Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja takodje nisam isao u skolua, vidim da si dobar racundzija pa izracunaj koliko je procentualno ZA i UZDRZANO.
Vidi se da nisi. Da si išao, mogao bi sad da pitaš učiteljicu da ti izračuna.
Otkad se uzdržan računa kao ZA?
Uzdržan u UN znači:
a) "Ja sam protiv, ali neću otvoreno da glasam PROTIV"
b) "Zabole me qurac za vaš predlog"

Pa onda pogledaš kako su glasale američke pudlice u "Udruženju Za Zaštitu Domaćih Životinja", skraćeno NATO,
i bude ti sve jasno.

Osuđene ubice iz ukrajinskog zatvora pušteni na slobodu. Dobili su čamac i radiostanicu da u delti Dnjepra pređu u Aljošku i pošalju koordinate koncentracije ruskih trupa.

Fhlcw6TVsAAeZgo

Си Ђинпинг: Монетарна политика развијених земаља не би требало да штети другим земљама
идеолошко раздвајање и блоковска конфронтација могу само да поткопају светски напредаk
Свет мора да се одупре политизацији и употреби хране и енергије као оружја
Требало би укинути једностране санкције и укинути ограничења научне и техничке сарадње
Г20 треба да помогне сиромашним земљама у проблемима са храном и енергијом

Полиција је саопштила да је 50 особа већ приведено због сумње да су извршили терористички напад у Истанбулу. Сиријку која је извршила терористички напад у Истанбулу обучавали су инструктори из САД-Јени Шафак
Ахкам ал-Башир, који је на клупи оставио торбу са експлозивном направом, у којој је погинуло 6, а више од 80 повређено, упућен је из сиријског града Кобанија.
Она је добила наређење да изврши терористички напад од једног од лидера сиријског огранка Курдистанске радничке партије (ПКК) забрањене у Турској, пише лист Јени Шафак.
Терориста је приведена 10 сати након што је нестала из улице Истиклал. Током саслушања признала је злочин.

Терористичка организација коју финансира Запад је увек проблем.
САД су права терористичка држава.

Da sam Putin:

- apsolutna predaja
- sve teritorije koje želim
- komadić Ukrajine nezavistan, ali neutralan - da vraća dugove
- Ukrajina bez prava na vojsku

U suprotnom:

- tepih bombardovanje
- taktičke nuklearke
- milioni mrtvih i za više decenija uništena zemlja

Tako se to radi ako hoćeš da budeš sila i da te USA bully shvati ozbiljno. Nasilnik samo nasilje poznaje.
Ma ne treba nam to. Putin je čovek mira, stabilnosti i prosperiteta. Rusija je pojam za naciste. Veća im je nesreća da budu živi nego da nestanu.

Vidi se da nisi. Da si išao, mogao bi sad da pitaš učiteljicu da ti izračuna.
Otkad se uzdržan računa kao ZA?
Uzdržan u UN znači:
a) "Ja sam protiv, ali neću otvoreno da glasam PROTIV"
b) "Zabole me qurac za vaš predlog"

Pa onda pogledaš kako su glasale američke pudlice u "Udruženju Za Zaštitu Domaćih Životinja", skraćeno NATO,
i bude ti sve jasno.
Precenio sam te, vidim da ti nije vredelo skolovanjetako da nemam vise pitanja.

Da sam Putin:

- apsolutna predaja
- sve teritorije koje želim
- komadić Ukrajine nezavistan, ali neutralan - da vraća dugove
- Ukrajina bez prava na vojsku

U suprotnom:

- tepih bombardovanje
- taktičke nuklearke
- milioni mrtvih i za više decenija uništena zemlja

Tako se to radi ako hoćeš da budeš sila i da te USA bully shvati ozbiljno. Nasilnik samo nasilje poznaje.
Tako se ratuje. Taktičke, pa pustošenje, a onda Ukri (glasali za Zelenog) idu iza brave, EU može da ih oslobodi tek kad vrati pare koje je “zamrzla” - i oni i Bajden. Dok ne vrate pokradeno Ukri rade u Sibiru. Ljudi mnogo vole Hitlera, dakle treba na njih primeniti njegove metode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back