piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.572
Malo lažeš o Tabaku malo o meni..Не отимај Пицију титулу.
Он је у једном дану професора Милиновића назвао глупаном који благе везе ни о чему нема, и причао како се М777 лагано утури у Ми8.
Табак нумеро уно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo lažeš o Tabaku malo o meni..Не отимај Пицију титулу.
Он је у једном дану професора Милиновића назвао глупаном који благе везе ни о чему нема, и причао како се М777 лагано утури у Ми8.
Табак нумеро уно
Znaš ti... šta ti kažu gazde. Za sad si naučio sedi, okreni se i pravi se mrtav.Naravno da cenzuriraju ruske kanale izvještavanja. Tko je gledao RT prije nego je blokiran zna da su ih blokirali s pravom.
NaravnoЈеси ли ти сигуран да знаш шта та измишљена реч значи?
Znam jer sam gledao što su Rusi pričali i izvještavali.Znaš ti... šta ti kažu gazde. Za sad si naučio sedi, okreni se i pravi se mrtav.
Nema struje i grijanja pa Rusi šalju svoje tenkove za potpalu da griju Ukrajince.
Dok je NATO u to vreme u etar puštao fotke srpskih glumaca iz ratnih filmova kao neke vojnike. Toliko laži smo videli sa NATO strane da je to straš... pardon, smešno. ALi videli smo kako u EU prolaze oni koji se usude da razmišljaju, batine i samo batine.Znam jer sam gledao što su Rusi pričali i izvještavali.
Jbt, kao da su pred Berlinom 1945.![]()
Ima tu i Ukro primeraka, koliko hoćeš. To optimisti odvuku na opravku, a Oryx tvrdi da su Ukri u stanju da poprave baš svaki, doduše oni na sajtu imaju i spisak oborenih letećih tanjira, tako da ništa ne sme da bude iznenađujuće
По логици ствари и природи језика "сусрамље" би требало да значи "срамити се с неким", а не због неког.Naravno
Susramlje
Osjećaj srama zbog tuđeg sramotnog ili neprimjerenog ponašanja; ne svojom krivicom već samom prisutnošću ili promatranjem.
Znaci odjeb u troskoku za Vucica ZvaljuЕУ неће моћи да прими нове чланице, укључујући Украјину – премијера Португала
Možda je drugačije na HrvatskomПо логици ствари и природи језика "сусрамље" би требало да значи "срамити се с неким", а не због неког.
Ja mislio montiraju Aleksandra Martinovica Lemura na metlu pa klepece usima, kad ono, raketaИмају и такве бомве.
Зову се ракете.
Raduju se Golje, raduju se radujuTotalno ste prdnuli u cabar
️"All nuclear power plants and most thermal and hydroelectric power plants in Ukraine were de-energized on Wednesday, the vast majority of consumers are without electricity"- Ministry of Energy of Ukraine(Kiev moments ago on the photo)
![]()
-,Још једна ноћ масовних инфраструктурних удара.
Нестанци струје пријављени широм Украјине.
Изгледа да се Русија креће да докрајчи мрежу заувек
- сада да сачека да се земља замрзне.
![]()
300 000 војника завршава двомесечну обуку
Укупно ће их сада бити 700000
Прегазиће украину
Pitanje je dal je ovo tacno. Vreme. Nije leto vise. Kod njih je vec jako hladnoIma tu i Ukro primeraka, koliko hoćeš. To optimisti odvuku na opravku, a Oryx tvrdi da su Ukri u stanju da poprave baš svaki, doduše oni na sajtu imaju i spisak oborenih letećih tanjira, tako da ništa ne sme da bude iznenađujuće
Јако духовито и стручноJa mislio montiraju Aleksandra Martinovica Lemura na metlu pa klepece usima, kad ono, raketa
Ne laze on malo.Malo lažeš o Tabaku malo o meni..
Kako se sramiš s nekim, a ne nekoga?По логици ствари и природи језика "сусрамље" би требало да значи "срамити се с неким", а не због неког.