- Poruka
- 4.220
a hocete aHočemo, jer Kinezi ne žele "multipolarni" ruski svet, nego dio kolača u globalnom svetu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a hocete aHočemo, jer Kinezi ne žele "multipolarni" ruski svet, nego dio kolača u globalnom svetu.

Ti Agafja izražavaš slobodno svoje misli, jer živiš u slobodnom svetu EU, a ne u nekoj tamo roSSiji, gde bi te već davno strpali u zatvor ako bi i tamo prakticirala istoDa je tebi izražavnje muka, primjetila sam. No, većini je mogućnost izražavanja riječima svojih misli i osjećaja ipak blagodat.
Hočemo, jer Kinezi ne žele "multipolarni" ruski svet, nego dio kolača u globalnom svetu.
Укри непогрешивим мадафака хај тех оу јеа ајфон Ћип НАТО ПВО системом оборили властити авион???kazu da je ovaj MIG29 sto ste nakacili na proslim stranama oborila Ukrajinska PVO, pucali na svoj avion greskom
dakle nisu Rusi oborili, ali bez obzira unisten je, rezultat je isti na kraju
600 mrtvih danas
50% svetske trgovine se vrši među 3 subjekta. USA, EU i KINA. Kad dodaš tome Japan, južnu Koreju, Australiju, NZ, Kanadu i UK, što to preostane vama iz trećeg sveta? Jedino prodavanje sirovina, ako ih neko uopće hoće.a hocete a![]()
Nema stvaranja multipolarnog ruskog sveta. Đabe ti sve.
Da li si prirodno glup ili uzimaš nešto za poboljšanje toga ?Hočemo, jer je Kina danas tamo gde je bio Japan 1970 a južna Koreja 1990. Kineski proizvodi će da se kupuju isto kao danas Koreanski za nekih 20 godina. Znaš zašto? Jer Kinezi nisu glupi, da bi se igrali "multipolarnog" sveta, nego žele dio kolača u globalnom svetu.
evo ovde kazu da ovo Ceceni i Ukrajinci malo rokaju po tvojim Rusosiitima
ovo su valjda oni Ceceni sto su opozicija kozojebima oko Kadirova, ja sad ne znam te njihove plemenske podele koja je cija koza, al verujem da si ti intimno upoznat sa tim sta ti rade braca tamo
EU, kao i ostale zemlje u EU su demokratične socialne zemlje. Ne socijalistične.Više ti je Švedska komunistička nego Rusija.
Ti Agafja izražavaš slobodno svoje misli, jer živiš u slobodnom svetu EU, a ne u nekoj tamo roSSiji, gde bi te već davno strpali u zatvor ako bi i tamo prakticirala isto

Ne može se to vama putinofilčićima objasniti, kako svetka trgovina funkcionira.Da li si prirodno glup ili uzimaš nešto za poboljšanje toga ?
pa daj neki snimak, ajde, satelit, kamere, dronoviWithin 24 hours, Russian reconnaissance means revealed and reliably confirmed the points of temporary deployment of the Ukrainian military in Kramatorsk.
More than 700 Ukrainian soldiers were in hostel No. 28 in Kramatorsk and more than 600 Ukrainian soldiers were in hostel No. 47
More than 600 soldiers destroyed in Kramatorsk as a result of a missile attack on the points of temporary deployment of Ukrainian troops - Russian Defense Ministry
Ja sam u Rusiji bila 15 puta i nikad nisam drugačije mislila i govorila nego što to radim danas. Štoviše čak su i me reporteri na ulici pitali za koga ću glasati, bili su izbori za Dumu, pa kada su saznali da nisam Ruskinja, pitali me dojmove o Rusiji.Ti Agafja izražavaš slobodno svoje misli, jer živiš u slobodnom svetu EU, a ne u nekoj tamo roSSiji, gde bi te već davno strpali u zatvor ako bi i tamo prakticirala isto
E sad mi odma lakše !kazu da je ovaj MIG29 sto ste nakacili na proslim stranama oborila Ukrajinska PVO, pucali na svoj avion greskom
dakle nisu Rusi oborili, ali bez obzira unisten je, rezultat je isti na kraju
Švedska je čisti socijalizam.EU, kao i ostale zemlje u EU su demokratične socialne zemlje. Ne socijalistične.
Pa zašto je onda ne zatvore, jer živi u EU zemlji? A jadnica može ići ako želi ispred ureda vlade sa transparentima i vikati svoja anti vladna i anti EU mišljenja na sav glas i ništa neće da se joj dogodi. Možeš i ti sa njom. A onda možete u Moskvu i pokušati isto.Са оваквим ставовима, пре би је затворили у том 'слободном свету' ЕУ.
Шалим се, тамо то 'суптилније' раде.
evo tri posta iznad Golja sa Golije je vec povecao sa 600 na 2 hotela sa 600+700 vojnikaRusi: Ubili smo 600 Ukrajinaca u 2 zgrade. To je osveta
Ubili 600 ukrajinskih nacista kao osvetu za.... što točno![]()
U EU je zabranjeno sve što počinje s Rus.Са оваквим ставовима, пре би је затворили у том 'слободном свету' ЕУ.
Шалим се, тамо то 'суптилније' раде.

evo tri posta iznad Golja sa Golije je vec povecao sa 600 na 2 hotela sa 600+700 vojnika
jer se u sred bombardovanja, vojnici baskare po hotelima na buljuke, brckaju se u dzakuziju, umesto da se rasporede po frontu za koji ti isti Goljasi tvrde da se urusava samo par kilometara dalje
jer to je ta mitomanska propaganda koju lagano puse, nista ne dovode kriticki u pitanje
Ako i nije zabranjeno, trebalo bi bitiU EU je zabranjeno sve što počinje s Rus.
Čak i VI RUS![]()