Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Av, av....To podijeli sa ukucanima
Drugo im i ne dajes
Splacino![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Av, av....To podijeli sa ukucanima
Drugo im i ne dajes
Splacino![]()
Ne razumijem tvoje kevcanjeAv, av....
A zašto onda kmečite i pri pomenu Sarmata luđački oči bečite?400+ likvidiranih okupatora nije nikakva nesreća.
Sad kada se vojni delfini dignu ima da nema nacista
Dobio si dovoljno pažnje, a sad čkomi da te ne bih morala dati uspavati.Ne razumijem tvoje kevcanje![]()
Resetirala se na uobičajeno stanje.Ne razumijem tvoje kevcanje![]()
Pobrkao si me sa PeskovimA zašto onda kmečite i pri pomenu Sarmata luđački oči bečite?
Nisu svi Ukrajinci nacisti ima i izuzetaka, isto kao i kod Hrvata ...najbolje je pobiti 40 miliona Ukrajinaca
Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.Haha, jadni Rumunji, ni krivi ni dužni nadrapali, a oni su baš ono pacifisti.
У којој држаи је Бахмут, топџијо са камиона?U Bahmutu?? Muzičari?
Naci, samohvala - fajda mala ...Pobrkao si me sa Peskovim
Varaš se. Samo su prikriveni i čekaju trenutakNisu svi Ukrajinci nacisti ima i izuzetaka, isto kao i kod Hrvata ...
Vidi ti Rumunje kako su mi prošli ispod radara.Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).
o da , bejah radio za izbore u Torontu , par meseci , dobra lova , pa onda na nagovor drugara , ne znam samo sto mi i je trebalo , isao da polazem za jos ...neke sertifikate i normalno polozio.Sve ok kod tebe?
Ajde, pa da Aleksandar GlinaNikadaNećeBitiHrvatska Vučić dođe na svojeNe tako daleka budućnost.
![]()
Нису још, али припремају се за проглашење монархије.nije me bilo na ...poprilicno
jel su ukrajinci stigli do vladivostoka
pitam samo da cujem i sta da kazem zemskoj.
Nisu te još deportovalio da , bejah radio za izbore u Torontu , par meseci , dobra lova , pa onda na nagovor drugara , ne znam samo sto mi i je trebalo , isao da polazem za jos ...neke sertifikate i normalno polozio.
bas , kao da cu sada raditi , za ...
tko zna ,
i evo , svratih , sada posle NG
nego da cestitam svima Sretnu Novu Godinu ovu
sa zeljom da se u komunikaciji , onih koji su za Rusiju kao i ovih drugih i pridrzavaju , bontona.
Mozes samo muza uspavat..i smanji mirogojcekDobio si dovoljno pažnje, a sad čkomi da te ne bih morala dati uspavati.
Umlatila mirogojček pa se unervozila?Dobio si dovoljno pažnje, a sad čkomi da te ne bih morala dati uspavati.
Duhovitiji si od Phoebice.Umlatila mirogojček pa se unervozila?
a ko ce biti monarhНису још, али припремају се за проглашење монархије.
Тако бар Арестович каже.
Камен по камен палача.

Hvala, također, sve najbolje u Novoj.o da , bejah radio za izbore u Torontu , par meseci , dobra lova , pa onda na nagovor drugara , ne znam samo sto mi i je trebalo , isao da polazem za jos ...neke sertifikate i normalno polozio.
bas , kao da cu sada raditi , za ...
tko zna ,
i evo , svratih , sada posle NG
nego da cestitam svima Sretnu Novu Godinu ovu
sa zeljom da se u komunikaciji , onih koji su za Rusiju kao i ovih drugih i pridrzavaju , bontona.
Ne znam ko je PhoebicaDuhovitiji si od Phoebice.
Nisi, kurim te.
Nije 0.. 3 rotacije za 2 mesecaTi si svjestan toga da je tamo ostala nezamisliva gomila likvidiranih wagnerovaca s rezultatom nula?
Ne znaš?
Pitaj Kuhara.
Glup ..Kako to izgleda u tvojij glavi ? hiljade ruskih pijanih vojnika koji jurisaju preko livada na Ukro položaje ..to se ne desava a i najvise se gine od artiljerije , negde oko 90% ..Rade tacku po tackuKoliko si glup na skali od 0 do verujem da ukrajinska vojska koja je ukopana i brani se ima veće gubitke od ruske koja napada preko otvorenog polja?