Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.367
Nađeš fotošopiranu sliku, prekrižiš im lica.Denazification continues...
![]()
Ne znam kako da ti nježno kažem, ali time rat nećeš dobiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađeš fotošopiranu sliku, prekrižiš im lica.Denazification continues...
![]()
Noravno da ne podrżavam Azov varijantu Ukrajine.Smatram da Ukrajina može ponuditi daleko bolju verziju sebe i bez sukoba sa Rusijom.Sve se može kada se hoće...Ma jok, ti sad si spreman da baciš novčić i ako padne pismo budeš podržavalac Azov bataljona umesto ruskih pedonacista
A koji si ti da nekog prozivas da je drugosrbijanac?Drugosrbijanac provocira.
Gledali smo snimke na ovoj temi kako kradu, kokoske i bela tehnika prednjaceIde ti prijava za ove fašističke laži
Prvosrbijanac, evo samo što nije krenuo na JarinjeA koji si ti da nekog prozivas da je drugosrbijanac?
Ruski guverner: Ukrajinci su opet granatirali Belgorod
Icuce pa šta ćemo sad![]()
I kućica za pseGledali smo snimke na ovoj temi kako kradu, kokoske i bela tehnika prednjace
Malo je kasno za to, već ste izvršili agresiju i otvarali dečije mučionice.Smatram da Ukrajina može ponuditi dalekl bolju verziju sebe i bez sukoba sa Rusijom.Sve se može kada se hoće...
Derusifikacija.Malo je kasno za to, već ste izvršili agresiju i otvarali dečije mučionice.
Sada je jedini ishod nestanak ruske kulture
To su ukrajinski vojnici.
Najgadnijj su ovi nacisti sa Z na oklopuTo su ukrajinski vojnici.
Doke više ta vaša nacistička propaganda?
ne znam, ali znam ono sto vidim. ono sto ne vidim ne znam. Samim tim... putujOvaj što ti je lajkovao poruku sigurno zna...
I DANAS MI PRIJETE ZBOG FOTOGRAFIJA PLJAČKE U KNINU NAKON OLUJE
Bas ih briga... svakako su zatvorenici, nista im ne predstavljaju.Zalio ih airburst himars sa 180 000 tungsten kuglica.

Ne rusi suTo su ukrajinski vojnici.
Doke više ta vaša nacistička propaganda?
Misliš batkivšine?Nema te rupe u koju se okupator može zavući i mirno odspavati.
Strava šta im rade s dronovima, a sve ih je više i sve su precziniji: sjećam se onih prvih R-18, to je baš lelujalo, ovo im pada posred šljema.
Čestike braniocima otačastva
Kad nestane zatvorenika morati će onaj klempavi mali od Peskova maziti pušku.Bas ih briga... svakako su zatvorenici, nista im ne predstavljaju.
Hoće li onda i ovih, ajmo bit konzervativni, 63 iz Makijevke oživjeti?Užas Rusi, Ukrajinci vas vuku za nos. Potrošili ste arsenal za nula rezultat.
Pogledajte prilog 1278701
Normalno da je opao ovo je radikalni šok i prekid izvoza 100 posto ka EU.Medjutim i radikalno prebacivanje izvoza ka Aziji, potrajaće par godina, izbacivao sam podatke Kina definitivno ima kapacitet da preuzme-nadomjesti komplet tržište EU.A vreme će pokazati koliko je taj momenat koban ili pametan po EU.Izjava iz Gasproma
Russian gas exports to countries outside a group of former Soviet republics plunged by 45.5% in 2022, figures from gas giant Gazprom showed Monday.
Gazprom said in a statement that exports outside totaled 100.9 billion cubic meters compared to 185.1 billion in 2021.
Dakle ukupan izvoz gasa ipak opao iako ste brabonjali o povecanom izvozu u Kinu i Indiju
ja neznam gde ti zivis?
Samo cene dizela danas, pocetna: 1,81 €
Super E5, pocetna 1,71 €
Cene polovnih automobila probile plafon a i nema ih. Novi auti poskupeli minimum 30 do 40 %. Problem: ceka se do isporuke 10-13 meseci ako ih uopste ima. Tako je Tojota na svom sajtu obavestila da je Corolla rasprodata i da se vise nemoze naruciti (ja trazim).
U kojoj bajki vi zivite?
Šta je ovo kažu energenti jeftiniji sad nego pre rataZapad je prdnuo u cabar.