Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odredjeni problemi postoje, ali nije to ni blizu kako vi desnicari pokusavate da predstavite. Osobno, Marseille je super grad. Ima odlican flair.
Dok te ne dohvate Marokanci i Tunižani… prvo novčanik, a onda nož, ili zato što nije dovoljno, ili ako je više da te ućutkaju. Motaj se malo noću po sumnjivim kvartovima pa da vidiš, opasnije nego njujorški metro.

Niti 10% nije francuski jer mu je kultura življenja istovjetna Magrebu. Integracija nije bila uspješna, kao ni u Londonu, Švedskoj i nastavi niz....
Grad koji su osnovali stari Grci a sada su ga preuzeli Arapi koji sa prezirom gledaju na francuski nacin zivota a integracija su samo snovi francuskih liberala.

Dok te ne dohvate Marokanci i Tunižani… prvo novčanik, a onda nož, ili zato što nije dovoljno, ili ako je više da te ućutkaju. Motaj se malo noću po sumnjivim kvartovima pa da vidiš, opasnije nego njujorški metro.
Koliko ja znam, sansa da nastradas u Moskvi je tri puta veca od one da pogines u Marseillu. A i tu je najveci broj zrtava upravo iz kriminalnog miljea. Sansa da netko nevin strada je vjerojatno manja nego u Beogradu.

Poslednja izmena:
Nisam bila, ali u Parisu su me vodili u Barbes i dopalo mi se. No, isto tako bila sam jedina nepokrivene kose.
Ja sam pre 3 meseca u Marseilleu, rejtuj fotku
8-CB56-ABC-D9-EA-46-BC-A01-F-9-C4-A15-F2-F1-CB.jpg

a da možda laže?
(da podsetim da su imali ozbiljnu ideju da uzmu ukrainu za 3 dana)!
Da su imali takvu ideju sigurno bi to i učinili. Ideja Rusije je da se Ukrajina očisti od nacista, da se demilitarizuje, kako bi se zaštitili Rusi, i, naravno, da se pronađu i unište sve labaratorije smrti USA ... Dobro ti to znaš, no praviš se glup i veruješ da se ta istina može da amortizuje lažima nacističke propagande ...

Ja sam pre 3 meseca u Marseilleu, rejtuj fotku
8-CB56-ABC-D9-EA-46-BC-A01-F-9-C4-A15-F2-F1-CB.jpg
Belle vue, tj. lep pogled na kanjon odavde.

Lepo izgleda, ali kad negde dođeš kao turista onda sve izgleda sjajno i bajno. Kao meni NYC prvi put, a posle jaoj, odeš u Chinatown da kupiš nešto, a ono mirisi… ufff. Sreća bivša je govorila mandarinski, ali i Fujian nativelu, a to tamo jako pomaže. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back