Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.774
Pa nije E Gvineja, ali na Niger je oko bacio Borell.Od vas Rusa i Ekvatorijalna Gvineja ima kudikamo veći dohodak
Šifra, uran, nafta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije E Gvineja, ali na Niger je oko bacio Borell.Od vas Rusa i Ekvatorijalna Gvineja ima kudikamo veći dohodak
Državi za koku Zelenskima.To ide drzavi i rafinerijama. Na trzistu cijena koju izvoznici dobijaju se jos vrti oko 80$ , a Rusi dobijaju nekih 55$
Dobijaju, pa više ne, a sad im stiglo da plate dug za već pokradeno u parama koje štampaju, a za novo da se obrate Klovnu.To ide drzavi i rafinerijama. Na trzistu cijena koju izvoznici dobijaju se jos vrti oko 80$ , a Rusi dobijaju nekih 55$
Prošeći do Marseilla pa javi koliko je francuski grad.jeste!
i upravo meteor leti ka kaliforniji koji će da izazove mega vuklan i sve ih sprži!
a evropu (koja se inače smrzava u svojim domovima na 25C) će da razbije šačica migranata!
Važi samo za Agafju, jel da? Ko je za Klovna i pokornost fon der Lajavoj on može i na klinastom pismu, demokratija, BRE.Srpski je zvanican jezik na ovom forumu. Molim da ga koristis.
Hvala![]()
Puno troši, a automobil služi da te preveze od A do B. Ne vidim mu druge svrhe, osim ako nemaš malog.ovo je lincoln continental - deluje mi bolje nego onaj aurus!
![]()
A zašto mi sve nade polažemo u sunce i more?To su ekstremni primjeri, zemalja sa malom populacijom i ogromnim prihodima od prodaje nafte i plina. Na vecem nivou to nebi bilo odrzivo. a cak i na malom nivou moze biti opasno, ako se novac ne ulozi pametno, jer nikad ne znas kad ce neka "disruptive technology" unistiti tvoje izvore prihoda. Na primjer fuzija, regenerativne energije ili smanjivanje troskova u frackingu.
Ko tebe sta pita padobranac??Ćuti blamaro vi ste pokrali i odeću sa lutki u robnoj kući...
Mavarski, kao u doba ratova sa Španijom, tad je Francuska tu navukla sve turske i mavarske gusare.Prošeći do Marseilla pa javi koliko je francuski grad.
Koliko ja znam 100%. To sto vi fasisti mislite da imigranti koji su tu vec 60 godina nisu francuski drzavljani, to je tvoj problem.Prošeći do Marseilla pa javi koliko je francuski grad.
Ti si ovdje glavni prodavač magle na forumu..Politička mitologija kojoj je u korenu Tuđmanov državni mit u kom je on zamenio Jožu Broza na mestu oca nacije.
Omašio si državu, serendaj u tvojoj ustašiji, nikog ne zanimaju tvoja baljezganja, prašinar...Ko tebe sta pita padobranac??
Naravno, treba iskoristiti sve muce resurse, ali humani kapital ostaje ipak najvazniji.A zašto mi sve nade polažemo u sunce i more?
Japan i Južna Koreja nemaju n8kakve značajne resurse, nema ni Kina...Ti kao i Kolinda ne kužiš da je bogatstvo zemlje u resursima. I ona je za Kanadu utvrdila da je siromašna.
Niti 10% nije francuski jer mu je kultura življenja istovjetna Magrebu. Integracija nije bila uspješna, kao ni u Londonu, Švedskoj i nastavi niz....Koliko ja znam 100%. To sto vi fasisti mislite da imigranti koji su tu vec 60 godina nisu francustki drzavljani, to je tvoj problem.
Ali imaju ljudski potencijal. Svatko treba koristiti svoje komparativne prednosti.Japan i Južna Koreja nemaju n8kakve značajne resurse, nema ni Kina...
Naš je u Irskoj i Njemačkoj, utekao...Naravno, treba iskoristiti sve muce resurse, ali humani kapital ostaje ipak najvazniji.
Odredjeni problemi postoje, ali nije to ni blizu kako vi desnicari pokusavate da predstavite. Osobno, Marseille je super grad. Ima odlican flair.Niti 10% nije francuski jer mu je kultura življenja istovjetna Magrebu. Integracija nije bila uspješna, kao ni u Londonu, Švedskoj i nastavi niz....
Samo sebe demantiraš.Ali imaju ljudski potencijal. Svatko treba koristiti svoje komparativne prednosti.
Azijati s Dalekog istoka su najinteligentniji ljudi.
Nisam bila, ali u Parisu su me vodili u Barbes i dopalo mi se. No, isto tako bila sam jedina nepokrivene kose.Odredjeni problemi postoje, ali nije to ni blizu kako vi desnicari pokusavate da predstavite. Osobno, Marseille je super grad. Ima odlican flair.
Čime?Samo sebe demantiraš.
Ajmo pričati malo resursima..
Super je da ljudi mogu raditi gdje zele, zar ne? Kao drustvo, sirimo vidike. Kada Hrvatska dosegne odredjeni stupanj razvoja, jedan dio tih ljudi ce se vratiti, a mozemo uvijek uvesti milijun imigranata, kada prosjecna plata predje nekih 1500 Eura.Naš je u Irskoj i Njemačkoj, utekao...
Pa pričaj...Ajmo pričati malo resursima..
Ma super je da siromašna HR školuje liječnike i inženjere bogatoj DE i IE.Super je da ljudi mogu raditi gdje zele, zar ne. Kao drustvo, sirimo vidike. Kada Hrvatska dosegne odredjeni stupanj razvoja, jedan dio tih ljudi ce se vratiti, a mozemo uvijek uvesti milijun imigranata, kada prosjecna plata predje nekih 1500 Eura.