Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi napreduju već pola godine oko Bahmuta, do sada oko 2km ukupno. Do penzije neće tako osvojiti grad.
Укри са целим НАТО не могу да поразе оних пар хиљада Руса

scott-pilgrim-gun.gif

Rusi napreduju već pola godine oko Bahmuta, do sada oko 2km ukupno. Do penzije neće tako osvojiti grad.
Uopšte ne slušaš šta Usrulja priča, svakog dana tisuće Ukro bojovnika osvoje po crnu vreću, a Poljacima se izgleda nešto i ne ratuje sa Rusijom.

Bahmut je savršeni meat grinder kurcomlatove vojske, biće mi krivo kad padne.

vrijedi. poraz je katastrofa kako god da okrenes, i da su u pravu 100 puta i da si najposetiniji na svijetu. Racuna se samo krajnnji ishod.

Koga boli k. sto smo mi u Krajini imali pravdu da branimo sami sebe, kad se nijesmo obranili i nema nas vise. Prasina u vjetru.
Krajina je bila bitna Srbiji ko donji veš u p.orniću.Ispali ste žrtvene ovce.:kafa:

Nije toliko, prednost Hrvatske je bila u broju vojnika, u oružju je bilo podjednako.
Uzmi sve u obzir, ne samo vojne stvari. Jedna nasptam druge populacije, odnos je jako los po nas. Koliko ste vi samo imali mladji ljudi a koliko mi.. Ekonomija, veze i mogucnost da saradjujes sa drugim (dok smo mi biloi osudjeni samo na Srbiju :think:

A to je mozda i najbitnija karakteristika rata, brojcani odnosi. stas sa tehnikom ako nemas ljude da to iskopriste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back