Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.611
A pusti klokana, od obiteljske tragedije nigdje ga nema.Plesni se.Joe Šimunić ti je u prvom planu.![]()
A Niku ne vidiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pusti klokana, od obiteljske tragedije nigdje ga nema.Plesni se.Joe Šimunić ti je u prvom planu.![]()
Ti si Hajle Selasije po tom pitanjuJaggie, ovo već liči na neku salatu id reči…
Kme kmeAccording to this Ukrainan soldiers the civilians from Artemovsk / Bakhmut should not and will not be evacuated as they are all "separatists" (pro-Russian).
She says that as long the civilians are there, they themselves (AFU) will be safe from Russian shelling, and if civilians want any help they should ask the "katsaps".
Follow: @UkraineHumanRightsAbuses
imali su i rusi namere da rascepkaju united states!
Pa i tamo se navija za HR. Neće valjda za gauchose.Kakve to ima veze sa ratom u Ukrajini ?
reci mi s kim se Muslimani nisu zakrvili do 18. veka kada nije bilo nijednog Engleza u njihovoj blizini. Bio sam u Maleziji u dzamiji iz 14. veka, sta mislis koliko je Malajaca moralo poginuti dok su Muslimani nadvladali i pravili dzamiju sa pozlacenim krovom."Ako vidis negde na dnu okeana da se dve ribe svadjaju, znaj da je Englez u blizini." ~ Mahatma Gandi
Englezi su krivi za mnoge antagonizme u svetu, pa i za ovaj između muslimana i hindusa.
Toliko su ih zakrvili da po sticanju nezavisnosti nije bilo teoretske šanse da ostanu svi indijci u jednoj državi.
Morala je da se dogodi podela po verskoj pripadnosti jer su britanci forsirali vladare indijskih državica koji su mahom bili muslimani, nauštrb hinduske većine.
Naravno, to nije njihov izum, svaka imperija u istoriji je koristila istu metodu, ali su vladali sa pola sveta i nema gde nisu uneli zlu krv.
Не знам зашто али сам убеђен да си клон неког старог трола и смотра. Оно, џеги у новом руху.Koliko stotina miliona Rusa predviđaš da će pomreti u tom raketiranju
Nisam ovog mi krstaНе знам зашто али сам убеђен да си клон неког старог трола и смотра. Оно, џеги у новом руху.
Znam rezultate rata a napisao sam da rata uopste ne bi bilo da nije bilo britanaca i Rusa, ostali su samo sledili, profitirali su samo Turci nisu morali braniti Istanbul a mozda i dobar deo Turske, mislim da ti podaci nisu tacni, provericu.Pogledajte prilog 1270163
Evo kako je prosla tvoja antiruska koalicija u Krimskom ratu, iako je na papiru pobijedila. Duplo vise mrtvih.
A pogledaj tvoje britance kukavice, kao po obicaju drugi da ratuju za njih.
Kolonije kao i Kanada i SAD? Samo što Rusi nisu pobili domicilno stanovništvo a ovi drugi su se svim srcem, dušom i sredstvima trudili da ih načine statističkom greškom (isto ono što se Srbima dešava u Hrvatskoj). Ma Briti su majka Tereza bili, gde god su bili su donosili prosperitet (za svoju kraljicu). Priča se danas kako su Belgijanci ubijali milione u Africi, kako su Francuzi (koji i danas ubiraju nekakve dividende), samo su Briti bili misionarski nastrojeni. Ništa puška, ništa top, nož. Samo lepa reč i bože čuvaj kraljicu...Podlaci, koji su najviše prostora, a mislim da je početna premisa oko koje se raspravljamo ko je više kvadratnih kilmetara pokorio, zauzeli. Zlo savremenog sveta su briti.Rusi svoje "kolonije" drze i dan danas porobljene. Bilo je po britanskim kolonijama ustanaka s vremena na vreme ali nisu imali moci da nekog drze u ropstvu, Indija je stekla nezavisnost demonstracijam i Gandijevom gradjanskom neposlusnoscu, verovatno sa nesto ubijenih demonstranata ali rata nije bilo. Dok je Juzna Afrika bila kolonija nije bilo aparthejda niti gladi a kada su domaci Buri preuzeli vlast od Britanaca nastao haos koji traje i dan danas iako Buri vise nisu vlast. Carska Rusij je imala 23-4 a SAD manje od 8 miliona kilometara kvadratnih i danas Rusija dva puta veca od SAD. Propaganda je da su Ameri napravili genocid, da su to hteli ne bi preziveo nijedan indijanac, Kolonijalizam jeste nepravda ali nije ni tako bilo kako je predstavljeno u bajnom socijalizmu u cilju propagande ciji se uticaj zadrzao do danas.
IP? Па и деца су одавно чула како се мења IP.Nisam ovog mi krsta
Proveri mi IP
reci mi s kim se Muslimani nisu zakrvili do 18. veka kada nije bilo nijednog Engleza u njihovoj blizini. Bio sam u Maleziji u dzamiji iz 14. veka, sta mislis koliko je Malajaca moralo poginuti dok su Muslimani nadvladali i pravili dzamiju sa pozlacenim krovom.
Ti si Hajle Selasije po tom pitanju
Rusi svoje "kolonije" drze i dan danas porobljene.
Kad?imali su i rusi namere da rascepkaju united states!
Vaš BRE, već je bilo snimaka, tvoji Ukri samo ukradu i napišu “ruski”.kod bahmuta