Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.483
Od Putinove pretnje da ce zazaliti svako ko pomogne Ukrajine doslo se do Bredlija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne zna se ko je gori Ukri ili Rusi, nadmecu se ko ce ispasti gluplji.
pa samo to sto sam gore u tekstu i napisalataj ti ne zna germanski
bilo bi dobro , da mu se i prevede, kao i svima drugima
kakave su to cizme koje stite od mina?Umesto vojnih cizama sa zastitom od nagaznih mina oni nose gumenjake
Isto sam video kod specnaza
Kako ce da izgube noge rusosiiti

a sve zajedno u reziji sorosa?pa samo to sto sam gore u tekstu i napisala
koje clanice su podnele zahtev,
a u videu koji sam postavila
se objasnjava koju snagu imaju te clanice briksa,
monetarnu, ekonomsku, vojnu itd,
da je nato prakticno vec sad mrtav
ako je to tako zasto onda vi sorosevci ne volite rusijua sve zajedno u reziji sorosa?
a I bustere u zadnje vrijeme slabo uzimaju??

ja nijesam dobio sorosevi bustera tako da ne znam odakle onda to "vi".ako je to tako zasto onda vi sorosevci ne volite rusiju

izgleda da samo oni su za pravi fridom!
ne samo iz Rusije nego na cijeloj planeti.Pogledajte prilog 1281275
ovo mi deluje kao satanizam a iz rusije!?
pa odakle ti onda da je soros osnovao briksja nijesam dobio sorosevi bustera tako da ne znam odakle onda to "vi".
pestilence war famine death![]()
svi oni igraju svoje uloge jako dobro.pa odakle ti onda da je soros osnovao briks
Ne, to ti je jako glupo razmišljanje. Nema naroda koji nije vodio ratove. Osim možda Eskima ili tako nešto.I uvek su najbahatiji vodili ratove. A u novijoj istoriji to jesu SAD. Zato je tvoj pokušaj razmišljanja veoma glup.

Od Putinove pretnje da ce zazaliti svako ko pomogne Ukrajine doslo se do Bredlija.
Demilitarizacija NATO terorista ide po planu.Dakle pise Bredli razvijen na iskustvima Iraka...
Znamo kako su prosli Ameri u Iraku...
Ocekujemo jos bolnija iskustva u Ukrajini...
...
Bilo je za pretpostaviti da uvek ovako okončavaš konverzaciju. Znači, treba im grejanje.Verujem. Zato si me pitao dal sam bio. Ajde, troskok sa tim glupostima.
Koji su ovo mikseri koje nose?Ukrade nacistička banda generator u Artemovsku i odnese ga sa sobom.
![]()
Dakle pise Bredli razvijen na iskustvima Iraka...
Znamo kako su prosli Ameri u Iraku...
Ocekujemo jos bolnija iskustva u Ukrajini...
...