sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
prestao sam da brojim kod sesdeset i osme,koliko ih je oboreno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestao sam da brojim kod sesdeset i osme,koliko ih je oboreno
Drina se na truskom kaže Dnjepar.Ko je ikada bezao preko Drine ustaso?
Niko ozbiljan ne smatra da je Rusima borbena sposobnost iole umanjena, a ukrajinska nesposobnost da gone i prinude neprijatelja na bitku gde to neprijatelju ne odgovara nije nešto ohrabrujuć znak.Hajde mi odgovori na prethodnu poruku (pitanje), ako te ne mrzi.
ti si sve pogresno u svojoj glavi sam sebi predstavio, pa zato tako pricasZnači tako ti tumačiš ovu rusku bežaniju preko Drine.
Nisam mislio na to, već šta je krajnji cilj ukrajinskih proverbijalnih nacista.Niko ozbiljan ne smatra da je Rusima borbena sposobnost iole umanjena, a ukrajinska nesposobnost da gone i prinude neprijatelja na bitku gde to neprijatelju ne odgovara nije nešto ohrabrujuć znak.
Ja i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulturesta mislis da ce rusi sada uraditi, eno un uz uzdrzanu srbiju kaze da rusi ima da placaju artnu odsetu ukrama
sta ti mislis da ce uraditi? mislis da ce reci, eto zayebali smo se mi agresori, evo sada cemo da povucemo svu vojsku, stize cek na bilion dolara, pa vu ukre nastavite tamo gde ste stali, sa granatoranjem donbasa, mozda se okurazite da povraite i krim,... mozda ce rysi i odande da pobegnu, a?
ja mislim da vi samo lazete sami sebe.
Ne znamprestao sam da brojim kod sesdeset i osme,koliko ih je oboreno
Drina se na truskom kaže Dnjepar.
Tako Sergej Petrovič uzviknu "Kазуи стрина где е Дњепр!" pre neki dan.
vi navijaci ste prsli, vec sam ti rekao - samo anonimno po forumima, ili u ludnicima cete navijati uskoroJa i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulture
Meni je važno da tvoj Boljševizam gubivi navijaci ste prsli, vec sam ti rekao - samo anonimno po forumima, ili u ludnicima cete navijati uskoro
I koga će i ovo zaustavit? 3 granate i čist put. To je naštiman posao za nekog podobnog i niša više.Normalno, oni iz WW2 skoro 2x veći...Rusi jednostavno ništa, ali ništa ne rade kako treba.
Ove nećeš pomaknit ni nakon 100 godina
![]()
Ništa, sve će im biti oprošteno.Ti znači tvrdiš da će Ukrajina puknuti lovu Rusiji kad narkoman izgubi ovaj rat?
A znaš li koliko od ukupne vrednosti Ukrajine narkoman već sada duguje Zapadu?
100%? 250%?
Ili više?
To će da ustanove oni ostali kad se dim slegne pa prestane pucanje (sa Rusima), a proverbijalni dođu kući napružani i opremljeni pa krenu u lov na izdajnike i sabotere, a policija bude imala simpatije za “patriote” i “branioce”.Nisam mislio na to, već šta je krajnji cilj ukrajinskih proverbijalnih nacista.
Ti ni “v” od vojske nisi video - na ove piramide se tenk nasuče kao brod na sprud, podignu se gusenice sa jedne strane, i ni napred ni nazad.I koga će i ovo zaustavit? 3 granate i čist put. To je naštiman posao za nekog podobnog i niša više.
I to propisno!Opet gađaju trafu stanice
![]()
ok, iq<90, ali za one sa iq>100Meni je važno da tvoj Boljševizam gubi
Propisno?I to propisno!
Oko 100 raketa, najjači napad do sada, struje nena skoro nigde. Nema klipova jer više niko nema struje ni da napuni mobilni.Propisno?
Treba imat muda za ovo, njih 6-7 natjeraše cijelu satniju u bijeg.. Ovdje se vidi tko su bili Sovjeti a ne ove ruske femizirane pičkice.Kako je pao Herson