Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ердоган: Више од 50 година патимо пред вратима ЕУ, одговорићемо кад дође време Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да Турска чека преко 50 година пред вратима Европске уније и даће потребан одговор, кад за то дође време.
„Приморали су нас да више од 50 година године патимо пред вратима ЕУ. И даље настављају да раде исто. Али, ми ћемо одговорити кад за то дође време, рекао је Ердоган“, приликом говора на церемонији награђивања „Највишим орденом турског света“.
Турска је 1963. године потписала споразум о придруживању ЕУ (у то време Европска економска унија), а 1987. године предала је захтев за чланство у Унији. Међутим,преговори о придруживању почели су тек 2005. године, при чему су више пута обустављани због несугласица. Тренутно је отворено 16 од 35 поглавља преговарачког процеса.
.....................................
Никада их неће примити! Исти случај као и код нас, ЕУ мисли, као и све западне земље, да смо ми варвари и дивљаци, мали Руси, а Турке још виде као потомке Османлија који само чекају дан када ће поново кренути џихад против Европе са неким новим султанима. Нека се обрате РУС-у.
Srbija , Ukrajina , Moldavija , Gruzija i Turska su tragedija današnjeg sveta. Pomenutim državama ni Zapad ni Istok ne nude budućnost . Ako se više približe SAD, druga strana se buni i radi sumanute akcije . Isto je i u drugom smeru. Vuku nas i jedni i drugi. I tako dok sami ne odlučimo gde U POTPUNOSTI vidimo sebe, a ne "malo levo, malo desno"

Srbija , Ukrajina , Moldavija , Gruzija i Turska su tragedija današnjeg sveta. Pomenutim državama ni Zapad ni Istok ne nude budućnost . Ako se više približe SAD, druga strana se buni i radi sumanute akcije . Isto je i u drugom smeru. Vuku nas i jedni i drugi. I tako dok sami ne odlučimo gde U POTPUNOSTI vidimo sebe, a ne "malo levo, malo desno"
Kakoav uprošćeni fatalizam.

Antonovski most

FhTgE76XEAMo_zQ

Ne verujem - u Belorusiji su Rusi koji obezbeđuju, a i rukuju dronovima i balističkim raketama za potpunu likvidaciju Ukro elektro mreže. Takođe obezbeđuju aerodrome sa ruskim Migovima i Suhojima.

Dok Geranijumi i Kalibri stižu, eskadrile MiG-31BSM sa R-37M vrebaju Ukro lovce, a Su-35S sa Kh-31 osmatraju Ukro radare. Daje lepe rezultate.

Ukri (general koji je nastupao u Radi) očekuju napad sa severoistoka, od negde između Sumi i Harkova ka Poltavi i Kremenčugu, uz presecanje odstupnice Vermahtu i opkoljavanje komplet Ukra istočno od Dnjepra.

Herson i Nikolajev su u WW 2 zauzeti (Crvena Armija) napadom iz pravca Krivog Roga - teško se izlazi iz onog pravca, a Surovi je u septembru to najavio.
To su Ukrajinci zauzeli i Beograd su ti oslobodili, nikakvi Rusi. Ukrajinci zapamti.

:super::per:
Руске обавештајне службе су тајним каналима добиле приступ целој ракети ХИМАРС МЛРС која је прокријумчарена у Русију преко треће земље.
FhTlD_-XEAopsjQ
FhTlEAFXEAo44wE

Руски војни конструкторски биро је већ добио пун приступ потпуно наоружаној ракети ХИМАРС и спроводи инжењерске радове на њеном проучавању.

Од кога, од још једног сајбер кроасанског шупљоглавца?
Идеш и ти у кавез са осталим стадом из кроасаније. Не знам зашто сам те и до сада трпео.
Засмрдели сте цео форум ретардираним коментарима и патолошком мржњом.
Имате ли ви форуме у тој васшој кифли? Јбт, запатили сте се као жохари!
I ja se pitam koji moj Kroasani te ovdje demontiraju do subatomskog nivoa...u krvi im je taj bezobrazluk.

EU vas ne želi. Ukrajini su to jasno kazali prije koju godinu. Zanimljivi su im sada, ali samo kao kondomi u srazu s Rusima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back