Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.485
Da sad će to ukri da reše ,kad nije rešeno vekovimaJa i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulture

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sad će to ukri da reše ,kad nije rešeno vekovimaJa i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulture
Ne lupaj - VDV se povlačio a Ukro Specnaz GUR ušao u nebranjen grad. Iz nekog volšebnih razloga nije ni metak ispaljen ni kad su ga Rusi zauzeli ni kad su se povukli - grad je dva puta zauzet bez borbe.Treba imat muda za ovo, njih 6-7 natjeraše cijelu satniju u bijeg.. Ovdje se vidi tko su bili Sovjeti a ne ove ruske femizirane pičkice.
Slazem se sa tobom. Ja zastupam tezu da su sve kripto valute prevara. Ako je neko stvarno to uradio treba ga obesiti za primer.Drugari, ako se ne varam i ovi nasi banditi su ulozili preko milijarde evra u istu ovu firmu/kriptovalutu, I ISTO TAKO SU PUKLI. Formalno je to uradila Narodna banka, ako se ne varam (ulozili su i pukli sigurno, jedino nisam siguran da li je u pitanju ista ova FTKS, ali pretpostavljam da jeste posto je samo ona pukla tako na veliko u poslednjih par dana).
Pa rekoh sta cemo da NASIM BANDITIMA da radimo, da ih vesamo, streljamo, pecemo zive, nabijamo na kolac...? TO STO SU IZGUBILI SU NASE PARE, cisto da pojasnim.
Povlače se zbog vode jer je ta obala niža i povlače se do granice dokle može dopreti voda u slučaju pucanja braneRuska vojska se povlači do 30km od Dnjepra da izbjegne ukrajinsku artiljeriju koja se sa pokrivanja fronta od nekoliko stotina kilometara sada našla na frontu od samo nešto više od 100km.
Rusi nemaju što tražiti protiv takve koncentracije.
Herson je mišolovka i tu se večito igraju ige Mačke i miša ?Ne lupaj - VDV se povlačio a Ukro Specnaz GUR ušao u nebranjen grad. Iz nekog volšebnih razloga nije ni metak ispaljen ni kad su ga Rusi zauzeli ni kad su se povukli - grad je dva puta zauzet bez borbe.
Ripto valute nisu prave pare nego hartije od vrednosti čija cena ozbiljno varira. Dušu dalo za špekulacije.Slazem se sa tobom. Ja zastupam tezu da su sve kripto valute prevara. Ako je neko stvarno to uradio treba ga obesiti za primer.
Spržen mu je mozak. Ne može donositi racionalne odluke.Da, i? Šmrče cijela planeta, i?
Šta bi trebao taj 'argument' značiti? Šmrče, ono, možda, možda šmrče i Putko, šmrču svi, čim više para tim se više šmrče, i? Šta sad s tim?
To je Sun Tzu, Umijeće ratovanja.Po postanskom broju, kodu.
Upravo to su radili Ukrajinci, nisam znao da si im ti konsultant.
Može neki dokaz tog ulaganja?Drugari, ako se ne varam i ovi nasi banditi su ulozili preko milijarde evra u istu ovu firmu/kriptovalutu, I ISTO TAKO SU PUKLI. Formalno je to uradila Narodna banka, ako se ne varam (ulozili su i pukli sigurno, jedino nisam siguran da li je u pitanju ista ova FTKS, ali pretpostavljam da jeste posto je samo ona pukla tako na veliko u poslednjih par dana).
Pa rekoh sta cemo da NASIM BANDITIMA da radimo, da ih vesamo, streljamo, pecemo zive, nabijamo na kolac...? TO STO SU IZGUBILI SU NASE PARE, cisto da pojasnim.
e, ali zapad je ukrama obecao da ce im rusi placati ratnu odstetuOko 100 raketa, najjači napad do sada, struje nena skoro nigde. Nema klipova jer više niko nema struje ni da napuni mobilni.
"ОЋајни Руси остали без ракета"Najveći napad na ukrajinsku elektro-mrežu do sada:
Retribution Strikes 2.0 - Summary as of 11/15/2022 10:00 AM PT
From such activity of retaliation strikes, we have already managed to wean a little! Some have already called today's wave of rocket attacks the most powerful during the hostilities. Apparently, it will still continue today, problems with electricity and water are already in the vast majority of large cities.
At the moment, we know about arrivals in:
— Kyiv
— Kyiv region
— Sumy
— Sumy region
— Kharkov
— Kharkiv region
— Kremenchug
— Cherkassy
— Zaporozhye
— Krivoy Rog
— Kirovohrad
— Dnepropetrovsk
— Nikolaev
— Nikolaev region
— Odessa
— Odessa region
— Vinnitsa
— Zhytomyr
— Khmelnytsky
— Ternopil
— Chernivtsi
— Ivano-Frankivsk
— Lviv
— Lviv region
— Kovel
— Rivne
Infrastructure facilities were hit in:
— Lviv
— Khmelnytsky
— Poltava region (Kremechugsky district)
— Kirovograd region
— Vinnitsa
ja od početka tvrdim da je prevara svetskih razmeraSlazem se sa tobom. Ja zastupam tezu da su sve kripto valute prevara. Ako je neko stvarno to uradio treba ga obesiti za primer.
EU je plantaža.mozda, nisu bitne same boje, ta plavo-zuta kombinacija je zapravo zastitni znak. Isto ima na primer nasa Demokratska stranka.
Objasnjavao je neko ali sam davno gledao u nekoj od emisija na YT sta znace te drzave koje imaju takve zastave, to je prakticno kao da obeleze "ovo je moje licno". I sve su banana tvorevine (EU cak nije ni drzava, ali jeste banana).
Mislim da Ukri nemaju nikakav cilj ovde, vec da se iskljucivo pita amerika za sve. Od njensve zavisi. I od onoga o cemu pregovaraju sa Rusima.Nisam mislio na to, već šta je krajnji cilj ukrajinskih proverbijalnih nacista.
Pretpostavljam - ne znam za sigurno - da bi moglo da bude i to što je obala sa desne strane Dnjepra veoma visoka, i sumnjivo je da tek tako može da se pobegne preko reke - i da te čekaju čamci i pontoni strana koja zaposedne samu obalu onu drugu može da rešeta na miru odozgo. Moje mišljenje na osnovu par pročitanih rečenica, ali fakat je da iz nekog razloga brojčano slabija strana tu dva puta za redom nije htela da čeka da bude eventualno opkoljena.Herson je mišolovka i tu se igraju ige Mačke i miša ?
Centar dešavanja je KjivMislim da Ukri nemaju nikakav cilj ovde, vec da se iskljucivo pita amerika za sve. Od njensve zavisi. I od onoga o cemu pregovaraju sa Rusima.
Ima i plantažera, i jako dobro im ide.EU je plantaža.
To reći USA za 99tuХришћанин си?
Није те срамота да овако пишеш? Ти идеш у паклу за ово.
Mi smo se opet svrstali na pogrešnu i gubitničku stranu. Na stranu zla.Nemoj da se pravis blesav, kao i obicno. Jako dobro znamo sta ste radili u WW1 i WW2 - sta onda sa vama da uradimo? Da vas sve pobijemo, istrebimo, terminiramo? Na koliko delova da vam rastavimo nazovi drzavu?
I pazite dobro, kao sto vidite odjednom sve moze da se zatrese i promeni, meni da je neko pricao 80-tih da cu doziveti ponovo ustase i da cete prakticno pobediti ne bih apsolutno verovao u to - pa se desilo.
Da sad ne nabrajam sta se sve desilo a da je bilo za neverovati.
Tako da ni vasa lijepa nije uopste nesto sto ne moze koliko sutra da nestane. Misli o tome.
So far so good, but....Ima i plantažera, i jako dobro im ide.
Old French SchoolNope, flying circus known as Haag kangaroo court is irrelevant, better solution is short rope and tall tree or![]()
Ubrzo nakon sto se pojavio bitkoin i kasnije kada je pocela masovna prica oko njega , pre nekih 8 godina mozda malo vise sam negde naleteo na neku diskusiju o njemu i tu je bila neka zucna rasprava izmedju nekoliko ucesnika oko pitanja zasto i odakle americkom FBI u posedu skoro milion bitkoina. Mislim ako se dobro secam da je vise bila rasprava oko toga ne odakle im toliko bitkoina , vec zasto ih imaju.ja od početka tvrdim da je prevara svetskih razmera
Zamena za bezvredni papir štancovanih dolara
KAKVO RUDARENJE SA KOMPOM
Nešto što može nestati i prebaciti se dobrim hakovanjem i
Run Forest, Run.Pobio ih ko zečeve![]()