Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.356
Samo dok su slabiji, kada nadju jakog saveznika sve se menja.Haha, jadni Rumunji, ni krivi ni dužni nadrapali, a oni su baš ono pacifisti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo dok su slabiji, kada nadju jakog saveznika sve se menja.Haha, jadni Rumunji, ni krivi ni dužni nadrapali, a oni su baš ono pacifisti.
dobit će ga, ako već nisu...
Телетабисе нема артиљерија задатак само да убија.
Изгуглај шта је намена артиљерије.

Izgleda da zasada nemaju cime ali kraj rata docekati nece, bar ne u komadu.
Pa I nemaju struju, a da bitange koje ovo izmišljaju čekaju predivni trenuci kod Wagnera, o tome je trebalo da misle pre nego što su krenuli sa lupetanjem.Ne lupetam, smejali ste se kako narod neće imati struje.
Sad odjednom apelujete da ne budemo okrutni prema ruskim vojnim turistima.
E pa, kurir mojsije.
Oće oće, Ukro krojač se zove isto kao i ti.Izgleda da zasada nemaju cime ali kraj rata docekati nece, bar ne u komadu.
Plači, plači.Ja se ne bih začudio da ukrajinci nabave nuklearno oružje, mislim da je samo pitanje vremena...
Imagine this is your national hero. 
Od Rumuna su samo nemci pobili vise Jevreja u 2. svet. ratu.Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).
Pa ruska izgleda da nema, ali glavno da himars ima![]()
Ima vidis da ima ..Sad ni ovim iz EU ne vjerujete..To besmisleno granatiranje nema nikakvog efekta, šta si porušio porušio si, nakon toga možeš jedino gađati postrojbe u kretanju, sve ostalo je bacanje municije...
Ukrajina ne smije pasti, to gospođi domaćici još nije došlo do mozgića?![]()
A pazi sad ovo:Imagine this is your national hero.
![]()
More about criminal Stepan Bandera here. Historical account to help understand what Ukraine is and what it stands for their masters, the USA. https://twitter.com/miguelsantost
Sezona lova na ruske medvedice.
Ja sam cak poskidao jastucuce da mi bude laksi, ostavio sam samo ploce. Imao sam onaj od upregnutih vlakana. Posle je kretanje po terenu bila pesmaНе можеш ти телетабисима објаснити како је дивно кретање у борби са 50кг глупости на себи и колико си са тим теретом брз и окретан и како пуцају зглобови кад скочиш са 2 метра висине са толиким теретом.
Е сад за панцир можда заустави метак али и поломи пар ребра ако погоди у плочу(мени 3ком и напукла грудна кост)![]()
Lezbejka? Dobila joj partnerka i nije joj rekla?
Ukri o “provokacijama”…Русија је распоредила своје нуклеарно оружје у Белорусији: ове територије се сматрају за нуклеарне провокације, изјавио је касно увече Јусов, портпарол прес-службе Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине.![]()
Sta mu je? Nesto je bled?