marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.272
dakle i dalje su mi znalci ukrajine , nato oslobodioci na ignor listi , i
lepo da su tamo i ne moram citati ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda drhtiš od njihovih upisadakle i dalje su mi znalci ukrajine , nato oslobodioci na ignor listi , i
I koja tačka je na redu zadnja 3 mjesecaNije 0.. 3 rotacije za 2 meseca
Glup ..Kako to izgleda u tvojij glavi ? hiljade ruskih pijanih vojnika koji jurisaju preko livada na Ukro položaje ..to se ne desava a i najvise se gine od artiljerije , negde oko 90% ..Rade tacku po tacku
Рјурик.a ko ce biti monarh
jel Car Putin...![]()

Znamo da nas čitaš potajicedakle i dalje su mi znalci ukrajine , nato oslobodioci na ignor listi , i

Igra šah sa Cepešom.Vidi ti Rumunje kako su mi prošli ispod radara.
Btw, koliko bi taj s brčićima imao godina sad, Metuzalem?!
Русији је овим ратом упао БАГЕР у мед !! Увидели су тектонске пукотине у западном свету и колико им значи продужетак рата. По мени, ово ће Русија развлачити к'о шиптар коре ! Ценим још три до пет година рата и још једно пет година политичког ратовања као последица руских војних победа. Што би се рекли у Златиборском крају....."ЕвЕ Маре и сватова" !!!
Nzn pitaj generala ArmagedonaI koja tačka je na redu zadnja 3 mjeseca
Zar ponovo otvaras tu retardiranu temu? Dotle je dogorelo?Pa da, sve Rusi izmislili.
Čudno da u 2023 znaju kopati ugljen i naftu, i to bi bilo to.
Tebi je to normalno?
Da zemlja s toliko genijalnih izumitelja ne zna napraviti mikser?
Pusti tko šta priča, upotrijebi zdrav razum, tko gine u slučaju kad se mjesecima napada pozicija koja ne pada?
Zato je brzina sve u modernom ratovanju, brzina je inikator uspjeha, ako brzo probiješ onda si uspješan i imaš malo gubitaka, ako dugo napadaš i nemaš uspjeha onda su ti gubici kolosalni...
U Bramu i dočekuje turisteIgra šah sa Cepešom.

Loša robaZelenskij objavio da će ubuduće svaki raketiranje ili droniranje Kijeva za posljedicu imati raketiranje ili droniranje Moskve.
Znači stigle ozbiljne igračke.
A lijepo sam vam rekao da Ukrajinci nisu ni počeli.
I Hitler se opasno scimao kada su mu Britanci prvi puta udarili na Berlin.
Smanjio si za 200...Kakva nesreća?
400+ likvidiranih okupatora nije nikakva nesreća.
Znali su da im treba viza za Ukrajinu, jel tako? Jesu. Dakle, sami su izabrali pozdraviti Hajmars.
Onda putin nama neka šalje dalekometne raketne sisteme. Imamo i mi na kosovu puno nepozvanih okupatora jel de...Kakva nesreća?
400+ likvidiranih okupatora nije nikakva nesreća.
Znali su da im treba viza za Ukrajinu, jel tako? Jesu. Dakle, sami su izabrali pozdraviti Hajmars.
Соледар им много боље иде од Бахмута. Заправо Бахмут стоји и нема померања.Soledar (in more detail)
The southern outer suburb of Bakhmutskoe is almost completely under Russian control.
The AFU (128th Mountain Bgd) is reported to be pulling out of the Declanskaya train station which was their main defensive position in this area.
The AFU seems to have a presence in a block of buildings marked on the map
I think it's only a matter of time before the whole area is cleared
There's been some advances on the East side of Soledar as well
https://t.me/azmilitary11/32759
https://t.me/azmilitary11/32761
Ne treba to ni osvajati, već ostaviti bez snadbevanja.E ovaj Soledar je gadan,..100tine km podzemnih binkera ..
Luda bošnjačka glava...Loša roba
Артиљерија убија 80 % војника још од првог светског рата. Па преко свих осталих ратова који су вођени. Просечан војник има нелагоду да убије припадника своје врсте. Само 2 % војника су или психопате које воле убијање или рођени патриоти и храбри људи који убијају у име отаџбине.Teško je raspravljati sa nekim ko rat danas zamišljao kao WW1 sa beskonačnim rovovima sa obe strane i jurišima pešadije.
Pozicija koja se napada se besomučno bombarduje dok se ne krene sa pokušajem da se osvoji. Ljude koji ti izginu na tim pozicijama ti moraš da zameniš drugima ako želiš da je sačuvaš i da ima ko da je brani kad konačno krene pešadija. Pešadija ne juriša frontalno u stotinama, to su manje jurišne grupe koje osvajaju tačku po tačku. Međutim, svaku takvu tačku je danima pre toga mlela artiljerija.
Vi pokazujete snimke Vagnerovaca izginulih u pokušaju da uzmu neku poziciju ali se nikada ne pitate koliko dana je pre toga trajala artiljerijska priprema i koliko je Ukrajinaca poginulo ili ranjeno. U ovom ratu se ne gine od metka, artiljerija je glavni ubica. Najveći broj poginulih nije bio u prilici ni da vidi lice neprijatelja. Doveden na položaj čučao i čekao, poklopljen arteljerijom i zamenjen sledećim nesrećnikom.
I tako vam je na obe strane.
Uozbiljite se, nemojte da ste deca i da se glupirate sa izjavama kao da je WW1 ili kao da ratuju kauboji i indijanci pa su kauboji u prednosti jer su u utvrđenju od balvana a indijanci ginu ko blesavi jer jurišaju.
Kakav idiotizamZelenskij objavio da će ubuduće svaki raketiranje ili droniranje Kijeva za posljedicu imati raketiranje ili droniranje Moskve.
Znači stigle ozbiljne igračke.
A lijepo sam vam rekao da Ukrajinci nisu ni počeli.
I Hitler se opasno scimao kada su mu Britanci prvi puta udarili na Berlin.
Sipati vode, hladne....Ne treba to ni osvajati, već ostaviti bez snadbevanja.