво од сатанистичких акција украјинских и НАТО националиста.
Дакле, не би требало да буде преговора.
Морамо ударити у јазбину сатаниста у центру Кијева!
Неопходно је ударити главног браниоца и агитатора ове подле идеологије – Зеленског.
Пре годину дана светски моћници су потценили нашу земљу, веровали су да су Русију практично изнутра упропастили псеудолиберални провокатори – агенти Запада.
А данас цео НАТО блок снабдева оружјем и своје борце под маском „страних плаћеника“, али не може да надмаши , вага у нашу корист. Замислите само: ЦЕО НАТО БЛОК је бацио снаге, али не може ништа! Како једноставно нису могли да утичу на Русију.
У једном су се погрешили – ми поштујемо своју традицију, веру, културу.
Немогуће је преварити вернике страним „вредностима“ када се Куран спаљује на улицама Запада, а на полицама се продају новине са карикатурама Посланика саллаллаху алејхи ве селлем.
Ми смо у рату против сатанизма и свих његових најгорих манифестација
Знате о чему причам, нећу све да набрајам. Ово је наша духовна снага. И овај дух се не може сломити!
Да, украјинско становништво умире. Али треба да увиде што џабе гину за право Запада да пред децом одржава параде дугиних боја, а не за своје националне вредности.
Содому и Гомору је казнио Свемогући.
А данас је овај мач свете казне у рукама Русије!
АХМАТ СИЛА -АЛЛАХУ АКБАР!

Evo ravnozemljaša i antivaksera, našao on zavjeru: Rotšilde, Duboke Države i ostale Guštere. :ok:

U vodi i blatu je svakako bolja od kožne. Ili možda misliš da nemaju kožne i od balističkog platna? Pa imaju, ali izabraše da nose ove.
Kožna? Danas imaš umjetne materijale koji su po svemu bolji od kože, a ti baš udario na gumu. Ajde da te vidim kako trčiš u gumenjaku :lol:
Nose 3 para čizama sa sobom pa pogledaju prognozu i odluče šta će obući? Cjebote

Kožna? Danas imaš umjetne materijale koji su po svemu bolji od kože, a ti baš udario na gumu. Ajde da te vidim kako trčiš u gumenjaku :lol:
Nose 3 para čizama sa sobom pa pogledaju prognozu i odluče šta će obući? Cjebote
Pogledao sam opremu koju duži ruski vojnik. 3 para čizama jedne kožne, jedne kao duboka terenska patika, čini mi se da je balistika u pitanju i ove sa videa.

1673204265967.jpeg

Teže gluposti govoriš
Gumena čizma za vojnika pa daaaaaa :lol:
prica li ko vece gluposti od tebe ?
a cunga lunga?

evo cika da bananu da lepse lazes cunga lunga

Ukrajina gubi ljude na sve strane

15:20 - Ukrajinske vlasti ne otkrivaju gubitke u ljudstvu, ali oni su ogromni i neshvatljivi, rekao je ambasador Ukrajine u Velikoj Britaniji Vadim Pristajko.

- Gubimo ljude na sve strane. Ne otkrivamo koliko je od tog broja vojnika, a koliko civila, ali brojke su ogromne, nepojamne - rekao je on u intervjuu za „Njuzvik“.

izjavio ambasador ukrjaine?

ma sta on zna nas cunga lunga zna ISTINU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back