Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suka blatSve je postalo pepeo i dim. Magaza sa municijom i oružjem doniranim od USA i vazala.

samo se smeje kao lud i na moje, a vidim i na tvoje replikeкомшија do skoro nije uživao u popularnosti ni među svojima
Plaća se sve u rubljama, u Rusiji je uglavnom baš sve jeftinije nego u Americi.Nema nikakvog PPP, jer moraš davat plaće i terenske dnevnice vojnicima, hranit ih, oblačit, liječit, 300k ljudi ekstra pod oružjem. Svako raketiranje Ukrajine vas košta po pola milijarde dolara itd...oštećena i pokvarena tehnika uslijed ratnih djelovanja se popravlja leva, leva, to sve košta, servisni intervali održavanja tehnike su skraćeni na par tjedana.
На све... к'о луд на брашно и требало би га пријављивати. Са смајлијима заузима простор на теми, да не говорим о болесним морбидним уписима.samo se smeje kao lud i na moje, a vidim i na tvoje replike
Lepo da se slikala da mogu da je prepoznaju pa iza brave, a ono govedo već zaboravilo koliko im je Klinton pomogao bombardovanjem - bez Klintona bi nam Febo i dan danas bio negde opkoljen od VRS, i to bez učešća Zlobodanove Srbije.
"Bosna pobijedila" na 23%Lepo da se slikala da mogu da je prepoznaju pa iza brave, a ono govedo već zaboravilo koliko im je Klinton pomogao bombardovanjem - bez Klintona bi nam Febo i dan danas bio negde opkoljen od VRS, i to bez učešća Zlobodanove Srbije.
Ne lupetaj tu kao neki kozorog, Jaguari su BRE veoma pametne i obrazovane životinje, a ti se tu lažno predstavljaš.Sve ti piše u mojim fusnotama.
Reč Novorusija se počela primenjivati 2015. i tad si je prvi put čuo.
Taj terorista je gledao zastave online i dopala mu se konfederalna pa je ukrao
‘Ajde da nam objasniš zašto je onda Zeleni ovako udepresiran:
Troluješ jer i sam lepo vidiš da Ukri propisno gube. Ajde sad lepo objasni kako to da Rusi uspevaju da uništavaju tolike trafoe kad Ukri imaju “svemoćnu” PVO po NATO standardima?Rusi pogodili trafostanicu, opet.
deluje inteligentno, ali i kao gubitnik tranzicije, kada smo pricali, verujem stariji covek, pa mi stvarno nije jasna ta njegova morbidnost i aplaudiranje na pogibijama... onda masovno kopiranje, pa u krug... sigurno ima neki problem mentalniНа све... к'о луд на брашно и требало би га пријављивати. Са смајлијима заузима простор на теми, да не говорим о болесним морбидним уписима.
ode kurt cobain , po drugi x hahaPogibija novog plaćenika:
Ја у суштини ретко пријавим неког и игноришем, али он га је одавно претерао и смара. Треба имати некакве мере, макар и у лудости.deluje inteligentno, ali i kao gubitnik tranzicije, kada smo pricali, verujem stariji covek, pa mi stvarno nije jasna ta njegova morbidnost i aplaudiranje na pogibijama... onda masovno kopiranje, pa u krug... sigurno ima neki problem mentalni
Šteta, zgodna cura, ali očito ne baš pametna.Umrla Rebeka, javila Angela Vud ispod Plavog mosta
Spržena TOS 1A brenerom do neprepoznatljivosti.
Rebekah Maciorowski born, 26 January 1994. From Knoxville, Tennessee, USA. Died 11/12/22.
![]()
pa zato sto je shvatio da ide kraj rata, pise samo kriticna infrastruktura, struja, a sto rusi mogu da dokrajce za par dana, ako hoce... nisam ni gledao video, sve je jasno, zeleni jos malo i postaje bivsi... nato nece doci da razbije rusiju, niti ukrajina ulazi u eu, pare nece stici zaplenjene jos u martu za njegvog mandata, ...zeleni nece jos dugo, ...‘Ajde da nam objasniš zašto je onda Zeleni ovako udepresiran:
Nato će upotrijebi Poljake, kad Ukrajinaca ponestane. A onda i ostali iz ex istočnog bloka.pa zato sto je shvatio da ide kraj rata, pise samo kriticna infrastruktura, struja, a sto rusi mogu da dokrajce za par dana, ako hoce... nisam ni gledao video, sve je jasno, zeleni jos malo i postaje bivsi... nato nece doci da razbije rusiju, niti ukrajina ulazi u eu, pare nece stici zaplenjene jos u martu za njegvog mandata, ...zeleni nece jos dugo, ...
Kivna si samo ti, i to na nekog ruskog švalera.Vaša zemlja se zvala Moskovija, i bila je močvara
Kasnije ste ukrali ime Kjivan Rus
meni ga je zao, jer vidim da bi moglo od njega i da se nauci, stariji je, ali ko zna kada je skrenuo, i zasto sada glumi ludi gestetnerЈа у суштини ретко пријавим неког и игноришем, али он га је одавно претерао и смара. Треба имати некакве мере, макар и у лудости.