Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Happy tv?Rusi razvaljuju brt.. sad sam gledao na tvu!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Happy tv?Rusi razvaljuju brt.. sad sam gledao na tvu!!
brt ko bre dobija po nosu .. ne budi smešanDžukačke pretnje
Baš zato sad rusi dobijaju po nosu
sad će nato da mu pomogneIzgled ovog Ukra jasno govori kako im ide kod Bahmuta, inače linije snabdevanja Ukra u delu Marinike su presečene, mogu da sačekaju još koji dan pa da budu ulovljeni kao u Mariupolju.
Mislim da on to shvata ali namerno dezinformise i laze.Ti tako pišeš kao da europska vojna industrija ne postoji, kao da ne znaju sastaviti praćku, ono, čovječe, europska vojna industrija postoji, tehnologija postoji, proizvodna postrojenja postoje, projekti postoje, inženjeri znaju šta i kako, pitanje je samo političke odluke o povećanju kapaciteta, je li shvaćaš?
Ono gdje je zapad još u prednosti pred istokom je kapitalizam, u kapitalizmu se svi ovi procesi vezani za povećanje kapaciteta proizvodnje odvijaju mnogostruko brže, jer potaknu kapital na aktiviranje, s ciljem zarade, znači ako se donese politička odluka o naoružavanju to će ići doslovno expresno, tempom koji Rusija može samo sanjati u svojim koruptivnim oligarhijskim močvarama![]()
A resursi u Rusiji...ma sastavi to dva bajta i tri bita i eto raketle...Ti tako pišeš kao da europska vojna industrija ne postoji, kao da ne znaju sastaviti praćku, ono, čovječe, europska vojna industrija postoji, tehnologija postoji, proizvodna postrojenja postoje, projekti postoje, inženjeri znaju šta i kako, pitanje je samo političke odluke o povećanju kapaciteta, je li shvaćaš?
Mnogo toga je vama fascinantno, jer vi niste sposobni da shvatite neke stvari.
Vama je bitno da nađete gazdu kome ćete da služite i da ga volite, a mi ne volimo da imamo gazdu i spremni smo da se borimo za svoju slobodu.
Fascinantno, zar ne?
Nesto sporo beze, vec mesecima ne mogu izaci iz opasne zone, Rusi organizovano reorganizuju i nestanu za nekoliko sati, dobro obucena vojska, zna Putin sta radi.Preživeli Ukri iz 93. brigade beže iz Bahmuta:

94,760 mrtvihbrt ko bre dobija po nosu .. ne budi smešan
Sa novim svetskim poretkom se gasi tvoje radno mesto. Uvek možeš ponovo da čuvaš ovce i pleviš paradajz.Džukačke pretnje
Baš zato sad rusi dobijaju po nosu
debe lažu te.. ne veruj zapadnim lažovskim medijima94,760 mrtvih
Svaki od njih je postavljao šmekerske gif-ove Putina po internetu
Rusija je odrzavala svoje kapacitete za proizvodnju. Kostalo je para u prazno ali su odrzavali. Jedna fabrika iza Urala moze da proizvede vise od 5000 granata za artiljeriju dnevno. Jer toliki ima kapacitet. U miru pre rata, proizvodili su oko 1000 granata mesecno. Tolike su im bile porudzbine. Radnici su vise vremena provodili na kafama i pauzama nego na radnom mestu. I to sve finansirano iz budzeta. Ali kada je ovo krenulo, poceli su da izbacuju po 5000 na dnevnom nivou, u 3 smene. A nije jedina fabrika. Kao i hipersonicno naoruzanje. Nisu oni to juce razvili. Godinama se ulaze u proizvodnju.Ja vam samo kažem da:
- nemate pojma kako savremena industrija funkcioniše
- živite u zabludama da je moguće preko noći preorijentisati industriju i krenuti u proizvodnju savremenih brobenih sredstava
- generalno nemate pojma šta je sve potrebno uraditi da bi se osvojila proizvodnja nekog kompleksnog sistema
Da znate kako to funkcioniše, koliko traje razvoj, osvajanje, kakve se sve tehnologije koriste, koliko je specifična oprema, alati, materijali ne bi toliko lupetali i cela ova rasprava bi bila bespredmetna
To ne može NIKO ni SAD, ni Kina, ni Rusija, ni EU pa vi slobodno nastavite da maštate i lupetate
Poenta je da su kolonizovani, da je britanska imperija bila pružila pipke na sve kontinente i nije istina da nije držala Indiju u strahovladi, da nije vršila kaznene ekspedicije (da ih tako nazovem) i da je držala sve ono što nisu Francuzi (koji su imali deo tog kolača na jugoistoku Azije), pa su čak i Kinu (deo njen) osvajali ili bar vojno i ekonomski potčinjavali, tako da mislim da jednostavno nije istina da su Rusi najveći kolonizatori iako su oni nailazili na pusta prostranstva i mala plemena koja su integrisali u svoja društva. U SAD se desilo sistemsko uništavanje domicilnog stanvništva (genocid) koje se produžilo i nakon borbe za nezavisnost od VB. A to je po mom nekom laičkom ubeđenju daleko više teritorija nego što je Rusija imala sa Aljaskom. Jedino ako misliš na rusku vojnu ekspediciju kadaa su ćerali Napoleona i ušli u Pariz ali i tu su bili deo koalicije.Nisu Englezi sveci ali vecinu tih zemalja su kolonizovali bez ratova, slicno tome i Rusi u Sibiru za sve vreme kolonizacije Indije postojali su Maharadze koje su ostali nezavisni, nisu pristupili Britanskoj Indiji koje se prostirala na severu od Pakistana pa sve do juga Burme, to su danas 5-6 drzava u kojima zivi vise od 2 milijarde ljudi, koliko su imali u ono vreme ne znam ali sigurno jako mnogo i nije moglo da ih drzi u ropstvu 30000 Britanaca koliko ih najvise bilo u celoj kolonij ukljucujuci i civilnu vlast. Indijci nisu ratovali za svoju nezavisnostt desila se spontano bez mnogo prolivene krvi a Amerikanci i Kanadjani jesu, sve se menjalo kroz vreme.
A po čemu je to taj tvoj “beli čovek” pametniji od ostalih? Kad smo već kod boje, Kinezi i Japanci umeju da imaju izrazito svetliji ten od tvojih EUropljana.Sankcije targetiraju i rusku vojnu industriju
Mnoge stvari su se oslanjale na tehnologiju belog čoveka
Service based ekonomije su potpuno nemoćne protiv zemalja sa zaokruženom vojnom proizvodnjom.Jasno je da Nato s društvenim proizvodom 35 triliona može više topova proizvesti od rusije koja ima GDP sad verovatno ispod 1

Nemci imaju IQ 105 u proseku što je najviše u EvropiA po čemu je to taj tvoj “beli čovek” pametniji od ostalih?
Na Happy televiziji kazu da nema podataka da je bilo ko sa ruske strane poginuo. Verovatno i nijedebe lažu te.. ne veruj zapadnim lažovskim medijima

Očekuješ da posle tvojih ustašoidnih provokacija ovde neko navija za tvoj tim? Fudbal odavno ne pratim.Slabo mi nešto bodrite gaučose.
Amo susidi,pošaljite pozitivnu vibru za argentinsku nejač.
Baš me zanima koliki je prosečan IQ onih koji misle pomoću Šolakovih televizija.Nemci imaju IQ 105 u proseku što je najviše u Evropi
Vi koji glasate za Vučića kudikamo manje
Očekujem poznati srpski manevar.Slikavanje uz pobjednika.Očekuješ da posle tvojih ustašoidnih provokacija ovde neko navija za tvoj tim? Fudbal odavno ne pratim.

a šta je ispod cirade, cirkus, nilski konji ili?A ima li čopor hijena sa zapada nešto slično? Pitam za drugaricu ...
Pogledajte prilog 1269880
100 komada puta 5 miliona dolara po raketi = 500 miliona dolara dnevnih troskova samo za te rakete.Rusija je odrzavala svoje kapacitete za proizvodnju. Kostalo je para u prazno ali su odrzavali. Jedna fabrika iza Urala moze da proizvede vise od 5000 granata za artiljeriju dnevno. Jer toliki ima kapacitet. U miru pre rata, proizvodili su oko 1000 granata mesecno. Tolike su im bile porudzbine. Radnici su vise vremena provodili na kafama i pauzama nego na radnom mestu. I to sve finansirano iz budzeta. Ali kada je ovo krenulo, poceli su da izbacuju po 5000 na dnevnom nivou, u 3 smene. A nije jedina fabrika. Kao i hipersonicno naoruzanje. Nisu oni to juce razvili. Godinama se ulaze u proizvodnju.
A zasto toliki kapaciteti? Pa masovno su decenijama punili na hiljade skladista municijom, jer uvek postoji ono a sta ako ne bude moglo da se proizvede. Pa, budi spreman.
Ne bi me cudilo ni da sutra saznam da imaju kapacitete za hipersonicne rakete od preko 100 komada dnevno
Da, da. Trebalo te je poslati onamo, da zaglaviš malo zbog piva.Očekujem poznati srpski manevar.Slikavanje uz pobjednika.![]()