Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pij puno tekucine a mozes i zlatne...kolko vlazis dehidrirat ces :D

U Beogradu. Ima septicka. Ceka tebe. Hoces GPS, toliko zelis da se kupas?

Idi kenjaj fu septicku, za bolje nisi. Jade.

Nemaju jajca nego ovako iza monitora ili kad su u krdu onda imaju kobajage muda...
@Agafja
@KaramDjordje
Ne tresite im kavez više , vidite da se raskokodakali kao lisica da im ušla u kokošinjac :rotf:
knjay na sve trane

Sad kad im se ostali priključe biće kermez za 2 septičke jame :hahaha1:

Ti da sta mislis ne bi ovakve bljuvotine skrabo protiv ukrajinaca i nasladjivo se njihovoj nesreci sto jelte nemaju struje i grijanja posto je jelte hrabra russka vojska sprcala raketama civilna energopostrojenja.
Povrati pa ponovo posrci...
Ne, ja ne ruzim ruse nego supljoglavce iz rusije i sabracu im prorruscice :D
Pametni al pod " " kad sam ja bilo sta reko protiv srpskog naroda?

Nikad pa ni tad ali protiv vas putlerovih hulja jesam i ocu :D
meni tebe žao :rida: :mazi:

Ebo vas Bahmut 6 mjeseci ga oslobadjate...pa nista...
Ukrajinci ulete i obave 10000 km2 za 7 dana..
Hrabra russka vojska utekla 30 km od Hersona a bogumi ce i jos dalje ...
Hrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.

Hrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.
Za prosječnog Srbina je 100 poginulih razlog za kukumačenje po internetu.

I sad zamisli koliko moraš biti priglup, da misliš da će pogođena raketa pogoditi svoj cilj :lol:
Orlan.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back