Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ste okupirali Bahmut braco kremljoboti

Evo udjosmo u deseti mesec, sramota je vise spominjati da se tamo jos napada, a nije osvojeno

Da je bila bitka za Kijev, pa ajde, velik grad, veliki uspeh.

Al vukojebina tamo negde od 3 ulice..blamaza.

Screenshot_20221130_115408_org.thunderdog.challegram_edit_910612851188134.jpg

Радо ће да се бламирамо и даље

Zbog raznih sporazuma iz sredine devedesetih vojskice iz exYU ne organizuju manevre i vojne vežbe uz učešće rezervista, inače bi ti napamet znao sve puteve za brzo udaljavanje iz CRO dok se stvar ne smiri. Pričali mi ljudi da su slušali da je nekad u tzv JNA to umelo da potraje i po mesec-dva dana.
Bili su pozivi rezervistima prije nekoliko godina i neke kratke vježbe gdje se uglavnom gledalo na koliko ljudi mogu računati.
Ja nisam rezervist pa me nemaju što zvati.

Кандидат за губернатора Кентакија, бивши кандидат америчког Конгреса Џеф Јанг:
„Да, Доњецк је сада део Русије, а цела украјинска „влада“ у Кијеву је нацистичка влада коју контролишу ЦИА и Пентагон.

Кандидат за губернатора Кентакија, бивши кандидат америчког Конгреса Џеф Јанг:
„Да, Доњецк је сада део Русије, а цела украјинска „влада“ у Кијеву је нацистичка влада коју контролишу ЦИА и Пентагон.
Trumpovac

šta ti vredi pobeda u ratu ako u miru izgubiš ili se boriš za hitlera ili se boriš para radi?
vrijedi. poraz je katastrofa kako god da okrenes, i da su u pravu 100 puta i da si najposetiniji na svijetu. Racuna se samo krajnnji ishod.

Koga boli k. sto smo mi u Krajini imali pravdu da branimo sami sebe, kad se nijesmo obranili i nema nas vise. Prasina u vjetru.

A ta ideoloska srnja pusti. Kamo srece da smo mi bili uz Hitlera u DSR. Bolje bi prosli daleko a ne da nas svaka kukavelj tamani bez posljedica kako su nam "mudre srpske glave" smjestili da budemo u gownima do nosa i to bas tjerajuci PRAVDU (nabiem je na k.).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back