Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se ne bih začudio da ukrajinci nabave nuklearno oružje, mislim da je samo pitanje vremena...
Plači, plači.

8CE6D1BA-9E46-4B54-A9D8-BEA96BE718C2.jpeg

Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).
Od Rumuna su samo nemci pobili vise Jevreja u 2. svet. ratu.

Pa ruska izgleda da nema, ali glavno da himars ima :klap:

И шта конкретно у тактичком и оперативном смислу постижу са њим?

Порушили наменску и остале индустрије русима,полупали оккопна средства и остала оруђа свих видова војске?
И како конкретно утиче на офанзивне спосовности руске војске на тетену?

Смањили интензитет офанзиве на неким од праваца?

Једино код вас телетабиса има.

Не можеш ти телетабисима објаснити како је дивно кретање у борби са 50кг глупости на себи и колико си са тим теретом брз и окретан и како пуцају зглобови кад скочиш са 2 метра висине са толиким теретом.

Е сад за панцир можда заустави метак али и поломи пар ребра ако погоди у плочу(мени 3ком и напукла грудна кост)😉
Ja sam cak poskidao jastucuce da mi bude laksi, ostavio sam samo ploce. Imao sam onaj od upregnutih vlakana. Posle je kretanje po terenu bila pesma

Русија је распоредила своје нуклеарно оружје у Белорусији: ове територије се сматрају за нуклеарне провокације, изјавио је касно увече Јусов, портпарол прес-службе Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине.:namcor:
Ukri o “provokacijama”…

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back