Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kazu da je ovaj MIG29 sto ste nakacili na proslim stranama oborila Ukrajinska PVO, pucali na svoj avion greskom

dakle nisu Rusi oborili, ali bez obzira unisten je, rezultat je isti na kraju
Укри непогрешивим мадафака хај тех оу јеа ајфон Ћип НАТО ПВО системом оборили властити авион???

goodfellas-wiseguys.gif

Hočemo, jer je Kina danas tamo gde je bio Japan 1970 a južna Koreja 1990. Kineski proizvodi će da se kupuju isto kao danas Koreanski za nekih 20 godina. Znaš zašto? Jer Kinezi nisu glupi, da bi se igrali "multipolarnog" sveta, nego žele dio kolača u globalnom svetu.
Da li si prirodno glup ili uzimaš nešto za poboljšanje toga ?

evo ovde kazu da ovo Ceceni i Ukrajinci malo rokaju po tvojim Rusosiitima

ovo su valjda oni Ceceni sto su opozicija kozojebima oko Kadirova, ja sad ne znam te njihove plemenske podele koja je cija koza, al verujem da si ti intimno upoznat sa tim sta ti rade braca tamo

🇷🇺🇺🇦 Within 24 hours, Russian reconnaissance means revealed and reliably confirmed the points of temporary deployment of the Ukrainian military in Kramatorsk.

More than 700 Ukrainian soldiers were in hostel No. 28 in Kramatorsk and more than 600 Ukrainian soldiers were in hostel No. 47

More than 600 soldiers destroyed in Kramatorsk as a result of a missile attack on the points of temporary deployment of Ukrainian troops - Russian Defense Ministry

Ti Agafja izražavaš slobodno svoje misli, jer živiš u slobodnom svetu EU, a ne u nekoj tamo roSSiji, gde bi te već davno strpali u zatvor ako bi i tamo prakticirala isto

Са оваквим ставовима, пре би је затворили у том 'слободном свету' ЕУ.
Шалим се, тамо то 'суптилније' раде.

🇷🇺🇺🇦 Within 24 hours, Russian reconnaissance means revealed and reliably confirmed the points of temporary deployment of the Ukrainian military in Kramatorsk.

More than 700 Ukrainian soldiers were in hostel No. 28 in Kramatorsk and more than 600 Ukrainian soldiers were in hostel No. 47

More than 600 soldiers destroyed in Kramatorsk as a result of a missile attack on the points of temporary deployment of Ukrainian troops - Russian Defense Ministry
pa daj neki snimak, ajde, satelit, kamere, dronovi

Ti Agafja izražavaš slobodno svoje misli, jer živiš u slobodnom svetu EU, a ne u nekoj tamo roSSiji, gde bi te već davno strpali u zatvor ako bi i tamo prakticirala isto
Ja sam u Rusiji bila 15 puta i nikad nisam drugačije mislila i govorila nego što to radim danas. Štoviše čak su i me reporteri na ulici pitali za koga ću glasati, bili su izbori za Dumu, pa kada su saznali da nisam Ruskinja, pitali me dojmove o Rusiji.

Са оваквим ставовима, пре би је затворили у том 'слободном свету' ЕУ.
Шалим се, тамо то 'суптилније' раде.
Pa zašto je onda ne zatvore, jer živi u EU zemlji? A jadnica može ići ako želi ispred ureda vlade sa transparentima i vikati svoja anti vladna i anti EU mišljenja na sav glas i ništa neće da se joj dogodi. Možeš i ti sa njom. A onda možete u Moskvu i pokušati isto.

Rusi: Ubili smo 600 Ukrajinaca u 2 zgrade. To je osveta

:lol:
Ubili 600 ukrajinskih nacista kao osvetu za.... što točno 🤡
evo tri posta iznad Golja sa Golije je vec povecao sa 600 na 2 hotela sa 600+700 vojnika

jer se u sred bombardovanja, vojnici baskare po hotelima na buljuke, brckaju se u dzakuziju, umesto da se rasporede po frontu za koji ti isti Goljasi tvrde da se urusava samo par kilometara dalje

jer to je ta mitomanska propaganda koju lagano puse, nista ne dovode kriticki u pitanje

evo tri posta iznad Golja sa Golije je vec povecao sa 600 na 2 hotela sa 600+700 vojnika

jer se u sred bombardovanja, vojnici baskare po hotelima na buljuke, brckaju se u dzakuziju, umesto da se rasporede po frontu za koji ti isti Goljasi tvrde da se urusava samo par kilometara dalje

jer to je ta mitomanska propaganda koju lagano puse, nista ne dovode kriticki u pitanje
20230108_154713.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back