Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da oce da roknu onu skalameriju od mosta :D

:think: :per:

Sad kada se vojni delfini dignu ima da nema nacista

FeidlriXwAA04B0.png

Haha, jadni Rumunji, ni krivi ni dužni nadrapali, a oni su baš ono pacifisti.
Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).

Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).
Vidi ti Rumunje kako su mi prošli ispod radara.
Btw, koliko bi taj s brčićima imao godina sad, Metuzalem?!

Sve ok kod tebe?
o da , bejah radio za izbore u Torontu , par meseci , dobra lova , pa onda na nagovor drugara , ne znam samo sto mi i je trebalo , isao da polazem za jos ...neke sertifikate i normalno polozio.
bas , kao da cu sada raditi , za ...
tko zna ,
i evo , svratih , sada posle NG
nego da cestitam svima Sretnu Novu Godinu ovu
sa zeljom da se u komunikaciji , onih koji su za Rusiju kao i ovih drugih i pridrzavaju , bontona.

o da , bejah radio za izbore u Torontu , par meseci , dobra lova , pa onda na nagovor drugara , ne znam samo sto mi i je trebalo , isao da polazem za jos ...neke sertifikate i normalno polozio.
tko zna ,
sa zeljom da se u komunikaciji , onih koji su za Rusiju kao i ovih drugih i pridrzavaju , bontona.
Nisu te još deportovali

tko zna ,
Hvala, također, sve najbolje u Novoj.

Ti si svjestan toga da je tamo ostala nezamisliva gomila likvidiranih wagnerovaca s rezultatom nula?
Ne znaš?
Pitaj Kuhara.
Nije 0.. 3 rotacije za 2 meseca
Koliko si glup na skali od 0 do verujem da ukrajinska vojska koja je ukopana i brani se ima veće gubitke od ruske koja napada preko otvorenog polja?
Glup ..Kako to izgleda u tvojij glavi ? hiljade ruskih pijanih vojnika koji jurisaju preko livada na Ukro položaje ..to se ne desava a i najvise se gine od artiljerije , negde oko 90% ..Rade tacku po tacku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back