Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Kaliningrad će za početak dobiti, zračnu, pomorsku i kopnenu blokadu.Da vidimo sada da li Poljaci imaju mooda da udju na zapad Ukrajine. Ili ce nastaviti da se qurobecaju na Tviteru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaliningrad će za početak dobiti, zračnu, pomorsku i kopnenu blokadu.Da vidimo sada da li Poljaci imaju mooda da udju na zapad Ukrajine. Ili ce nastaviti da se qurobecaju na Tviteru.
Instant lonac je samo ilustracija jer 90% forumaša nema pojma što je to.Prva slika fancy kuhinje baš paše uz babušku u dronjcima i potleušicu ispred koje se snima. Kompatiblno, nema kaj, ko krava i sedlo.
Pij puno tekucine a mozes i zlatne...kolko vlazis dehidrirat ces![]()
U Beogradu. Ima septicka. Ceka tebe. Hoces GPS, toliko zelis da se kupas?
Idi kenjaj fu septicku, za bolje nisi. Jade.
@AgafjaNemaju jajca nego ovako iza monitora ili kad su u krdu onda imaju kobajage muda...
Gotovi su.Evo kad sad ja govorio prije par mjeseci da će ruskoj artiljeriji cijevi otići vrlo brzo, uslijed prekomjernog korištenja..evo sada i Rusi to sami priznaju...
Bogumi krdo bivola sa srbin info je nenadjebiv![]()
I to preventivno jer su osjetili da gube i da nemaju snage.Poanta je da su se Rusi morali povući sa ukrajinskog državnog teritorija zbog djelovanja ukrajinske vojske...
A u onoj potleušici instant pot bi bio skuplji od hiže.Instant lonac je samo ilustracija jer 90% forumaša nema pojma što je to.
Kad sevne poveća kuglasta munja nad Varšavom videćeš da ih Bajden nema.A sta mislis, ako se ispostave da imaju?
Treba im mast vaditi, pretili su.@Agafja
@KaramDjordje
Ne tresite im kavez vidiš da se raskokodakali kao lisica da im ušla u kokošinjac
knjay na sve trane
Sad kad im se ostali priključe biće horsko kokodakanje !
Dali su stvarno toliko lud da veruješ u Ukro fantazije?nisu njima nacisti problem, njima je problem što ukraina može sama da vadi svoj gas i prodaje evropi!
meni tebe žaoTi da sta mislis ne bi ovakve bljuvotine skrabo protiv ukrajinaca i nasladjivo se njihovoj nesreci sto jelte nemaju struje i grijanja posto je jelte hrabra russka vojska sprcala raketama civilna energopostrojenja.
Povrati pa ponovo posrci...
Ne, ja ne ruzim ruse nego supljoglavce iz rusije i sabracu im prorruscice
Pametni al pod " " kad sam ja bilo sta reko protiv srpskog naroda?
Nikad pa ni tad ali protiv vas putlerovih hulja jesam i ocu![]()
Milost ne tražim, niti bih vam ju dao.Od tebe nista ne bi ni uzeo.
Hrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.Ebo vas Bahmut 6 mjeseci ga oslobadjate...pa nista...
Ukrajinci ulete i obave 10000 km2 za 7 dana..
Hrabra russka vojska utekla 30 km od Hersona a bogumi ce i jos dalje ...
WOW, evo sad sam premro od straha! Znas li kakva ce pecurka da nikne iznad Putka? Samo ti lupetaj bezveze, mozda nam se i ostvari...Kad sevne poveća kuglasta munja nad Varšavom videćeš da ih Bajden nema.
Ako sve zgrade pogađa ukrajinska PZO, jel ruske rakete onda ništa ne vrijede?Ustaski pvo vrv. Roknuli su i zgradu u Kijevu.. amateri nasmrkani
To OKTreba im mast vaditi, pretili su.
Liposukcija na forumu...
Pravasica pionirka zna i za Koncara? Verujem da si nekad bila lokomotiva, pa nosila natpis KoncarMilost ne tražim, niti bih vam ju dao.
Pa ti se furaš na Radu Končara?
Da vrede, ne bi kupovali od Irana..Ako sve zgrade pogađa ukrajinska PZO, jel ruske rakete onda ništa ne vrijede?
Za prosječnog Srbina je 100 poginulih razlog za kukumačenje po internetu.Hrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.
Pa jedan narkos pretio pečurkom , sad nema državu višeWOW, evo sad sam premro od straha! Znas li kakva ce pecurka da nikne iznad Putka? Samo ti lupetaj bezveze, mozda nam se i ostvari...
Faca kaže povukli se Rusi bez gubitaka..I to preventivno jer su osjetili da gube i da nemaju snage.
I sad zamisli koliko moraš biti priglup, da misliš da će pogođena raketa pogoditi svoj cilj![]()