- Poruka
- 11.007
Naci, nećeš to doživeti - Sarmat ima da poleti, a to će naci-gamad na kožama da oseti ...demilitarizacija Rusije se nastavlja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naci, nećeš to doživeti - Sarmat ima da poleti, a to će naci-gamad na kožama da oseti ...demilitarizacija Rusije se nastavlja.
卐 , nikada više ....Bila sam ja u Moskvi u XX veku
Patološka mržnja. Si ti Ukrop?
To je bilo na Sv. Nikada, kao što će da bude i sada ... 卐 gamad će i ovoga puta potpuno da strada ...lovačko društvo Stefan Bandera porazilo rusku vojsku
Dupla ko(n)zo nije čak ni poluvrijeme,ko će biti poražen, iliti ko će ga ovdje ispušiti znaćemo tek kad sudija ( Putin) odsvira kraj, a vjerovatno ne prije Rusi izbiju na Dnjepar, ili at Zelenko da kopitama vjetra!Kako prezimljavaš činjenicu da je lovačko društvo Stefan Bandera porazilo rusku vojsku?
Dopodne čistač u školi popodne posvećujemAjde pope da mi svetis vodicu![]()
Alah se uvalihhhhhh![]()
![]()
314. dan dvodnevne operacijeDupla ko(n)zo nije čak ni poluvrijeme,ko će biti poražen, iliti ko će ga ovdje ispušiti znaćemo tek kad sudija ( Putin) odsvira kraj, a vjerovatno ne prije Rusi izbiju na Dnjepar, ili at Zelenko da kopitama vjetra!
Odustalo se od demilitarizacje i denjacifikacje Ukrajine. Bilo bi lijepo da službeno objave da je SVO promijeno ciljDupla ko(n)zo nije čak ni poluvrijeme,ko će biti poražen, iliti ko će ga ovdje ispušiti znaćemo tek kad sudija ( Putin) odsvira kraj, a vjerovatno ne prije Rusi izbiju na Dnjepar, ili at Zelenko da kopitama vjetra!
Не знам за тај моменат, јел могуће?Bila sam ja u Moskvi u XX veku
Buljom je

Јa sam bio u Odesi, mogu reći da mi je tada usađena Ukrofobija lolНе знам за тај моменат, јел могуће?
Јел тада у тебе усађена русофобија , шта ти се десило тамо?![]()
Polako macko, rvas se sa profesionalnim dzudistom.314. dan dvodnevne operacije
Mislim da je jasno ko je jači, Jacenjuk ili pravoslavlje
Onaj što se drži za sto da ne bi paoPolako macko, rvas se sa profesionalnim dzudistom.
Одеса би требала бити лијеп градић на мору.Шта се десило?Јa sam bio u Odesi, mogu reći da mi je tada usađena Ukrofobija lol
Ne vidim šta je tu promjenjeno, Rusi i dalje dupke pune ukrajinska groblja sa nacošima i NATO plaćenicima !Odustalo se od demilitarizacje i denjacifikacje Ukrajine. Bilo bi lijepo da službeno objave da je SVO promijeno cilj
Onaj vas ni to ne moze, nego padaOnaj što se drži za sto da ne bi pao

Rusi su joj nekako krivi zato što Srbija nije bogata kao Švajcarska a i zato što Jaggie nije bogatašica i za švajcarske pojmove, pa da onda malo zamahne bičem okolo.Не знам за тај моменат, јел могуће?
Јел тада у тебе усађена русофобија , шта ти се десило тамо?![]()
Ti si Jaggie malo pobrkala lončiće. Ali definitivno imaš talenta za trola.314. dan dvodnevne operacije
Mislim da je jasno ko je jači, Jacenjuk ili pravoslavlje
Majdan.Одеса би требала бити лијеп градић на мору.Шта се десило?
Ne vidim šta je tu promjenjeno, Rusi i dalje dupke pune ukrajinska groblja sa nacošima i NATO plaćenicima !