Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.881
Razmenjuju AA baterije u ogromnim količinama, Kijev blješti kao Las VegasMajstore, ne misliš valjda da šalju samo one male od 800W. Imaš masu slika što se šalje, treba samo razumjeti što se gleda.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmenjuju AA baterije u ogromnim količinama, Kijev blješti kao Las VegasMajstore, ne misliš valjda da šalju samo one male od 800W. Imaš masu slika što se šalje, treba samo razumjeti što se gleda.![]()

Укри са целим НАТО не могу да поразе оних пар хиљада РусаRusi napreduju već pola godine oko Bahmuta, do sada oko 2km ukupno. Do penzije neće tako osvojiti grad.
Uopšte ne slušaš šta Usrulja priča, svakog dana tisuće Ukro bojovnika osvoje po crnu vreću, a Poljacima se izgleda nešto i ne ratuje sa Rusijom.Rusi napreduju već pola godine oko Bahmuta, do sada oko 2km ukupno. Do penzije neće tako osvojiti grad.
Skenjali tisuće Rusa koji jurišaju na slavu Putinovu.
To se zove peremoga i zrada, Ukri proglašavaju “pobedu” baš u svakoj situaciji, kao i Zloba nekad.Sad kažu da pošto su im Rusi uništili elekromrežu Ukrajinci grade novu gde bi generatori na goriva zamenili električne centrale.
".. paralelnu električnu mrežu o kojoj Rusi nemaju pojma." auuuuuuuuuuu![]()
Krajina je bila bitna Srbiji ko donji veš u p.orniću.Ispali ste žrtvene ovce.vrijedi. poraz je katastrofa kako god da okrenes, i da su u pravu 100 puta i da si najposetiniji na svijetu. Racuna se samo krajnnji ishod.
Koga boli k. sto smo mi u Krajini imali pravdu da branimo sami sebe, kad se nijesmo obranili i nema nas vise. Prasina u vjetru.

Rusi napreduju već pola godine oko Bahmuta, do sada oko 2km ukupno. Do penzije neće tako osvojiti grad.
Glavno da Ukropi i dalje istom žestinom demilitariziraju Rusiju.Uopšte ne slušaš šta Usrulja priča, svakog dana tisuće Ukro bojovnika osvoje po crnu vreću, a Poljacima se izgleda nešto i ne ratuje sa Rusijom.
Bahmut je savršeni meat grinder kurcomlatove vojske, biće mi krivo kad padne.
Британска обука бухаха
Vi naspram 50 slabijeg protivnika.Vi ste se predavali čim bi nestalo struje. Ja se sjećam generatora koji su ispunjavali velike brodske kontejnere po Zagrebu jer je znalo biti prekida struje za rata.
I Ukrajinci će se prilagoditi uz pomoć koju dobivaju, a o kojoj smo mi mogli samo sanjati.
Британска обука бухаха
Ma sve ih pobiše, kao u onom vicu kad su mravi i slonovi igrali fudbalGlavno da Ukropi i dalje istom žestinom demilitariziraju Rusiju.

100k sim, 100k tam, Rusija gubi rat.
Buzdovanu , ne skreći konstataciju sa bitnoga !Trumpovac
pa bili smo izmedju cekica i nakovnja. Da nas je bilo bar 1 milion ko Bosanaca malo bi to teze islo a za Srbiju bi nas bolio k.Krajina je bila bitna Srbiji ko donji veš u p.orniću.Ispali ste žrtvene ovce.![]()
U ukrajinskim selima ako neko nekog mrzi samo ga pošalje na obuku u Britaniju ..Британска обука бухаха
Nije toliko, prednost Hrvatske je bila u broju vojnika, u oružju je bilo podjednako.Vi naspram 50 slabijeg protivnika.
Zlobodanu je trebala da se malo pokaže, a Njofri je još i bolje legla, kako bi inače čovek postao otac nacije za male pare?Krajina je bila bitna Srbiji ko donji veš u p.orniću.Ispali ste žrtvene ovce.![]()
Uzmi sve u obzir, ne samo vojne stvari. Jedna nasptam druge populacije, odnos je jako los po nas. Koliko ste vi samo imali mladji ljudi a koliko mi.. Ekonomija, veze i mogucnost da saradjujes sa drugim (dok smo mi biloi osudjeni samo na SrbijuNije toliko, prednost Hrvatske je bila u broju vojnika, u oružju je bilo podjednako.