Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatelju, ja koliko čitam kod Bahmuta ratuje Wagner i neverovatna gomila ukrajinskih regularnih brigada i brigada TO

Ne znam o kakvim utvrđenjima pričaš, nije ti ovo WW1, utvrđeni položaji se danonoćno bombarduju i uništavaju se vojnici.
Jedini razlog zašto se Bahmut još drži jeste neprekidno dovlačenje novih jedinica, to se valjda slažemo.

Šta misliš dokle to može da ide, potrošiće Rusi robijaše, svakako, ali šta ćemo kad Ukrajinci potroše svoje glumce i reditelje

Pusti tko šta priča, upotrijebi zdrav razum, tko gine u slučaju kad se mjesecima napada pozicija koja ne pada?

Zato je brzina sve u modernom ratovanju, brzina je inikator uspjeha, ako brzo probiješ onda si uspješan i imaš malo gubitaka, ako dugo napadaš i nemaš uspjeha onda su ti gubici kolosalni...

20230104_222521.jpg

Prijatelju, ja koliko čitam kod Bahmuta ratuje Wagner i neverovatna gomila ukrajinskih regularnih brigada i brigada TO

Ne znam o kakvim utvrđenjima pričaš, nije ti ovo WW1, utvrđeni položaji se danonoćno bombarduju i uništavaju se vojnici.
Jedini razlog zašto se Bahmut još drži jeste neprekidno dovlačenje novih jedinica, to se valjda slažemo.

Šta misliš dokle to može da ide, potrošiće Rusi robijaše, svakako, ali šta ćemo kad Ukrajinci potroše svoje glumce i reditelje
Zamisli da su poslušali tvoj savet prekjuče.

Sad ne bi 500 ruščića bilo poslato u Jahannam wa saat masira uz pomoć 1 bombice

❗🇵🇱Глорификација лидера Организације украјинских националиста (забрањене у Русији) Степана Бандере је неприхватљива. Ово је изјавио премијер Пољске Матеуш Моравјецки.

„Изузетно смо критични према било каквој похвали или чак спомињању Бандере, веома смо, веома негативни“, рекао је Моравјецки.

Osjetit će bijes Zelenskog. Previše si taj Poljak dozvoljava:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back