Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba imat muda za ovo, njih 6-7 natjeraše cijelu satniju u bijeg.. Ovdje se vidi tko su bili Sovjeti a ne ove ruske femizirane pičkice.
Ne lupaj - VDV se povlačio a Ukro Specnaz GUR ušao u nebranjen grad. Iz nekog volšebnih razloga nije ni metak ispaljen ni kad su ga Rusi zauzeli ni kad su se povukli - grad je dva puta zauzet bez borbe.

Drugari, ako se ne varam i ovi nasi banditi su ulozili preko milijarde evra u istu ovu firmu/kriptovalutu, I ISTO TAKO SU PUKLI. Formalno je to uradila Narodna banka, ako se ne varam (ulozili su i pukli sigurno, jedino nisam siguran da li je u pitanju ista ova FTKS, ali pretpostavljam da jeste posto je samo ona pukla tako na veliko u poslednjih par dana).

Pa rekoh sta cemo da NASIM BANDITIMA da radimo, da ih vesamo, streljamo, pecemo zive, nabijamo na kolac...? TO STO SU IZGUBILI SU NASE PARE, cisto da pojasnim.
Slazem se sa tobom. Ja zastupam tezu da su sve kripto valute prevara. Ako je neko stvarno to uradio treba ga obesiti za primer.

Ruska vojska se povlači do 30km od Dnjepra da izbjegne ukrajinsku artiljeriju koja se sa pokrivanja fronta od nekoliko stotina kilometara sada našla na frontu od samo nešto više od 100km.
Rusi nemaju što tražiti protiv takve koncentracije.
Povlače se zbog vode jer je ta obala niža i povlače se do granice dokle može dopreti voda u slučaju pucanja brane :navodnik:
Ali ti nemaš te kapacitete da shvatiš i do tvog mozga čak ništa ne može dopreti :fdlan:
Znači sprema se šta ????

Drugari, ako se ne varam i ovi nasi banditi su ulozili preko milijarde evra u istu ovu firmu/kriptovalutu, I ISTO TAKO SU PUKLI. Formalno je to uradila Narodna banka, ako se ne varam (ulozili su i pukli sigurno, jedino nisam siguran da li je u pitanju ista ova FTKS, ali pretpostavljam da jeste posto je samo ona pukla tako na veliko u poslednjih par dana).

Pa rekoh sta cemo da NASIM BANDITIMA da radimo, da ih vesamo, streljamo, pecemo zive, nabijamo na kolac...? TO STO SU IZGUBILI SU NASE PARE, cisto da pojasnim.
Može neki dokaz tog ulaganja?

Oko 100 raketa, najjači napad do sada, struje nena skoro nigde. Nema klipova jer više niko nema struje ni da napuni mobilni.
e, ali zapad je ukrama obecao da ce im rusi placati ratnu odstetu :dash:
pa zasto ruse ako ce da placaju?
zapad je zauebao jadne ukre kao nikad i nastavlja da ih lozi i laze... jos malo pa kada im zapad zavrne slavine [ftx bankrotirao, nema interesa vise i nacina da se peru pare, i njima pune dems], shvatice koliko su zayebani.... a onda masovni egzodus, svi na zapad, ukrajina ce se isprazniti, osim ruskog dela

pozdrav svim izbeglicama i dezerterima, sretan vam put u eu

Najveći napad na ukrajinsku elektro-mrežu do sada:

🇷🇺🇺🇦⚡Retribution Strikes 2.0 - Summary as of 11/15/2022 10:00 AM PT

From such activity of retaliation strikes, we have already managed to wean a little! Some have already called today's wave of rocket attacks the most powerful during the hostilities. Apparently, it will still continue today, problems with electricity and water are already in the vast majority of large cities.

💥At the moment, we know about arrivals in:

— Kyiv

— Kyiv region

— Sumy

— Sumy region

— Kharkov

— Kharkiv region

— Kremenchug

— Cherkassy

— Zaporozhye

— Krivoy Rog

— Kirovohrad

— Dnepropetrovsk

— Nikolaev

— Nikolaev region

— Odessa

— Odessa region

— Vinnitsa

— Zhytomyr

— Khmelnytsky

— Ternopil

— Chernivtsi

— Ivano-Frankivsk

— Lviv

— Lviv region

— Kovel

— Rivne

⚠️Infrastructure facilities were hit in:

— Lviv

— Khmelnytsky

— Poltava region (Kremechugsky district)

— Kirovograd region

— Vinnitsa
"ОЋајни Руси остали без ракета"

Табак, 28.02.2022

mozda, nisu bitne same boje, ta plavo-zuta kombinacija je zapravo zastitni znak. Isto ima na primer nasa Demokratska stranka.

Objasnjavao je neko ali sam davno gledao u nekoj od emisija na YT sta znace te drzave koje imaju takve zastave, to je prakticno kao da obeleze "ovo je moje licno". I sve su banana tvorevine (EU cak nije ni drzava, ali jeste banana).
EU je plantaža.

Herson je mišolovka i tu se igraju ige Mačke i miša ?
Pretpostavljam - ne znam za sigurno - da bi moglo da bude i to što je obala sa desne strane Dnjepra veoma visoka, i sumnjivo je da tek tako može da se pobegne preko reke - i da te čekaju čamci i pontoni strana koja zaposedne samu obalu onu drugu može da rešeta na miru odozgo. Moje mišljenje na osnovu par pročitanih rečenica, ali fakat je da iz nekog razloga brojčano slabija strana tu dva puta za redom nije htela da čeka da bude eventualno opkoljena.

Хришћанин си?

Није те срамота да овако пишеш? Ти идеш у паклу за ово.
To reći USA za 99tu

Za TEPIHOVANJE ALEKSINCA 99te, za kasetne bombe u centru niša u sred belog dana 99te, za krmacu 500 kg tečnog eksploziva u novom sadu na zgrade u novom sadu u sred belog dana 99te...za osiromašen uranijum....

Sve to lepo prinenuri na nazzi ukrope

Ne smeš biti licemjeran

Nemoj da se pravis blesav, kao i obicno. Jako dobro znamo sta ste radili u WW1 i WW2 - sta onda sa vama da uradimo? Da vas sve pobijemo, istrebimo, terminiramo? Na koliko delova da vam rastavimo nazovi drzavu?

I pazite dobro, kao sto vidite odjednom sve moze da se zatrese i promeni, meni da je neko pricao 80-tih da cu doziveti ponovo ustase i da cete prakticno pobediti ne bih apsolutno verovao u to - pa se desilo.

Da sad ne nabrajam sta se sve desilo a da je bilo za neverovati.

Tako da ni vasa lijepa nije uopste nesto sto ne moze koliko sutra da nestane. Misli o tome.
Mi smo se opet svrstali na pogrešnu i gubitničku stranu. Na stranu zla.
HR uvijek stane na iste grablje.

Ima i plantažera, i jako dobro im ide.
So far so good, but....

photo_87.jpg

ja od početka tvrdim da je prevara svetskih razmera
Zamena za bezvredni papir štancovanih dolara
KAKVO RUDARENJE SA KOMPOM :dash:
Nešto što može nestati i prebaciti se dobrim hakovanjem i
Ubrzo nakon sto se pojavio bitkoin i kasnije kada je pocela masovna prica oko njega , pre nekih 8 godina mozda malo vise sam negde naleteo na neku diskusiju o njemu i tu je bila neka zucna rasprava izmedju nekoliko ucesnika oko pitanja zasto i odakle americkom FBI u posedu skoro milion bitkoina. Mislim ako se dobro secam da je vise bila rasprava oko toga ne odakle im toliko bitkoina , vec zasto ih imaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back