Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si legendo? Taj tvoj poznanik iz Minhena ako ima iole normalnu platu od 2500-3000 eur, sta je za njega da za celu sezonu potrosi 3200 eur ako je to uopste istina sto si napisao? To mu dodje mesecno 500-600 eur za grejanje tokom sezone.
sad mi je jasno da nisi ni primirisao zapadu. Bez uvrede.
Ako ti treba posao na zapadu, sredicu ti, .....samo zato da se uveris sta je danas (posle 24.2. 2022 ) zapad.

Три империје стоје једна по једна:per::per::per:
FkAGnzAXgAAAOtj

Швабе грејање плаћају око 400% више него пре.
al zato je benzin ko pre "ruske invazije"..........samo, na benzin se niko ne greje.
zapadni vladari zapadnog sveta sus e dobro dosetili kako da smire ovce: CENE ENERGENATA ZA GREJANJE NISU VIDLJIVE NA ULICAMA JER SE KUPUJU U LAGERIMA ILI SE NARUCUJU ILI SE LIFERUJU PREKO GRADSKOG GREJANJA I INFRASTRUKTURE, DOK SE CENA GORIVA VIDI NA SVAKOM COSKU NA BENZINSKIM PUMPAMA PA SU ZATO ODLUCILI DA CENU BENZINA SUBVENCIONISU I OBORE NA 1,5 EURA DOK SE CENA ZA GAS, PELETS , GRADSKO GREJANJE........, KOJI SE NE VIDI NA ULICAMA, DESETOSTRUKO PODIGNE.

Psiholoski efekat zasnovan na vizuelnom ali sa velikim uticajem na zapadne ovce (gradjana zapada) i na odredjene MACKONE (sa ovog foruma) koji ne vide ono skriveno vec samo ono sto pise benzinskoj pumpi...................a to je da je gorivo pojevtinilo i da nema krize. Naravno, niko ne pominje da tu nisku cenu goriva subvencionira drzava iz budzeta , da je nemacka vlada uzela kredite za subvencionisanje niske cene goriva , a kupuje je ilegalno od Rusije po realnim "ruskim" cenama, i da ce nemacka vlada kroz povecanje cena ostalim proizvodima, odnosno , inflacijom, nadoknaditi ovaj kredit........sto naravno placa nemacki gradjanin. Sve "upakovano" da MACKONI ne moze ni pretpostaviti u kakvoj krizi zivi zapad.......pa bili to cak i norveski menadzeri i direktori.
A danas citam u nemacke novine da se savetuje gradjanima da nose debele dzempere kako bi smanjili utrosak energije za grejanje. (Pretpostavljam da je taj zurnalist , koji je objavio ovaj "vladin savet" , vec dobio otkaz).

Pedofasisti i razni mediokreti sa margina drustva , za paklu cigara i stotinak bezvrednih dolara piskara ovde gluposti. Sire lazi i dezinformacije. Jer su tuzni zato sto zive sve gore i boje se da ce prestati da ih hrane kao do sada. Jadna i tuzna propagandna sila nije sposobna da izadje na kraj sa forumasima koji brane istinu i pravdu iz licnih ubedjenja , koje oni opet kao i kisne gliste nemaju.
na kraju istina uvek izadje na svetlo dana, kolko god zapadni sistem to gusio.
A zlo se prosirilo jer se sotona obezbedila zakonima da se zlo ne sankcionise. Ali taj sistem nestaje, to i oni znaju, kao sto znaju da dolazi vreme odgovornosti za svako zlo............bilo ono pocinjeno na bojistima sirije, ukrajine, kosova...........ili pak ovde na krstarici u vidu NATO-propagande.

sad mi je jasno da nisi ni primirisao zapadu. Bez uvrede.
Ako ti treba posao na zapadu, sredicu ti, .....samo zato da se uveris sta je danas (posle 24.2. 2022 ) zapad.
Nigde nisam napisao da radim na zapadu nego da radim za njihovu kompaniju u Srbiji.
Tvoj problem je sto sve poslove na zapadu gledas iz perspektive peraca ulica / djubretara / nekvalifikovanih radnika.
Ima tamo odlicnih plata ako si obrazovan i kvalifikovan, i dan danas, prekini vise da lazes ljude na temi.

Nigde nisam napisao da radim na zapadu nego da radim za njihovu kompaniju u Srbiji.
Tvoj problem je sto sve poslove na zapadu gledas iz perspektive peraca ulica / djubretara / nekvalifikovanih radnika.
Ima tamo odlicnih plata ako si obrazovan i kvalifikovan, i dan danas, prekini vise da lazes ljude na temi.
e pa to...........a ko na zapadu ima visoko obrazovanje i kvalifikacije? Svaki stoti pohadja nekakve fakultete ciji je kvalitet na nivou beogradskih decjih obdanista.
A iz te perspektive gledam jer je 90 posto gradjana zapada upravo dno-dna, pa su za mene merilo za ovakve komentare.
U svakom slucaju, izvadio si se ..........zaboravio sam da ne zivis na zapadu, pa ti prastam nepoznavanje situacije.
Ja tamo "radim" sa tim ljudima ali ne na gradilistima i kanalima vec na drugi nacin, profesionalni nacin..........daleko "kvalifikovaniji".

Becina Srba nema neke ekonomske blagodeti da imaju 50k ustedjevine ili da ne razmisljaju o plati do kraja meseca. To je zato sto je ta ista Nemacka koju navodis ucestvovala u bombardovanju Srbije. I posto je toliko bogata mogla bi da isplati sada 800 milijardi evra odstete sa sve pripadajucim kamatama. A ne da se hvale kako su ulozili par stotina miliona evra u Srpsku ekonomiju. Neka oni plate odstetu i nema potrebe bilo sta da placaju.
E, sad… ono glavno. Osiromaseni uranijum i gradjani koji ne znaju kakav je osecaj imati 50k ustedjevine , a i oni koji je imaju.
Dosta ljudi u Srbiji zbog tog osiromasenog uranijuma koji je bacen i Nemacka prebogata sa 50k ustedjevine i ostale povracke , koja je aktivno ucestvovala u tome, nemaju vremena , nemaju volje ni motivaciju da razmisljaju o 50k ustedjevine i plati o kojoj ne moraju da razmisljaju do kraja meseca. Jer zbog te Nemacke, oni su fokusirani i razmisljaju o clanu svoje porodice , ocu, majki, bratu, sestri i detetu koje je obolelo od tumora i raka zbog tog osiromasenog uranijuma koji se siri podzemnim vodotokovima po Srbiji i regionu. I posto su okupirani razmisljanjem o spasavanju zivota nekom dragom njima, nemaju vremena da razmisljaju o 50k ustedjevine. A mentalitet ljudi ovde nije kao prosecnog nemca i ovde ljudi i dalje neguju neke vrednosti za koje si ti mozda procitao samo negde na nekoj web stranici. Zato se mani glupavih prica , vec daj nam svima ovde tvoje misljenje o Nemackom stavu odbijanja da postuje medjunarodni zakon i odluke UN, kao i na koji nacin ce isplatiti Srbiji tih 800 milijardi za nadoknadu stete sa svim pripadajucim kamatama, posto je ona tako ultra, mega , giga bogata sa platom o kojoj se ne razmislja i 50k ustedjevine. I dobro je sto imaju ustedjevinu od 50k, lakse ce podneti da troskove zivota. Ne mora da se slusa kako kmece.
Gde si ti video da pobednicka strana u ratu placa odstetu? Jesi li pri sebi? :cepanje:

"Jutros točno u 7 sati središte Donjecka bilo je meta najmasovnijeg napada od 2014. godine", rekao je na Telegramu Aleksej Kulemzin, gradonačelnik Donjecka kojeg podržava Rusija.

Ćek ćek ćek, kako namasovniji od 2014 godine? Što nam se tu ne uklapa u sliku?

al zato je benzin ko pre "ruske invazije"..........samo, na benzin se niko ne greje.
zapadni vladari zapadnog sveta sus e dobro dosetili kako da smire ovce: CENE ENERGENATA ZA GREJANJE NISU VIDLJIVE NA ULICAMA JER SE KUPUJU U LAGERIMA ILI SE NARUCUJU ILI SE LIFERUJU PREKO GRADSKOG GREJANJA I INFRASTRUKTURE, DOK SE CENA GORIVA VIDI NA SVAKOM COSKU NA BENZINSKIM PUMPAMA PA SU ZATO ODLUCILI DA CENU BENZINA SUBVENCIONISU I OBORE NA 1,5 EURA DOK SE CENA ZA GAS, PELETS , GRADSKO GREJANJE........, KOJI SE NE VIDI NA ULICAMA, DESETOSTRUKO PODIGNE.

Psiholoski efekat zasnovan na vizuelnom ali sa velikim uticajem na zapadne ovce (gradjana zapada) i na odredjene MACKONE (sa ovog foruma) koji ne vide ono skriveno vec samo ono sto pise benzinskoj pumpi...................a to je da je gorivo pojevtinilo i da nema krize. Naravno, niko ne pominje da tu nisku cenu goriva subvencionira drzava iz budzeta , da je nemacka vlada uzela kredite za subvencionisanje niske cene goriva , a kupuje je ilegalno od Rusije po realnim "ruskim" cenama, i da ce nemacka vlada kroz povecanje cena ostalim proizvodima, odnosno , inflacijom, nadoknaditi ovaj kredit........sto naravno placa nemacki gradjanin. Sve "upakovano" da MACKONI ne moze ni pretpostaviti u kakvoj krizi zivi zapad.......pa bili to cak i norveski menadzeri i direktori.
A danas citam u nemacke novine da se savetuje gradjanima da nose debele dzempere kako bi smanjili utrosak energije za grejanje. (Pretpostavljam da je taj zurnalist , koji je objavio ovaj "vladin savet" , vec dobio otkaz).
Aha, znaci kriza postoji i sve je veca ali se to skriva od javnosti :cepanje:
Sve ste bolji i bolji u konstrukcijama. Da se nisu cene energenata u Nemackoj povecale 4 puta? Sad je to 10x, mozda do sutra bude i 20x kako si poceo da lupas :cepanje:

kakve veze ima.. pa i tvoja vojska je išla u bosnu..
znači kad srbi iz srbije idu u hrvatsku da ratuju to je agresija, ali kad hrvati iz hrvatske idu u bosnu da se bore onda to nije..
pa mi je žao zbog tvog licemjerja
Opet mi stavljate riječi u usta koje nisam rekao, isto kao kad ja kažem da su rusi naciti modernog doba jer napadaju prvog susjeda, vaš argument nije obrana rusije nego napad na SAD, jesam ja negdje rekao da se slažem sa politikom SAD-a? Naravno da nisam, očajni ste kao debatanti. Stvarno očajni!

Opet mi stavljate riječi u usta koje nisam rekao, isto kao kad ja kažem da su rusi naciti modernog doba jer napadaju prvog susjeda, vaš argument nije obrana rusije nego napad na SAD, jesam ja negdje rekao da se slažem sa politikom SAD-a? Naravno da nisam, očajni ste kao debatanti. Stvarno očajni!
nauči prvo šta je nacizam brt..pitaj babu i dedu.. oni to znaju vrlo dobro

e pa to...........a ko na zapadu ima visoko obrazovanje i kvalifikacije? Svaki stoti pohadja nekakve fakultete ciji je kvalitet na nivou beogradskih decjih obdanista.
A iz te perspektive gledam jer je 90 posto gradjana zapada upravo dno-dna, pa su za mene merilo za ovakve komentare.
U svakom slucaju, izvadio si se ..........zaboravio sam da ne zivis na zapadu, pa ti prastam nepoznavanje situacije.
Ja tamo "radim" sa tim ljudima ali ne na gradilistima i kanalima vec na drugi nacin, profesionalni nacin..........daleko "kvalifikovaniji".
Vidim kako radis...Ova tvoja izjava o 90% gradjana zapada koji su dno dna je mozda dokaz da lazes da imas ikakve veze sa njima. Ili si samo ogranicen.

"Jutros točno u 7 sati središte Donjecka bilo je meta najmasovnijeg napada od 2014. godine", rekao je na Telegramu Aleksej Kulemzin, gradonačelnik Donjecka kojeg podržava Rusija.

Ćek ćek ćek, kako namasovniji od 2014 godine? Što nam se tu ne uklapa u sliku?
Sve se uklapa, što su očajniji to se više iživljavaju nad civilima.

Ovo im je oproštajno, odlaze da se nikad ne vrate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back