- Poruka
- 12.133
I ne razumem tvoje pitanje, jasno si rekao 2 armija sveta. To ti je odgovorAhahahahahah bravo! Ovo je jedan od jacih viceva koje sam procitao![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne razumem tvoje pitanje, jasno si rekao 2 armija sveta. To ti je odgovorAhahahahahah bravo! Ovo je jedan od jacih viceva koje sam procitao![]()
Gorke suze, zasto? Pa rusi ovako nisu ispraseni zadnjih 100 godinaU svakoj šali ima malo istine. Uzmi ubrus i obrisi svoje gorke suze.

Nosaci ce doci kad prvo Ukrajinci potope ruske "napredne" brodove tipa MoskvaTe kante od nosaca ce biti rashodovane u nekim od brojnih Indijskih centara za reciklazu brodova.

Ne razumes ti mnogo togaI ne razumem tvoje pitanje, jasno si rekao 2 armija sveta. To ti je odgovor

Hoćeš reći da im Putin im šara po šlemovima i diže ručice?Tako je, to je "putinovska" propaganda, doduše potrošena.
Sada su sotonisti u igri

Tesko da su ispraseni. Sa tobom se ne bi slozilo vecina ukrajinskog zivljaGorke suze, zasto? Pa rusi ovako nisu ispraseni zadnjih 100 godina
Ti treba da places kao okoreli rusofil.
Ne razumes ti mnogo toga![]()
Divan grad i po mraku. Prezivece ruske naciste, ne brini.Centar Kijeva nocas
A pada sneg
![]()

neka skakuću i ponavljaju...tko ne skače moskalj...Centar Kijeva nocas
A pada sneg
![]()
Divan grad i po mraku. Prezivece ruske naciste, ne brini.
President Vladimir Putin has put forward legislation that would allow authorities to revoke the passports of naturalized Russian citizens who oppose the invasion of Ukraine
Putin proposed amendments to Russia’s law on citizenship that would make “discrediting” and spreading “fake news” about the Russian military grounds for denaturalization, according to the RIA Novosti news agency.
Russia passed laws against “discrediting” and spreading “fake news” about the army shortly after it sent troops into Ukraine in late February, a move Kremlin critics say has been used to silence most anti-war voices.
Nacista čine djela, ne tetovaže.Hoćeš reći da im Putin im šara po šlemovima i diže ručice?
Samo ne znam da li se "potrošena propaganda" odnosi na trošenje nacista na frontu ili oguglalost i licemeran odnos zapadne liberalne javnosti prema ukro-nacizmu?
jel si sretan, ko malo dete, nehriscansko satanisticko?Nece
Bez struje, drva, grejanja se ne moze ziveti
Kim Dotcom

Nesretni slučaj...sveze vesti, pazite sad ovo
javljaju Rusi da je izvesni pukovnik ruske vojske, Vadim Bojko, koji inace radi na mobilizaciji i obuci novih regruta za ovaj rat, a pritom je neki komandant mornaricke akademije tamo u Vladivostoku i sta ti ja znam jos sta radi
dakle coek izvrsio samoubistvo. nista cudno, rekao bi kremljobot.
medjutim, da pojasnim ono gore "pazite sad ovo"
samoubistvo je izveo metkom u potiljak
prestala je sezona klizanja kroz prozor
Tixi je izopačeni satanista koji naprosto uživa u ubijanju i maltretiranju nevinih ljudi, samo zato jer ne vjeruju u njegovog Sotonu.jel si sretan, ko malo dete, nehriscansko satanisticko?
de okaci par muzickih unmera i Cecene da poentiras pa mozes da ides da gledas Dnevnik na Pinku