Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
legendarni i više puta odlikovani snajperista Dejan Berić o ratu, dobrovoljcima i još po nečemu..

ako poginete Rusija plaća vašoj pordici 115 000 eura, ako vas rane 45 000 eura..

jadna i zaostala ekonomski propala Rusija bez para pod sankcijama daje 45 000 eura za ranjenog dobrovoljca

to je podatak od pre ruske intervancije. odtad se pridruzilo crvenoj zoni jos 7 zemalja. podatak iz oktobra

Vidi stvarno, sad ih je mnogo više. Cela EU (i poltroni) glasala za nacizam :)

1671104864443.png

jedino da te prosetam po evropi neki mesec.
E bas Pariz je tipican za propali zapad. Pored Londona, najjaci Rotschildoj finansijski centar je Pariz. Neverovatne pare se vrte u toj francuskoj prestonici pa se to "vrtenje" upisuje kao BDP pa jos po glavi stanovnika pa dobijes visestruko bogatije parizane nego ono sto vidis na ulicama Pariza. Ta lazna statistika, lukavo smisljena za osobe poput tebe, investicije prikazuje kao dohodak, stim sto se investicije ticu elite a dohodak naroda. A te investicije pak, cesto nemaju veze sa Frnacuskom. Rotschildove Banke u Parizu vrse transakcije kapitala sa celim svetom , investiraju u Katar, Manilu..........a taj se "promet" upisuje kao BDP Francuske..............VAN PAMETI.
Zato i imamo te nelogicnosti da je naprimer Beograd "razvijeniji" i bogatiji od Novog Sada po statistici A USTVARI, SVI KREDITNI INSTITUTI, VELIKE MEDJUNARODNE BANKE IMAJU SEDISTE U BEOGRADU PA SE NJIH PROMET KAPITALA VEZUJE U BDP BEOGRADA PA KAD RACUNAS PO GLAVI ZA 50 POSTO "JACI" BEOGRAD OD NOVOG SADA GDE POSTOJI SAMO PONEKA FILIJALA VELIKIH BANAKA.
A onda izadjes iz tih Banaka prosetas ulicama Beograda i vidis bedu i siromastvo koje je duplo vece nego u Novom Sadu, A BGD BOGATIJI GRAD.
Po toj Statistici stanovnik beograda je na 70 posto evropskog standarda a onda odemo u Marobor koji je na slicnom nivou u odnosu na evropu I VIDIMO OGROMNU RAZLIKU U STANDARDU STANOVNISTVA..........................zato sto standard Beogradu donose banke sa imaginarnim vrednostima dok standard Mariboru donosi privreda sa realnom vrednoscu od koje imaju korist svi mariborcani pa se to vidi na svakom koraku.

idemo dalje..........
Druze, nisam ja spao na to da ti mene setas po Evropi :D Bio sam u vecini evropskih zemalja i znam stvari iz prve ruke.
Ovo za banke sto si napisao stoji, ali ima tu i drugih prihoda sem banaka i Rotsilda. Raspitaj se malo i nemoj toliko da uopstavas. Na listi sa top 12 najjacih kompanija u Parizu imas 6 banaka+osiguravajucih kuca a ostalo nije.

BDP Pariza je 900 i nesto MILIJARDI dolara sto je recimo 90x vece od budzeta Srbije. A ti si tvrdio da je Pariz raspadnut grad na nivou Kosova. A ja i dalje raspravljam s tobom ne znam zbog cega.... :lol:
1671105711147.png

Druze, nisam ja spao na to da ti mene setas po Evropi :D Bio sam u vecini evropskih zemalja i znam stvari iz prve ruke.
Ovo za banke sto si napisao stoji, ali ima tu i drugih prihoda sem banaka i Rotsilda. Raspitaj se malo i nemoj toliko da uopstavas. Na listi sa top 12 najjacih kompanija u Parizu imas 6 banaka+osiguravajucih kuca a ostalo nije.

BDP Pariza je 900 i nesto MILIJARDI dolara sto je recimo 90x vece od budzeta Srbije. A ti si tvrdio da je Pariz raspadnut grad na nivou Kosova. A ja i dalje raspravljam s tobom ne znam zbog cega.... :lol:
Pogledajte prilog 1271123
parizani zive ko kosovari a bogatstvo visokog BDP naravno nema veze sa narodom. Pripada Rotschildima .............i Makronu, kao premija nekadasnjem direktoru ROTSCHILDOVE BANKE u Parizu.

a i ja sam prosao svet.......... Dubai, Bankok, Singapur, Kapstadt, Sao Paolo...............al sam video samo avione , hotele, bazene,................nisam zalazio medju gradjane. Zato i nemam pojma kako zive dubajci, tajlandjani, juzni afrikanci, brazilci....................

Вашингтон неће моћи да избегне одговорност за терористичке акције Кијева, укључујући гађање ракета на руске циљеве. Ово је на брифингу изјавила директорка Одељења за информисање и штампу Министарства спољних послова Русије Марија Захарова: http://go.tass.ru/jxxZc

parizani zive ko kosovari a bogatstvo visokog BDP naravno nema veze sa narodom. Pripada Rotschildima .............i Makronu, kao premija nekadasnjem direktoru ROTSCHILDOVE BANKE u Parizu.

a i ja sam prosao svet.......... Dubai, Bankok, Singapur, Kapstadt, Sao Paolo...............al sam video samo avione , hotele, bazene,................nisam zalazio medju gradjane. Zato i nemam pojma kako zive dubajci, tajlandjani, juzni afrikanci, brazilci....................
Jedan od pokazatelja je to da velika vecina ljudi koji odu iz Srbije ostanu tamo na zapadu iz cega proistice da tamo bolje zive. Jer da ne zive bolje vratili bi se.
Ima logike?
S druge strane sigurno se pre 20 godina mnogo lepse zivelo na zapadu, to tvrde i Nemci i Norvezani i Svedjani. Ali to nije pad standarda kakav ti pokusavas ovde da predstavis kao neki totalni kolaps i propadanje jer to nije.

Zapravo si je Putin zabio autogol, po običaju.
Ukrajina dobija pomoć u tisućama generatora i transformatora kojima su dijelom već napravili paralelnu električnu mrežu o kojoj Rusi nemaju pojma. Zato i ruski napadi na eletro mrežu nemaju nekog utjecaja više od dan dva.
Paralelna električna mreža od generatora na gorivo. Šta li jedete.

Da, nadamo se da neće da se vrate da zagađuju Srbiju.
Inače, ljudi treba da znaju da je Deki otišao na front jer je bežao od zelenaša, ne zato što je odjednom osetio ljubav prema Rusiji.
A onaj pedher što je Bogu hvala poginuo juče (ili danas ? ) u Ukrajini je bežao od crnačkih kita . To je tako kad neko upadne u dugove, šta li će tek sa ukrajinskim nacošima biti; njih će ganjati i zelenaš i sa kitama i Rusi . Ovo zadnje je ipak najgore.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back