Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači tako ti tumačiš ovu rusku bežaniju preko Drine.
ti si sve pogresno u svojoj glavi sam sebi predstavio, pa zato tako pricas

u redu, rusi su krenuli u bezaniju, zelenski bi mir, misli, da ce se pohvaliti junacki sa herssonom, i?

sta mislis da ce rusi sada uraditi, eno un uz uzdrzanu srbiju kaze da rusi ima da placaju ratnu odsetu ukrama

sta ti mislis da ce uraditi? mislis da ce reci, eto zayebali smo se mi agresori, evo sada cemo da povucemo svu vojsku, stize cek na bilion dolara, pa vi ukre nastavite tamo gde ste stali, sa granatiranjem donbasa, mozda se okurazite da povraite i krim,... mozda ce rysi i odande da pobegnu, a?

ja mislim da vi samo lazete sami sebe, ali sve vas je manje, mnogi su progledali.

Ердоган оптужио Запад да напада Русију без ограничења

sta mislis da ce rusi sada uraditi, eno un uz uzdrzanu srbiju kaze da rusi ima da placaju artnu odsetu ukrama

sta ti mislis da ce uraditi? mislis da ce reci, eto zayebali smo se mi agresori, evo sada cemo da povucemo svu vojsku, stize cek na bilion dolara, pa vu ukre nastavite tamo gde ste stali, sa granatoranjem donbasa, mozda se okurazite da povraite i krim,... mozda ce rysi i odande da pobegnu, a?

ja mislim da vi samo lazete sami sebe.
Ja i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulture

Ja i navijam da vi idete do kraja, tj. do nestanka ruske supkulture
vi navijaci ste prsli, vec sam ti rekao - samo anonimno po forumima, ili u ludnicima cete navijati uskoro

amerima krece otvaranje ociju, ko je bio za rat, i zasto - jer je sa navodnom pomoci ukrajini, prao pare preko ftx

**** se amerima za ukrajinu, sve se vrtelo oko para

Dirty Mitch Was on the Take… McConnell Received $2.5 Million from Crypto Laundromat FTX for His Senate Leadership Fund

Normalno, oni iz WW2 skoro 2x veći...Rusi jednostavno ništa, ali ništa ne rade kako treba.

Ove nećeš pomaknit ni nakon 100 godina
dragons-teeth-world-war-ii-antitank-barrier-miedzyrzecz-picture-id927999086
I koga će i ovo zaustavit? 3 granate i čist put. To je naštiman posao za nekog podobnog i niša više.

I americki (sluzbeni) izvori potvrdjuju ukrajinske gubitke od sto hiljada..a za "uspesan zavrsetak kampanje",treba poloziti jos sto hiljada novih..bez garancije za uspeh..Zelenski i njegovi sponzori bacili bi na oltar i puno vise, ali i ukro zalihe nisu bez dna. Upravo to i brine americko engleske gazde, ne zato sto im je stalo do ukrajinskog stradanja, nego da opcija "attrition warfare" za Kiev na kraju dana nije dobitna protiv Ruse, a kraj rata nije na vidiku...

I koga će i ovo zaustavit? 3 granate i čist put. To je naštiman posao za nekog podobnog i niša više.
Ti ni “v” od vojske nisi video - na ove piramide se tenk nasuče kao brod na sprud, podignu se gusenice sa jedne strane, i ni napred ni nazad.

Bez inženjerije tu prolaza vozilima nema, i služi da spreči upade tenkova i mehanizovane pešadije po rasputici - provuku se, a mobilna odbrana ne može da ih presretne dovoljno brzo zbog blata.

Najveći napad na ukrajinsku elektro-mrežu do sada:

🇷🇺🇺🇦⚡Retribution Strikes 2.0 - Summary as of 11/15/2022 10:00 AM PT

From such activity of retaliation strikes, we have already managed to wean a little! Some have already called today's wave of rocket attacks the most powerful during the hostilities. Apparently, it will still continue today, problems with electricity and water are already in the vast majority of large cities.

💥At the moment, we know about arrivals in:

— Kyiv

— Kyiv region

— Sumy

— Sumy region

— Kharkov

— Kharkiv region

— Kremenchug

— Cherkassy

— Zaporozhye

— Krivoy Rog

— Kirovohrad

— Dnepropetrovsk

— Nikolaev

— Nikolaev region

— Odessa

— Odessa region

— Vinnitsa

— Zhytomyr

— Khmelnytsky

— Ternopil

— Chernivtsi

— Ivano-Frankivsk

— Lviv

— Lviv region

— Kovel

— Rivne

⚠️Infrastructure facilities were hit in:

— Lviv

— Khmelnytsky

— Poltava region (Kremechugsky district)

— Kirovograd region

— Vinnitsa

Meni je važno da tvoj Boljševizam gubi
ok, iq<90, ali za one sa iq>100

JESSE WATTERS: Ties between FTX, Dems and Ukraine need to be investigated

JESSE WATTERS: This is bigger than Bernie Madoff, but unlike Bernie Madoff, who was getting rich off a Ponzi scheme, the Democratic Party was getting rich off of FTX. FTX came onto the scene in 2019, and it spent $10 million to put Joe Biden in the White House in 2020. And the guy running FTX, the second-biggest Democrat donor in the midterms after Soros, of course, spent $40 million to get Democrats elected.

Ukraine was an investor in FTX. You may be asking why is a country in the middle of a war investing in crypto? Shouldn't they be buying weapons, or I mean, if they have to invest in anything, doesn't crypto sound a little risky for Zelenskyy? You wouldn't want an investment with a solid rate of return and years of stable growth? No. Zelenskyy thought he'd give it to a guy living in a tax haven fresh out of college with funny hair. Well, when Democrats are sending you billions of dollars of weaponry, the least you could do is reward their favorite megadonor.

And what did FTX do with the money Ukraine invested? Well, they plowed it right back into the Democratic Party. Democrats send money to Ukraine, Ukraine sends money to FTX, and FTX sends money to the Democrats campaigns.

a onda je usledio bankrot ftx

sta mislis sta ce sada da bude?

e, ovi sa iq<60 misle da ce rusi sada da utrce sa parama kao fol ratna odstata, umesto ftx-a, bilo na un.... :zcepanje: ja ne znam sta to ima slatko u tome da budete lagani

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back