Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🔥 🇷🇺 🇺🇦Ukrenergo showed a transformer at one of the major substations in West Ukraine,that was hit today

According to Ukrenergo,the facility provided electricity to 400 000 people.

IMG-20221117-191842-510.jpg

sveze vesti, pazite sad ovo

javljaju Rusi da je izvesni pukovnik ruske vojske, Vadim Bojko, koji inace radi na mobilizaciji i obuci novih regruta za ovaj rat, a pritom je neki komandant mornaricke akademije tamo u Vladivostoku i sta ti ja znam jos sta radi

dakle coek izvrsio samoubistvo. nista cudno, rekao bi kremljobot.

medjutim, da pojasnim ono gore "pazite sad ovo"

samoubistvo je izveo metkom u potiljak :lol::lol::lol:

prestala je sezona klizanja kroz prozor

Читаоци Дејли мејла дали су Зеленском демонстративно пацке након напада на Русију.
Украјински лидер Володимир Зеленски је безобзиран ратни хушкач и ужасна особа.
Овако су читаоци Дејли мејла реаговали на следећи политичарев напад на Москву.

President Vladimir Putin has put forward legislation that would allow authorities to revoke the passports of naturalized Russian citizens who oppose the invasion of Ukraine

Putin proposed amendments to Russia’s law on citizenship that would make “discrediting” and spreading “fake news” about the Russian military grounds for denaturalization, according to the RIA Novosti news agency.

Russia passed laws against “discrediting” and spreading “fake news” about the army shortly after it sent troops into Ukraine in late February, a move Kremlin critics say has been used to silence most anti-war voices.

znaci oni koji su dobijali pasos Ruske Pederacije zadnjih godina, a isti su uglavnom sa zapada i kritikuju ovaj rat, sada ce da izgube pasose

znam samo da je Stiven Sigal za Ruse i otvoreno botuje ko majmun za Putina, a ne znam ko bi mogli biti ti neki drugi koga ovo targetira, ocigledno im je bitno da neke ljude skinu sa liste drzavljana cim se bave takvim budalastinama

pada mi na pamet Zerard Depardje, koji je uzeo tamo pasos pre par godina da bi izbegao porez u Francuskoj, a koji je nedavno nazvao Adolfa Putina ludakom i rekao da ne moze da podrzi takve ispade kao sto je napad na Ukrajinu.

Hoćeš reći da im Putin im šara po šlemovima i diže ručice?

Samo ne znam da li se "potrošena propaganda" odnosi na trošenje nacista na frontu ili oguglalost i licemeran odnos zapadne liberalne javnosti prema ukro-nacizmu?
Nacista čine djela, ne tetovaže.
A u 2022 se Putin ponašao kao nacista, pa sve da ima istetovirano zilione srpa i čekića na guzicuški.
Ili misliš da je ovo rat protiv naci tetovaža, pa zato rokaš trafostanice u Lavovu.

sveze vesti, pazite sad ovo

javljaju Rusi da je izvesni pukovnik ruske vojske, Vadim Bojko, koji inace radi na mobilizaciji i obuci novih regruta za ovaj rat, a pritom je neki komandant mornaricke akademije tamo u Vladivostoku i sta ti ja znam jos sta radi

dakle coek izvrsio samoubistvo. nista cudno, rekao bi kremljobot.

medjutim, da pojasnim ono gore "pazite sad ovo"

samoubistvo je izveo metkom u potiljak :lol::lol::lol:

prestala je sezona klizanja kroz prozor
Nesretni slučaj...

jel si sretan, ko malo dete, nehriscansko satanisticko?

de okaci par muzickih unmera i Cecene da poentiras pa mozes da ides da gledas Dnevnik na Pinku
Tixi je izopačeni satanista koji naprosto uživa u ubijanju i maltretiranju nevinih ljudi, samo zato jer ne vjeruju u njegovog Sotonu.
Normalni satanisti poput mene se vesele samo ubijanju okupatora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back