Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se secas ono, kad vi pricate kako ce da se obracunate sa izdajnicima etc. One moronske komentare, samo da Rusi dodju do Srbije pa ce vi da nekom jebetemajku i te kretenske izjave

Ovi hapse ruske spijune na isti nacin. Verovatno i svi oni Ukrajinci koji su ziveli mesecima pod ruskom okupacijom u Hersonu, oni milioni koji nisu glasali na referendumu, imaju neka svedocanstva sta su ruske okupatorske vlasti radile i ko im je pomagao.

Smejali ste se prosle godine kad je ********** hapsio i slao ljude u kampove zbog protesta, ne kazete nista na prislino raseljavanje miliona, genocid, ratne zlocine protiv civila, a sad vise nije smesno kad uhvate par rusofila.

Nije dobro ako su ih streljali, i to je zlocin, svako mora na sud, ako je optuzen, ali vidljivo je da vam ne smeta kad ubiju tudje civile, zapravo radosno klicete

U tvom slucaju, uz bojni poklic Rokaj Kokaj.

Jel se secas ono, kad vi pricate kako ce da se obracunate sa izdajnicima etc. One moronske komentare, samo da Rusi dodju do Srbije pa ce vi da nekom jebetemajku i te kretenske izjave

Ovi hapse ruske spijune na isti nacin. Verovatno i svi oni Ukrajinci koji su ziveli mesecima pod ruskom okupacijom u Hersonu, oni milioni koji nisu glasali na referendumu, imaju neka svedocanstva sta su ruske okupatorske vlasti radile i ko im je pomagao.

Smejali ste se prosle godine kad je ********** hapsio i slao ljude u kampove zbog protesta, ne kazete nista na prislino raseljavanje miliona, genocid, ratne zlocine protiv civila, a sad vise nije smesno kad uhvate par rusofila.

Nije dobro ako su ih streljali, i to je zlocin, svako mora na sud, ako je optuzen, ali vidljivo je da vam ne smeta kad ubiju tudje civile, zapravo radosno klicete

U tvom slucaju, uz bojni poklic Rokaj Kokaj.

Tebe licno ne bi Rusi vesali o prvu banderu ko sto vi radite, vec bi te poslali u Sibir da se malo odmoris i da ti drugovi pomognu da vidis gde si gresio pa da se popravis.

Nisi ti dovoljno pametan, da bi znao sta bi Rusi

Zapravo nisi uopste pametan, kao i sve Golje sa Golije, i okoline

Ja sam pravoslavac i Hristov vojnik ko sto su bili svi pre mene moji, nikada necu biti na strani sotonizma, na strani zla kao ti. Makar sutra poginuo i umro u najvecim mukama bicu na strani Pravoslavlja i dobra.

Poslednja izmena:
Kakve gluposti.

Jesi vido kako je CIA Bajdena dresirala kao kera z:D

@Sizif kako vi iz CIA ovako zloupotrebljavate stare i dementne ljude?

Ovaj čas, ovaj čas,
jedan pas,
na uzici od svile,
sa noktima lila,
s mašnicom od tila,
prolazi kraj nas.

Jedna žena stara
sa psom razgovara:

- Fifi, gledaj pravo!
Fifi, digni rep!
Fifi, pazi drvo!
Fifi, nisi slep!
Fifi, mašnu pazi!
Fifi, lepo gazi!
Fifi, to ne njuši!
Fifi, gore uši!
Fifi, jezik niže!
Fifi, hodi bliže!
Fifi, ne prkosi!
Fifi, ti znaš ko si!
Fifi, ne skakući!
Fifi, sad ćeš kući!

Tako Fifi živi
na uzici od svile,
sa noktima lila
s mašnicom od tila.

Tako žena stara
sa njim razgovara.
Tako ovaj čas
prođoše kraj nas.

Najbolju izjavu je imao Putin na početku ove specijalne operacije: "Zapad je carstvo laži". A ja bi dodao: oni koji puše zapadnu propagandu su popišane ovce bez mozga.
brojke ne lažu..100 000 mrtvih, 10 miliona izbeglica, 500 milijardi štete, Ukrajina vraćena u srednji vek
Jos 2-3 x ovu recenicu nalepi i ispunio si kvotu za dnevnicu danas :mazipsa:

Najbolju izjavu je imao Putin na početku ove specijalne operacije: "Zapad je carstvo laži". A ja bi dodao: oni koji puše zapadnu propagandu su popišane ovce bez mozga.
brojke ne lažu..100 000 mrtvih, 10 miliona izbeglica, 500 milijardi štete, Ukrajina vraćena u srednji vek

A Rusi su oličenje istine i poštenja, not :hahaha:

Kolaženkov i Lažrov će u pakao samo zbog laganja, druge grijehe im niti ne treba brojiti :hahaha:

A Rusi su oličenje istine i poštenja, not :hahaha:

Kolaženkov i Lažrov će u pakao samo zbog laganja, druge grijehe im niti ne treba brojiti :hahaha:
podestiću te samo na neke laži:
Putin je smrtno bolestan
Rusi planiraju da dignu Nuklearnu Elektranu u vazduh
Rusi su digli gasovod u vazduh
Lavrov hitno prebačen u bolnicu zbog problema sa srcem
Rusi su granatirali Poljsku..
.. pa jbt ovo samo neke kojih sam se na prvu setio..

podestiću te samo na neke laži:
Putin je smrtno bolestan
Rusi planiraju da dignu Nuklearnu Elektranu u vazduh
Rusi su digli gasovod u vazduh
Lavrov hitno prebačen u bolnicu zbog problema sa srcem
Rusi su granatirali Poljsku..
.. pa jbt ovo samo neke kojih sam se na prvu setio..

Lažrov: Rusija ne planira napasti Ukrajinu...
Lažrov: Rusija nije napala Ukrajinu...

Lažrova više nitko niti ne doživljava ozbiljno, zbog njegovog laganja, postao je predmet sprdnje :per:

A o Kolaženkovu da ne govorim, taj više niti ne zna šta je sve lagao :hahaha:

razumem Hrvate da podržavaju fašiste.. još uvek imaju traume iz WW2 kada im je njihov veliki vođa Adolf potučen do nogu kad su mu Rusi umarširali u Berlin :)

Prilozi

• fašisti.jpg
    fašisti.jpg
    104,9 KB · Pregleda: 17
Ja sam pravoslavac i Hristov vojnik ko sto su bili svi pre mene moji, nikada necu biti na strani sotonizma, na strani zla kao ti. Makar sutra poginuo i umro u najvecim mukama bicu na strani Pravoslavlja i dobra.
Jeste, zato ti je Erdogan najveci idol,

Dzihad Ceceni su ti najmiliji rod, a Iranske Mule su ti tajna ljubav

Nijedan Hristov vernik nikada se nije radovao nicijoj smrti kao ti i vristao Rokaj Kokaj

Ti jesi janicarski satanisticki nakot laznog Mahdija, a Hriscanstvo si video samo na televiziji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back