Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam baš, kažu da je onaj sa smešnim brčićima živ i da se krije u Rumuniji.
Uzgred, preko ''pacifističke'' Rumunije se dotura velika količina zapadnog oružja i oruđa u Ukrajinu. Zatim, iz Rumunije se stalno vrše vazdušna i radarska izviđanja i podaci dostavljaju Ukrajini. Ti ''pacifisti'' su izuzetno zaslužni za potapanje Moskve i dejstvo protiv Rusa na Zmijskom ostrvu (ovaj put ne mislim na Britaniju).
Је л' то беху они Словени и Кумани што су их убедили да су "синови Рима"?

Prilozi

• 7AEECE37-E7D7-4707-8EA2-0461BBD0D997.jpeg
    7AEECE37-E7D7-4707-8EA2-0461BBD0D997.jpeg
    192,2 KB · Pregleda: 35
📌 У 128. бригади Оружаних снага Украјине (Закарпатска област) за 4 месеца промењена су два команданта

Крајем децембра од људства бригаде опростио се командант бригаде пуковник Денис Чајук. Нову годину војницима је већ честитао заменик команданта бригаде, потпуковник Линик.

Пре тога, командант бригаде био је пуковник Олег Гончарук, који је почетком септембра смењен са дужности због неуспеха Херсонске контраофанзиве.

Нова смена команданта бригаде објашњава се огромним губицима код Соледара, које је бригада претрпела у децембру. Недавно је команда Оружаних снага Украјине била принуђена да повуче бригаду из зоне борбених дејстава како би се снабдела.

https://t.me/chvkmedia/69712

Zelenskij objavio da će ubuduće svaki raketiranje ili droniranje Kijeva za posljedicu imati raketiranje ili droniranje Moskve.
Znači stigle ozbiljne igračke.
A lijepo sam vam rekao da Ukrajinci nisu ni počeli.

I Hitler se opasno scimao kada su mu Britanci prvi puta udarili na Berlin.

Daaa, sluti da će napadi na Moskvu biti uvod u deeskalaciju.
Mudro, mudro, a i šta te boli q... gde je Kijev i Moskva a gde je Zagreb

Da nešto padne na Zagreb drugačije bi razmišljao ali ovako šta ima veze neka ginu kad su blesavi.

Nego, kad je ono devedestih ludi Martić odlučio da raketira Zagreb da li je to navelo Hrvate da odustanu od rata ili je možda bilo nešto drugo.

Nebojsa Babic

7 ч ·

https://www.facebook.com/#
Ruske snage su istjerale neprijatelja s položaja u blizini željezničke stanice Dekonskaja u Soledaru.
Jučer je također javljeno o napredovanju ruskih snaga u pravcu glavnih rudnika soli u Soledaru. Situacija za Oružane snage Ukrajine u Soledaru postala je znatno kompliciranija tijekom prošlog tjedna - to je uvelike rezultat uspješnog rada skupine Wagner u području Jakovljevke, čime su stvoreni preduvjeti za napad na sjeverne okruge grad i napredovati prema autocesti Seversk-Soledar.
Kako izgleda područje borbi možere vidjeti na slici 3. To čak nisu ni "ulične borbe", vć "podzemne borbe u starim i do nedavno aktivnim labirintima rudnika soli.

322380659_1111311869524588_5876428141462449311_n.jpg

ovo neka nova mudrolija.... hrvatski gradovi su 5 godina bili izloženi divljaštvu nevojnika, mi znamo kako izgleda kad te višestruko jači agresor mjesecima i godinama bez ikakvih skrupula udara gdje najviše boli... po civilima, po djeci... ali to se sve istrpi kad znaš da ćeš u konačnici pobjediti...
dobro je da smo se približili vremenu kad će običan rus duboko u rusiji osjetiti posljedice iracionalnog ludila svog vođe, kao što će biti neopisiv gušt gledati kako rus u konačnici skupo plaća svoje bezumlje...
Само полако......ускоро се и ви пакујете са вашим дечким за исток !! Има колодвором да одјекује "Лили Марлен" и "Ерика".

gdje mu je pločica, ID kartica... mada i bije toliko bitno... bitnije je da se rusofaširanci zapitaju koliko ima njima suprotstavljenih vojnika poput ovog... bilo bi dobro da ih je malo jer ovakvi naprave puno štete prije neg poginu

Требали су и извод из матичне књиге умрлих да ти приложе уз лешину капетана америке?
Видиш да није имуни на олово бакар и челик

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back