Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa zamisi ti napravis neku materijalnu stetu , odes na sud ocekujes neku srazmernu kaznu , prihvatis krivicu , ali onda ja dodjem uzmem pasjer sacekam te na ulici i izlomim te tako da ostanes bogalj ceo zivot sta mislis o tome mudonja a ?
To što je neko žensko ne znači da ne može da bude i pun mržnje, I one znaš kako otrovne.

Udaraju namerno na nacionalne simbole kad je država u ratu i pod onolikim pritiscima.

Poslednja izmena:
pa zamisi ti napravis neku materijalnu stetu , odes na sud ocekujes neku srazmernu kaznu , prihvatis krivicu , ali onda ja dodjem uzmem pasjer sacekam te na ulici i izlomim te tako da ostanes bogalj ceo zivot sta mislis o tome mudonja a ?
Napravim materijalnu štetu? Kako je napravim, slučajno ili namerno? Po meni je ovo najgori vid vandalizma i kažnjavanje mora biti nemilosrdno. A pošto si izgleda bukvalista i ne razumeš šta znači polomiti im koske u policijskoj stanici, to znači dobro ih izmlatiti, što je vaspitna mera koja je vrlo uspešno primenjivana u SFRJ.

Napravim materijalnu štetu? Kako je napravim, slučajno ili namerno? Po meni je ovo najgori vid vandalizma i kažnjavanje mora biti nemilosrdno. A pošto si izgleda bukvalista i ne razumeš šta znači polomiti im koske u policijskoj stanici, to znači dobro ih izmlatiti, što je vaspitna mera koja je vrlo uspešno primenjivana u SFRJ.

ti razumes da su mahom sva krivicna dela ucinjena sa namerom da budu ucinjena ?

ti razumes da su mahom sva krivicna dela ucinjena sa namerom da budu ucinjena ?
Pa baš zato. Da bude baš po onome što one hoće u Rusiji bi krenuo i građanski rat. Nerazmišljanje o posledicama ne oslobađa od odgovornosti.

Drugo, šta bi ti s nekim ko je spreman i na tako nešto čisto da privuče pažnju? To bi bio histrionski poremećaj ličnosti, pa bih te video sa takvima.

Pa baš zato. Da bude baš po onome što one hoće u Rusiji bi krenuo i građanski rat. Nerazmišljanje o posledicama ne oslobađa od odgovornosti.

Drugo, šta bi ti s nekim ko je spreman i na tako nešto čisto da privuče pažnju? To bi bio histrionski poremećaj ličnosti, pa bih te video sa takvima.
zatvor, samica i tjt .... lomljenje kostiju prelepim devojcicama je nesrazmerno i neljudski.......

Pa vecina podrzava to sto je on napisao, uklapa se u sablon.
Rusofil = nasilnik = antivakser = litijas = ravnozemljas (cesto)
Vakcinisao sam se da više pojma nemam koliko puta, protiv svega živog (i protiv viruida 19, u dve jurisdikcije, duplo) u Boga ne verujem ama baš uopšte (ako ti je žao što su politički pridavili Đukaja meni nije), nisam baš nasilan mada umem da se bijem (ako baš mora, treniram takav sport), flat & hollow earth, dabome.

I opet mi tvoji Drugosrbijanci nalaze manu što mi uopšte ne smeta što nam šefica vlade juri žene i što je možda Hrvatica, pa jurim ih i ja, a nisam ni birao kako ću da se rodim nego sam ispao Srbin. Baš ste vi nama liberalni i tolerantni, nema šta.

Predrasude protiv Rusa, tj rusofobija su gos’n @Mačkoni u Anglosferi neiscrpan izvor srbofobije.

Poslednja izmena:
Prvo im polomiti sve koske u podrumu stanice, a kad se oporave kazniti ih sa po 5 godina prinudnog rada na čiščenju ulica, sakupljanja đubreta ili još bolje održavanja kanalizacije.

Ovo debilisanje se mora saseći u začetku.
После конкретног васпитања у станици верујем да им не би више пало на памет да се баве тим послом.

(Google translate) Naši branitelji i dalje drže odbranu. Odbili su neprijateljske napade u blizini 10 naselja na istočnom ratištu. To su, posebice, Stelmakhivka i Serebryanske Luhanske regije i Pidhorodne, Bakhmut, Opytne, Maryanka regije Donetska. Okupatori su nastavili napadati u smeru Bakhmuta i Avdiiva. Pokušavaju vratiti izgubljenu poziciju u pravcu Lymana. Na ostalim područjima fronta napadači se brane.

KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Putin; "Brate Lukašenko, ti znaš da ću te otrovati ako mi ne daš preostale granate." Lukašenko: "Brate Vladimire, sve sam ti dao. Bila bi mi čast poginuti od tvoje ruke." Šojgu: "Brate Vladimire, Lukašenko laže k`o Vučić. Vidio sam iz helikoptera da mu skladišta čuvaju vojnici. Dakle, ima toga još." Lukašenko: Brate Šojgu, zašto ne žicaš kod Vučića? Sedam milijuna Srba ludo je za Putinom." Lavrov: "Vučić se zaklinjao da je sve prodao u Bangladeš, a dio je on sam pokrao iz državnih rezervi i na crno podao Kosovu."
Rusija nema dovoljno granata.lol:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back