deda tripko
Ističe se
- Poruka
- 2.013
ma srbin je on, nego mu interesantno da tovariSam razmisli, višak vremena koristiš da pišeš po srpskim forumima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma srbin je on, nego mu interesantno da tovariSam razmisli, višak vremena koristiš da pišeš po srpskim forumima![]()
Jel u pitanju ŠorošУ томе и јесте поента, можеш викати до миле воље, али њих не занима шта народ мисли, они спроводе агенду.
Морална хоризонтала.Eto vidiš, smatraš da su Srbi fukare, a ipak svakodnevno dobar deo vremena provodiš sa Srbima na forumu...
Šta to govori o tebi?
Frti kako pravda najnoviju izjavu ukro ambasadora u britaniji gde priznaje da gube ogromne brojke u vojnicima i da mu je Tolki broj neshvatljiv?Ako i nije zabranjeno, trebalo bi biti
Evo gube ogromne brojke kao i Srbi u WW1Frti kako pravda najnoviju izjavu ukro ambasadora u britaniji gde priznaje da gube ogromne brojke u vojnicima i da mu je Tolki broj neshvatljiv?
To se kosi sa tvojom ISTINOM
A materinji ti je koji?Ja treniram srpski, eto. Ali ne baniraju te zbog mišljenja, nego zbog provociranja. Isto kao mene ovde, pa se ne žalim, osim što ne baniraju hrpe forumaša, koji baš potiču mržnju protiv zapada, ali kad im odgovorim u istoj mjeri, ja budem baniran, oni ne, jer očito to i željeno na ovom forumu. Širenje mržnje.
Jel koristiš google translate?Ja treniram srpski, eto.
Samo Beluga, hoće najsukplje. Briga nju kaj je recesija.zašto je hraniš tim sranjem?
zar nije ovo gowno govorilo o novom sorosevom poretku prije par dana??Научити напамет!
Не копај рупу другом, сам ћеш у њу пасти.
Не пљуј у бунар - требаће ти вода за пиће!
Због ситуације око Украјине, Европа се нашла у „страшној ситуацији“, јер се пре тога њено благостање градило на јефтиним и стабилним снабдевањима из Русије.
![]()
Kad su bili izbori gdje je onda bila kandidatkinja?Nisi išla glasati? Šteta. Onda se nemoj žaliti.
EU-CRO=EU50% svetske trgovine se vrši među 3 subjekta. USA, EU i KINA. Kad dodaš tome Japan, južnu Koreju, Australiju, NZ, Kanadu i UK, što to preostane vama iz trećeg sveta? Jedino prodavanje sirovina, ako ih neko uopće hoće.
EU-CRO=EU++EU-CRO=EU
CRO-EU=-:inf:
Q.E.D
samo da te informisem , da je u hrvatskim medijama , naglaseno da se vratio i da je bio intervju sa njim i gde je i najavio da ce se vratiti u ukrajinu kod svoje zene i da jeHvala na info! Znači, mali uživa. Ajde, baš mi je drago.
Kod tvojih Ukra se za tako nešto ide iza brave.
Ma kakvi odmah ti dolazi tašta a ti živiš u špajzu ne nasedaj opasne su igračice.Ne uvek, to žene iz Srbije plaše muževe da im ih ne preotme neka Ruskinja. Inače to je posledica toga da ako se udaš negde za neku strankinju koja je na svojoj teritoriji obično je mnogo lakše da se skućite tamo, pa onda ne dolaziš.
Pdobro, ovog puta će da ga uhvati Wagner…samo da te informisem , da je u hrvatskim medijama , naglaseno da se vratio i da je bio intervju sa njim i gde je i najavio da ce se vratiti u ukrajinu kod svoje zene i da je
tamo i jos je rekao da ce ici u dobrovoljce da pomaze ukrajinu.
e sada , sa svojim slikama ranije itekako i nije bio dobar decko , na zalost
zamenjen je.
Inace , i onaj englez koji i je zamenjen zajedno sa njim i marokancem , se i vratio za ukrajinu i bori se tamo .
tako da se i ocekuje da i oni uskoro i budu opet vest ...
kako su ipak osli tamo gde i nema povratka.
Pretrazi , svoje novinske clanke ...i naci ces pun njegov intervju.
Ništa ti ne znaš BRE…Kad bi se opet ženio, samo crnkinje centralne i južne amerike.
Šta fali crnkinjama iz afrike?Kad bi se opet ženio, samo crnkinje centralne i južne amerike.
Jest samo sto je sad sneg u Soledaruevo kazu da su ovo snimci iz Soledara, tenkici malo rokaju rusosiite, nista strasno
Al tebe nece...Ruskinje hoće Srbe za muževe
Srbi su lepi, markantni, zavodljivi, pažljivi... Naizgled mačo muškarci, a u duši su nežni i pitomi“... „Na kom sajtu mogu da nađem neke fine Srbe. Bila sam u Crnoj Gori, upoznala jednog Srbina, opčinio me je, ali on je zauzet“...
febu ch hoce zelenskog